365 päivän palautuspolitiikka kaikille perusteille
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
i
09 4245 0312 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin
i
Trendhim
×
Kieli:
Kaikki tuoteryhmät
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kauluspaidat
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
09 4245 0312
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00

Jokaisella on tarina

Haluamme auttaa jokaista miestä kertomaan tarinansa.

Visio

Miesten asusteet eivät ole pelkästään tiettyä tilaisuutta varten, tai varattu vain tietylle ryhmälle. Siinä ei ole kyse kikoista tai välttämättä hyvältä näyttämisessä. Se on sinun tarinasi kertomista ja itsesi ilmaisua. Yksi tapa ilmaista itseäsi on käyttää pieniä elementtejä asussasi - asusteita.

Trendhim suunnittelee miesten asusteita, jotka ovat muodikkaita ja edullisia. Tällä hetkellä meillä on 13 brändiä ja tarjoammekin useita mallistoja , sekä kokoajan kasvavan arsenaalin artikkeleita jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti tilauksestasi.

Arvomme

Haluatko töihin Trendhimille?

Tutustu meidän avoimiin paikkoihin , ja tutustu meihin paremmin lukemalla meidän Atlas ja Brändistä .

Trendhimin tarina

Onko sinulla koskaan ollut niitä päiviä? Päiviä jolloin haluat pelata hippaa torkkunäppäimen kanssa ja pommiin nukkuminen on aivan varmaa? Jep, meillä on ollut niitä myös.

Valintamme määrittää tarinamme.

Emme voi päättää puolestasi kuinka pitkään nukut aamuisin, mutta voimme auttaa sinua kertomaan oman tarinasi tarjoamalla tuotteita, joita ei ole saatavilla muualla.
Suunniteltu Tanskassa, löydät meidän 13 eri brändin tuotteita. Näillä tuotteilla on kaikilla jotain sanottavaa.

Minkä valitset?

Minkä tarinan kerrot?

Lue kuinka Trendhim sai alkunsa. Alusta tähän pisteeseen, kerromme tarinan niin hyvin, kun muistamme sen.

2007

Kaikki hyvät tarinat alkavat alusta... Mutta ei 4 aamulla.

Trendhim perustettiin 2007 lopulla, perustajina olivat Sebastian ja minä (Mikkel). Olimme 18 ja juuri viimeistä vuotta lukiossa. Olimme nuoria, energisiä, ja meillä oli kova tahto aloittaa oma yritys.. ja olimme tarpeeksi naiiveja lähtemään sille tielle.

Meillä oli 2 ideaa - leipien kotiinkuljetuspalavelu viikonloppuisin ja verkkokauppa, joka on keskittynyt miesten koruihin ja asusteisiin.

Tiedätkö kuinka sanotaan, että yrittäjien pitää tehdä kaikkensa, että yritys menestyy? Noh. Niin paljon, kun haluaisimme olla samaa mieltä, me päätimme nopeasti, että 4 aamulla herääminen ja leipien toimittaminen ei ollut meidän juttu.

Joten siinä se oli! Aamuinen leipäpalvelu koki äkkikuoleman, ja sen tuhkista nousi... Trendhim.

2008

Kiitos, Äiti

About 4000 eurolla, jonka olimme ansainneet mainosten jaosta ja kukkien sidonnasta (toinen tarina), me aloitimme tämän mahtavan tarinan.

Naiviutumme jäi kunnianhimomme jalkoihin, ja sulkesimme pää edellä verkkokauppaan. Nettisivujen koodaamista, tuotteiden ostamista, asiakaspalvelua, vakuutuksia, kirjanpitoa, tuotteiden valokuvaamista ja niin paljon muita hommia.

Läheisemme, perhe ja ystävät eivät aina ymmärtäneet mitä teemme. Jotkut olivat joka väliin kommentoimassa, kuinka suuren riskin otamme.

Lopulta, jopa Sebastianin äiti hyväksyi mitä olemme tekemässä, vaikka hänellä olikin suuret epäilykset poikansa tulevaisuudesta. Olimme kaksi nuorta miestä matkalla, ja meitä ei voinut pysäyttää.

Tänä päivänä hän on suurin fanimme ja löytää kaikki virheet sivustolta ennen meitä.

Trendhim nettisivut vuodelta 2008/2009. Siitä vaan. Naura.

2009

Meidän pieni pala Roomaa

Jos joku olisi kertonut meille, että meidän pitää tehdä 16h työpäiviä, 7 päivää viikossa, sijoittaa toinen 10 000€ ja luopua kaikesta sosiaalisesta elämästä 2 vuodeksi töiden takia... olisimme sanoneet, että hullujen puhetta. Mutta niin se vain meni! Ja siinä tilanteessa kahden nuoren yrittäjän naivius tuli käteväksi.

Vuodesta 2007 vuoteen 2009, olimme molemmat osa-aikaisissa töissä postissa, jotta saimme leipää (ja joskus jopa maitoa) pöytään.

Molemmat Sebastian ja minä, sänkymme, kylpyhuone, keittiö, varasto ja toimisto olivat samassa 83m² kämpässä.

83m2 kämppä ja me 3 – Sebastian, Mikkel ja Trendhim – asuimme yhdessä pari vuotta.

Roomaa ei rakennettu päivässä, ja me tiesimme sen.

2009 lopulla teimme tarpeeksi rahaa, että pystyimme lopettamaan työt ja keskittymään ainoastaan Trendhimiin. Wow, mikä tunne!

Muistan vieläkin sen oudon tunteen mahassa kotimatkalla sen jälkeen, kun olin lopettanut työt postilla. Se oli outo yhdistelmä onnellisuutta ja innostusta, stressiä, ahdistusta ja epäilemättä siinä oli myös hitunen pientä hermoromahdusta.

Oliko tämä oikea ratkaisu? Trendhimin piti maksaa nyt kaksi kokopäiväsen työntekijän palkkaa. Mutta kuka tiesi mitä tulee tapahtumaan, ja onko yritys edelleen menestyksellinen 6 kuukauden jälkeen?!
Samaan aikaan tiesin, että meillä oli enemmän aikaa tehdä Trendhimistä oikeasti mahtava!

2010

Kuka tarvitsee makuuhuonetta?

Hommat alkoivat luistamaan nopeasti. Laajensimme valikoimaamme ja lisäsimme uusia maita kauppaamme. Ja... tarvitsimme lisää tilaa. Kipeästi. Meillä oli tuote laatikoita joka puolella asuntoa, ja nukuimme ohuillq patjoilla olohuoneessa.

Päätimme vuokrata suuren huvilan tutulta alueelta. Ajattelimme, että se oli täydellinen ratkaisu. Meidän ei tarvitsisi ajaa töihin joka päivä ja voisimme keskittyä olemaan mahtavia auringon noususta auringon laskuun.

Meidän huvila... tilaa Trendhimille ja meille.

2011

Uusi aikakausi

Vuosi 2011 tuli kuvioihin... ja huvilan omistaja päätti myydä sen. Jostain mystisestä syystä, hänen mielestään olisi ikävää jos hengailisimme vielä huvilalla, kun uudet ihmiset muuttavat taloon, joten meidän piti muuttaa.

Vähän vanhempana, viisaampana ja vieläkin intohimoisena kehittämään jotain, joka auttaa miehiä kertomaan heidän tarinansa, päätimme vuokrata kunnollisen 200m² liiketilan.

Meidän ensimmäinen varasto.

2012

Raketit ovat rakennettu menemään lujaa, ei suoraan

Halusimme olla aina enemmän, kuin pelkkä verkkokauppa. Vuonna 2012, aloitimme luomaan ensimmäistä omaa brändiämme miesten asusteisiin. Teimme töitä, ja suunnittelimme tuotteet viimeistä yksityiskohtaa myöten. Ja – rumpujen pärinää, kiitos – Lucleon syntyi.

Oman brändin ja suunnittelmien luominen kertoi paljon tavoitteistamme. Se oli tarina, joka meidän piti kertoa.. vaikka samaan aikaan se oli paljon purtavaksi.

2014

Redbull & Tuli tekevät täydelliseksi

Kun 2013/2014 saapui, hommat alkoi kiihtyä aika tahdilla.

Trendhimin tiimi kasvoi ja Martin oli liittynyt kolmanneksi porukkaan. Hän oli hieman energiajuoma-addikti... mikä oli meistä ihan ok!

Martin sopi joukkoon, kuin herne soppaan ja meillä oli mahtavia työpäiviä, jotka kestivät myöhään iltaan saakka. Itseasiassa muistan, kun heräsin yhtenä aamuna siihen ääneen, kun Martin avasi Red Bull-tölkin!

Me 3 – Martin, Sebastian ja Mikkel.

Vuoden 2014 lopussa, Trendhim oli kasvanut ja laajentunut Norjaan, Ruotsiin, Suomeen ja Hollantiin. Olimme myös tuplanneet valikoimissa olevat tuotteet sinä vuonna ja alkanut palkkaamaan opiskeljoita auttamaan meitä pakkaamaan tuotteita. Ehkä ne energiajuomat alkoivat tuottaa tulosta.

2015

Mahtava kokemus

Karina ja Kristof tulivat osaksi tiimiä, varastomme kasvoi ja varasto oli jo niin täynnä, että meidän piti kulkea sivuttain käytävillä hakemassa tavaroita toimituksiin.

Varasto muuttui labyrintiksi yksisuuntaisilla teillä, pidimme kokouksen. Tuntien pohdinnan jälkeen teimme mullistavan päätöksen, että meidän tulee sanoa hyvästit rakkaalle kodillemme... ja muuttaa tien toiselle puolelle.

Me 5 – Sebastian, Karen, Karina, Mikkel ja Martin. Kristof, ei valitettavasti ole kuvioissa.

Muutimme nykyisiin toimitiloihimme, joka oli suunniteltu kartingautoille, pingispöydille ja suurille ideoille.

Poikamiesboksi elämä ja lattialla nukkuminen oli virallisesti ohi.

Ja sitä voisi ajatella, että "Okei. Tämä on se, kun heistä tulee ammattilaisia, eikö?" No tuota.. ei ihan.

Yksi meidän keskeisimpiä arvoja on Hakuna Matata (sana ihana on), ja se on jotain mitä jokainen Trendhimillä pitää lähellä sydäntään. Me päätimme kauan aikaa sitten, ettemme halua tulla "ammattilaisiksi" vain sen takia, että pitäisi.

Me haluamme puhua asiakkaillemme normaalilla, jokapäiväisellä tyylillä. Me haluamme, että työntekijämme ovat osa tiimiämme. Me haluamme koko ajan kasvaa ihmisinä ja yrityksenä. Se on enemmän kuin olla "ammattilainen".

Jokainen tarina on erilainen. Me emme ole tyyppejä. jotka haluaisivat sopia johonkin tiettyyn muottiin.
Joten miksi haluaisimme muidenkaan tekevän niin?

2016

Noh, sehän levisi äkkiä

Aaah, 2016.

Aloitetaan helmikuun lopusta, jolloin laajensimme 11 uuteen maahan ja palkkasimme 43 kääntäjää. Niin monen uuden markkinan avaaminen tarkoitti sitä, että kaikki 3000 tuotetta ja koko kauppa piti kääntää 8 eri kielelle! Se ei ollut helppo homma. Mutta mitä hauskaa on helpossa?

Oh, ja asetimme itsellemme tavoitteen siirtyä 3000 uniikista tuotteesta 5000 ennen vuoden loppua. Meillähän oli niin paljon varastotilaa, joka meidän piti täyttää.

2017-2018

Juokse, gaselli, juokse

Vaikka serverimme kaatuivat Black Fridayna, niin sekään ei hidastanut rakettiamme marraskuussa 18... vaikka se tosissaan yritti. Onneksi pystyimme puristamaan elämän antamista sitruunoista mehua ja saimme tuotteet toimitettua ajoissa. Saimme myös hieman kansallista uutisnäkyvyyttä. Sebastian oli päivän tähtenä!

Avasimme kaupan 12 uudessa maassa 2017/2018, mukaan lukien Australia, Singapore, Etelä-Afrikka, Kanada, Uusi-Seelanti ja Yhdysvallat. Yhteensä meillä oli 28 aktiivista markkinaa. Siinä on monta uutta tarinaa kerrottavaksi.

Otimme askeleen taaksepäin ja saneerasimme brändimme DNA:n ja identiteetin, joita olimme rakentaneet vuosia ja meistä tuli yksi top 10 nopeimmin kasvavista tanskalaisyrityksistä vuonna 2017 - "Gazelle Company".

Emme tiedää miten oikeat gasellit tekevät sen... mutta meille se oli yhdistelmä huikeaa tiimiä ja usko korkealaatuisiin tuotteisiin. Tämä oli se mikä piti meidät juoksussa mukana, ja olemme onnellisia ettei Horsensissa ole yhtään gepardeja.

2019

Lisää tarinoita kerrottavaksi

Muistatko sen yhden brändin, jonka esittelimme vuonna 2012? Nyt meillä on 13 uniikkia brändiä, ja yli 1600 tuotetta mallistoissamme. Keskitymme silti luomaan uusia tuotteita, jotka meidän omat suunnittelijamme ovat suunnitelleet Tanskassa. Ja tietenkin, tuotteet ovat saatavilla vain Trendhimin kautta.

Kauhen paljon ei ole tapahtunut muutoksia, paitsi että asiakkailla on nykyään enemmän valinnan varaa ja useampia tapoja kertoa omia tarinoitaan. Martin kittaa edelleen energiajuomia ja kukaan meistä ei kadu, ettemme toimittaneet leipiä viikonloppuisin... ehkä torkkunäppäin kuitenkin voitti.

Kaiken tämän jälkeen, kaikista palkitsevinta tässä päivässä on ihmiset. Olemme onnekkaita, että olemme ahkerien, toista välittävien ja vastuullisten ihmisten ympäröimänä. Itseasiassa, Trendhimin tiimiin kuuluu nyt enemmän kuin 50 mahtavaa henkilöä. Jotkut ovat osa-aikaisia, jotkut ovat kokoaikaisia... ja yhdellä tapaa mahtavia.

Yritimme saada koko toimistonväen hyvään kuvaan, mutta se oli mahdotonta. Joten joudut tyytymään vain meihin 26 tällä erää.

Noniin, tässä se oli tähän asti. Niin kuin kaikissa hyvissä tarinoissa... lisää on tulossa ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Kiitos, että olet osa Trendhimiä. Nyt on aika palata sinun tarinaasi.
Tee siitä huikea!

Uudet artikkelit

Menossa jonnekin? Miten pakata työmatkalle

Opi, miten pakata kevyesti seuraavalle työmatkallesi. Liikematkustajat kertovat, mitä ja miten pakata.

Onnistu heti ensimmäisellä kerralla: Kaiverrusvinkkejä ja -ideoita

Opas, jonka avulla onnistut lahjan kaiverruttamisessa ensiyrittämällä.

Kuinka pukeutua työhaastatteluun: Opas miehille

Kattava oppaamme auttaa sinua kokoamaan harkitun ja edustavan asun jokaiseen haastatteluun.

Partasutien perusteet: Kaikki, mitä tarvitsee tietää partasudeista

Perusteellinen opas mäyrän, villisian ja hevosen karvoista tehtyihin partasuteihin sekä synteettisiin suteihin. Opi, mik...

Perusteellinen opas märkäajoon

Kenenkään ei pitäisi saada haavoja partaa ajaessa. Lue perusteellisesta märkäajo-oppaastamme, miten ajaa parta mahdollis...

Parturin viisi vinkkiä parranhoitoon

Olemme koonneet viisi vinkkiä helpottamaan parranhoitoa muotoilusta partaöljyn käyttöön. Saat ammattilaisen neuvoja tarv...

Miten pukeutua lätsään näyttämättä lattealta

Oletko epävarma siitä, sopiiko lätsä sinulle? Kerromme kaiken lätsästä ja näytämme, mitä muuta sen kanssa voi tehdä kuin...

Miten käyttää rusettia ja näyttää hyvältä

Miten solmia rusetti: Vaihe vaiheelta -opas, jolla rusettisolmu onnistuu aina. Lisäksi kaikki, mitä kannattaa tietää rus...

Miten solmioa kravattisolmu: 30 erilaista kravattisolmua

Opi 30 eri tapaa solmio kravatti vaihe vaiheelta ohjeiden avulla – aina klassisista solmu tavoista mielenkiintoisiin sol...

Katso kaikki artikkelit
Takaisin
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.