365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

SUOJAKOTELOT KANNETTAVALLE TIETOKONEELLE

Jos rakastat kannettavaa tietokonettasi, hanki sille suojus. Jos olet samanlainen kuin me, vietät lukemattomia tunteja tietokoneesi ääressä tuijottaen näyttöä ja kosketellen näppäimistöä. Ehkä jopa puhut sille. Kotelo suojaa kannettavaa naarmuilta, pölyiltä ja vaurioilta. Trendhimin kasvavasta tietokonelaukkujen valikoimasta löydät suojakotelot aidosta nahasta kestävään kanvaasiin.

15 tuotetta

SUOJAKOTELOT KANNETTAVALLE – TYYLIÄ JA TURVAA

Kannettavan tietokoneen suojakotelo on suojatasku, joka ei ole juuri tietokonetta isompi. Se on usein tehty nahasta, kanvaasista tai neopreenista. Suojapussin tarkoitus on istua tiukasti kannettavan ympärillä ja mahtua isomman laukun sisälle.

Kannettavia tietokoneita käytetään nykyisin kaikkeen lempisarjan katselusta ruoan tilaamiseen ravintolasta. Kotelo antaa lisää suojaa kannettavalle tietokoneelle ja varjelee konetta tomulta ja nukalta, kun kuljetat sitä repussa tai olkalaukussa. Tyköistuva kotelo pehmentää myös matkan töyssyjä ja osumia, joten se on hyvä lisä kannettavan tietokoneen turvaamiseen kuljetuksen aikana.

Kun pidät kannettavaasi suojataskussa, sitä ei tarvitse puhdistaa yhtä usein. Kun läppäri ei ole käytössä, pidä pöly poissa säilyttämällä sitä suojakotelossaan. Suojus säästää sinulta paljon aikaa, joka muuten kuluisi läppärin puhdistamiseen. Eipä kestä.

Jos sinua huolettaa, että käytännöllinen suojus pilaa tyylisi, ei hätää. Meillä on sinulle ja tietokoneellesi sopiva suojakotelo, miellyttipä sinua sitten rouhea kanvaasi tai kauniisti ikääntyvä aito nahka.

MITEN MITATA KANNETTAVA TIETOKONE SUOJAKOTELOA VARTEN

Tyylikysymykset saattavat helposti viedä mennessään niin, että koko jää toiseksi. Emme halua, että tilaat väärän koon, jolloin läppärisi heittelehtii ympäriinsä liian isossa pussissa tai päädyt nyhräämään 15 tuuman laitetta 11,6 tuuman kokoiselle koneelle tarkoitettuun koteloon.

1. Mittaa kannettavan leveys

Kun haluat mitata leveyden, sulje kannettava ja mittaa mittanauhalla koneen leveys vasemmalta oikealle.2. Mittaa kannettavasi korkeus

Sulje kansi ja mittaa kone päästä päähän.

3. Mittaa kannettavasi syvyys

Kun kansi on suljettuna, mittaa syvyys pöytää vasten olevasta pohjasta koneen kanteen.

Jokaisen suojakotelon kuvauksessa lukee, minkä kokoinen kannettava tietokone koteloon mahtuu. Se on taas yksi niistä tavoista, joilla haluamme säästää aikaasi.

OLEELLINEN KYSYMYS: LÄPPÄRILAUKKU VAI SUOJAKOTELO?

Läppärilaukun ja suojakotelon ero on siinä, että läppärilaukussa on yleensä kantokahvat tai -hihna. Niissä on usein myös taskuja ja osastoja muille tavaroille. Suojakotelot taas ovat ohuita ja pelkistettyjä. Niitä voi kantaa joko laukussa tai sellaisenaan kädessä.

Jos välität kannettavastasi, hanki sille suojus. Jos olet kuten me, vietät tuntikausia koskien ja katsellen konettasi. Kotelo suojaa kannettavaa naarmuilta, pölyiltä, vaurioilta ja työmatkan töytäisyiltä. Ja jos todella rakastat kannettavaasi, hanki nahkainen suojakotelo. Se on kuin pehmeä halaus kannettavalle. Kukapa ei sellaista haluaisi?

Näe valikoimamme kaikki laukut miehille