365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

PARACORD-RANNEKKEET

Myymme Paracord-rannekoruja useissa eri väreissä ja lisäominaisuuksilla, kuten kompassilla, pillillä ja sytyttimellä.

Kuinka mitata
19 tuotetta

KAIKKI TÄMÄN LUOKAN RANNEKKEET ON TEHTY LASKUVARJONARUSTA.

Laskuvarjonaru on yksinkertaisesti nailonista valmistettua köyttä. Sitä käytettiin alunperin toisessa maailmansodassa sotilaiden laskuvarjoissa. Tänä päivänä ohutta nailonköyttä käytetään kaikkeen teltoista ja vaatteista laukkuihin ja jopa korjaustöihin avaruudessa.

Nykyään on olemassa köysiä ja rannekoruja, jotka muistuttavat erehdyttävästi laskuvarjonarusta tehtyjä mutta ovatkin polyesteriä. Älä lankea jäljiltelmiin. Oikea laskuvarjonaru on tehty tukevasta nailonista.

SELVIYTYMISRANNEKE

Sotilaat ja ulkoilevat ihmiset ovat pikkuhiljaa löytäneet useita tapoja käyttää laskuvarjoköyttä, koska se on erittäin kestävää ja kevyttä. On olemassa monta tarinaa ihmisistä toisessa maailmansodassa, jotka käyttivät laskuvarjonarua luovilla tavoilla. Näin laskuvarjoköyttä alettiin käyttämään muuallakin maailmassa.

Sinulla on nyt ohut, mutta uskomattoman kestävät köysi käytettävänä. Se on käytännöllinen useissa tilanteissa luonnossa. Myöhemmin selviytymis rannekkeisiin lisättiin kompassi, pilli, sytytin ja paljon muuta. Meillä on Trendhimillä laaja valikoima ja myymme kaikkea ensimmäisestä klassisesta laskuvarjonarurannekkeesta luovempiin kompassi- ja pillimalleihin, jotka sopivat ulkoilevalle miehelle.

RANNEKKEEN PITUUS

Kaikki selviytymisrannekkeemme ovat yhtä kokoa ja niiden koko vaihtelee mallin mukaan. Voit nähdä kunkin tuotteen koon kohdassa "mitat".

Yleensä tämän tyyppiset rannekkeet ovat hieman suurempia kuin monet muut ja niiden koko vaihtelee noin 20 - 23 cm pituuden välillä.

Löydät oikean koon mittaamalla ranneluun yläpuolelta, kuten alla näytetään.

PARACORD-RANNEKKEEN LUKKO

Klassisia selviytymisrannekkeita myydään tyypillisesti joko muovisella painonappilukolla tai luovemmalla metallilukolla, joista nämä rannekorut ovat tunnettuja. Jos päätät valita metallilukon, sinun on hyvä olla tietoinen siitä, että se on hankalampi laittaa päälle ja pois, mutta toisaalta taas pysyy paikoillaan uskomattoman tiukasti ja tässä lukossa on myös muita toimintoja selviytymistilanteessa.

Nykyään lukoissa voi olla sekä pilli että sytytin.

Etsitkö jotain muuta? Tästä voit katsoa kaikki miesten rannekorut