365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

MEIDÄN VASTUUMME

Yrityksenä meillä on valtava vastuu kannettavana asiakkaillemme ja planeetallemme, jota kutsumme kodiksi. Muotiteollisuuden toimitusketjujen monimutkaisuus edellyttää toimenpiteitä negatiivisten seurausten, kuten logistiikan ja valmistuksen ympäristövaikutusten lieventämiseksi. Minimoidaksemme ympäristövaikutustamme ja lisätäksemme veljiemme ja siskojemme hyvinvointia ympäri maailmaa, teemme parhaamme tehdäksemme tietoisia päätöksiä näiden vaikutusten suhteen. Haluamme myötävaikuttaa toimialamme muuttamiseen parempaan suuntaan, mutta olemme myös tietoisia siitä kuinka merkityksellinen tehtävä tämä on. Emme ole vielä kestävä brändi, mutta olemme lähteneet matkalle sen saavuttamiseksi. Olemme toiveikkaita, että pystymme saavuttamaan tämän tavoitteen tiiviissä yhteistyössä kumppaniemme ja koko toimialan kanssa.

"Rehellisyys ja monimuotoisuus ovat aina olleet osa kulttuuriamme, ja pyrimme tuomaan nämä arvot yhteiskuntavastuu- ja ESG-työhön. Emme ole vielä siellä missä haluaisimme olla, mutta otamme vastuumme vakavasti ja kehitymme vuosi vuodelta osana kasvumatkaamme yrityksenä."- Sebastian Petersen, Trendhimin toimitusjohtaja

Meidän arvomme

Työntekijöiden, eläinten ja ympäristön hyvinvoinnin varmistaminen on aina ollut osa meidän DNA:ta, ja olemme sisällyttäneet sen osaksi liiketoimintaamme. Meille kestävä kehitys on liiketoiminnan ehdoton edellytys ja ratkaiseva tekijä pitkän aikavälin menestyksellemme. Työskentelemme jatkuvasti saavuttaaksemme toimitusketjussamme täyden läpinäkyvyyden, mutta tämä on erittäin monimutkainen alue. Meille läpinäkyvyys tarkoittaa rehellisyyttä, joka on minkä tahansa hyvän liikekumppanuuden perusta. Siksi kaikki toimittajamme ovat allekirjoittaneet toimittajien menettelyohjeemme, joka asettaa heille tiukat vaatimukset ihmis-, työ- ja eläinten oikeuksista, ympäristönsuojelusta ja monista muista asioista. Vaatimuksia, joita meidän kaikkien on noudatettava, jos haluamme kehittyä.

Käytännöt

Suhteemme tavarantoimittajiimme perustuvat käytäntöihin, jotka ohjaavat meitä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Nämä käytännöt tekevät suhteistamme avoimempia.

MENETTELYOHJEET

Toimittajien menettelyohjeemme sanoo: ”Ymmärrämme, että kestävän kehityksen saavuttaminen ei ole asia, jonka pystymme saavuttamaan välittömästi. Pikemminkin se on jatkuva prosessi – matka, jonka kuljemme yhdessä.”

Menettelyohjeet perustuvat ihmisoikeuksien yleismaailmalliseen julistukseen ja keskeisiin YK:n ja Kansainvälisen työjärjestön käytäntöihin. Listatut vaatimukset koskevat kaikkia kanssamme toimivia tehtaita ja kaikkia niiden työntekijöitä. Tämä toimintaohje on sitova, pitkäaikainen sopimus, joka suojelee kaikkia toimintaamme osallistuvia yrityksiä, työntekijöitä ja eläimiä.

MUUT KÄYTÄNNÖT

Kaikkien tavarantoimittajiemme on myös allekirjoitettava seuraavat käytännöt:

  • Toimittajan menettelyohjeet
  • Eläinten hyvinvointikäytäntö
  • Korruption vastainen käytäntö
  • Lapsityökäytäntö
  • Kemiallisia rajoituksia koskeva käytäntö

VIHREÄ ENERGIA TRENDHIMILLÄ

Pääkonttorimme ja varastomme sähkö on 100% vihreää, joka tuotetaan tanskalaisista tuuliturbiineista. Energiantoimittajamme NRGI istuttaa puita kompensoidakseen sähkönkulutuksestamme aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä, mikä tekee energiantoimituksestamme ilmastoneutraalia.

VIHREÄÄ VALOA

Tiimimme kasvaessa tarvitsemme lisää toimistotilaa. Muutto uuteen toimistoomme oli mahdollisuus muutokseen. LED-valot ovat energiatehokkaampia kuin perinteinen valaistus ja niiden käyttöikä on pidempi, mikä vähentää kulutusta ja sitä kautta massatuotannon ympäristövaikutuksia. Siksi investoimme toimistomme täysin uusiin LED-valaisimiin, jotka pienensivät energiankulutustamme 35%!

ALAN PUHTAIN PILVI

Tiedontallennus vaikuttaa negatiivisesti ympäristöön, koska se vaatii valtavia määriä energiaa. Trendhim toimii Google Cloudissa, joka on alan puhtain pilvipalvelu. Se on tällä hetkellä hiilineutraali, mutta sen tavoitteena on käyttää 100% hiilidioksidipäästötöntä energiaa vuoteen 2030 mennessä.

Lue lisää pilvipalvelusta Googlen verkkosivuilta

KIERRÄTÄ, KIERRÄTÄ, KIERRÄTÄ

KIERRÄTETYT PAHVILAATIKOT

Tiedät, että päiväsi muuttui juuro paljon paremmaksi saadessasi Trendhim-pakettisi perille. Nyt voit nauttia siitä entistä enemmän, koska kaikki käyttämämme pahvilaatikot on valmistettu kierrätyspahvista. Myös kuljetuksiin käyttämiemme kirjekuorien valmistus on ilmastoneutraalia.

VARASTORATKAISUT

Varastomme uudet varastointiratkaisut ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Ne ovat valmistettu 100-prosenttisesti kierrätyspaperista, ja ne ovat 100-prosenttisesti uudellenkierrätettäviä myös meidän käyttömme jälkeen.

Lue lisää kestävistä ratkaisuista Palliten verkkosivuilta

PROJEKTI HYVÄ KARMA

Asiakkaidemme avulla tuemme hyviä asioita ja pienempiä aloitteita, jotka vaikuttavat positiivisesti niiden ihmisten elämään, jotka sitä tarvitsevat, ansaitsevat tai vain siksi, että haluamme! Olemme lähettäneet tuotteitamme huutokauppaan kerätäksemme varoja kodittomille, lähettäneet parranajovoidetta kardiologisille osastoille ja jakaneet kylpytuotteita ja makeisia vähäosaisille lapsille.

Kestävät kumppanuudet

TIETOTAITOON SIJOITTAMINEN

Muutoksen toteuttaminen on helpompaa, kun mukana ovat oikeat ihmiset. Siksi teimme yhteistyötä Sustainawearin kanssa saadaksemme enemmän tietoa kestävän kehityksen asioista. Heidän ohjelmansa avulla opimme jatkuvasti olemaan tietoisempia käytännöistämme ja ajattelemaan kestävyyttä päätöksissämme. Ohjelma on alan asiantuntijoiden suunnittelema ja luo siten suurta lisäarvoa sekä CSR- että ESG-asioiden toteuttamiseen.

Lue lisää Sustainawearista heidän verkkosivuillaan

Uuden tarkoituksen antaminen jätteelle

Ajattelemme uudelleen tapaa, jolla hävitämme jätetuotteita, antaen niille kiertävän elinkaaren. Olemme tehneet yhteistyötä Upcycling Forumin kanssa, organisaation, joka auttaa yrityksiä kierrättämään jätemateriaaleja. Olemme yhdessä toteuttamassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, kuten ihmisarvoista työtä ja talouskasvua, vastuullista kulutusta sekä tuotantoa ja kumppanuutta tavoitteiden saavuttamiseksi. ( Lue lisää YK:n tavoitteista heidän verkkosivuillaan). Toivomme löytävämme uuden tarkoituksen kaikille tuotteille ja materiaaleille, joita ei syystä tai toisesta voida myydä verkkosivuillamme.

Pilliin vihellys

Pitkän aikavälin menestyksemme perustuu reilun ja eettisen liiketoiminnan harjoittamiseen. Whistleblowing on palvelu, jonka avulla voit ilmoittaa kaikista huolenaiheista tai eettisten sääntöjen tai arvojen rikkomuksista. Voit tuoda huolesi esille alla nimettömästi ja ilman taakkaa todistelusta - vain hyvän tahtominen riittää.

Ilmoita ongelmista täällä