365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

NAHKAISET MATKALAUKKUTUNNISTEET

Matkusta tyylillä ja pidä matkalaukkusi järjestyksessä nahkaisilla matkalaukkutunnisteilla. Näiden kätevien tunnisteiden avulla löydät laukkusi helposti lentokentän vilinässä, ja ne suojaavat samalla yksityisyyttäsi. Valmistettu kestävästä nahasta, nämä tunnisteet ovat sekä tyylikäs että käytännöllinen lisä jokaiselle matkailijalle.

11 tuotetta

Nahkaiset matkalaukkutunnisteet - Tyylikkäät ja kestävät tunnisteet matkalaukkuillesi

Nahkainen matkalaukkutunniste on täydellinen valinta, kun haluat erottua joukosta ja pitää matkatavarasi turvassa. Nahka on luonnollinen materiaali, joka kestää kulutusta ja ikääntyy kauniisti ajan myötä.

Nahkaiset matkalaukkutunnisteet ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Ne antavat persoonallisen ilmeen matkalaukuillesi samalla suojaten niitä kolhuilta ja naarmuilta. Voit valita erilaisia värejä ja malleja, jotka sopivat omaan tyyliisi.

Nahkatunnisteen etuna on myös sen kestävyys. Se kestää hyvin kosteutta ja säilyttää muotonsa pitkään. Lisäksi nahka vain paranee käytön myötä, joten voit nauttia tunnisteen kauneudesta vuosien ajan.

Turvaa matkatavarasi nahkaisilla matkalaukkutunnisteilla

Haluatko varmistaa, että löydät helposti oman laukkusi lentokentän vilinässä? Nahkaiset matkalaukkutunnisteet tarjoavat ratkaisun tähän ongelmaan.

Matkalaukkutunnisteiden avulla voit lisätä turvallisuutta matkatavaroihisi ja välttää sekaannuksia. Voit merkitä tunnisteeseen omat yhteystietosi, jolloin laukkusi on helpompi palauttaa sinulle, jos se katoaa tai menee vahingossa väärään käsiin.

Nahkaiset matkalaukkutunnisteet ovat myös erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne kestävät hyvin kulutusta ja säilyttävät tyylikkään ulkonäkönsä vuosien ajan. Valitse oma suosikkisi eri väreistämme ja anna matkalaukuillesi persoonallinen ilme.