365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Avainkotelot

Etsitkö tyylikästä ja käytännöllistä avainkoteloa miehelle? Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia avainkoteloita, jotka sopivat jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen. Valitse nahkainen avainkotelo, joka kestää käytössä ja suojaa avaimiasi. Tai valitse moderni avainkotelo, joka on valmistettu kestävästä materiaalista ja sisältää kätevän avaimenperän. Tilaa nyt ja pidä avaimet järjestyksessä tyylikkäästi!

Personointityypit
2 tuotetta

Avainlompakot - Tyylikkäät ja käytännölliset

Etsitkö käytännöllistä ja tyylikästä tapaa säilyttää avaimiasi? Avainlompakkomme ovat täydellinen ratkaisu sinulle.

Valikoimastamme löydät erilaisia avainlompakoita, jotka sopivat kaikenlaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten nahkainen avainlompakko tai moderni metallinen avainkotelo, meiltä löydät etsimäsi.

Avainlompakkomme ovat myös erinomainen lahjaidea miehelle, joka arvostaa käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä.

Tyylikkäät avainkotelot - Säilytä avaimet turvallisesti

Avainkotelomme ovat tyylikäs ja turvallinen tapa säilyttää avaimiasi. Valikoimastamme löydät erilaisia avainkoteloita, jotka sopivat kaikenlaisiin tarpeisiin.

Olipa kyseessä sitten nahkainen avainkotelo tai moderni metallinen avainlukko, meiltä löydät etsimäsi. Avainkotelomme ovat myös erinomainen lahjaidea miehelle, joka arvostaa tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

Tilaa nyt avainkotelo verkkokaupastamme ja säilytä avaimet turvallisesti ja tyylikkäästi.