365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

TRILBY-HATUT

Jos olet lähdössä illanviettoon kaupungille tai haluat tehdä tyylitietoisen vaikutelman, viimeistele asusi trilby-hatulla kasvavasta mallistostamme. Osta Italiassa käsin tehty villainen trilby – huopahattu on täydellinen lämmittämään talvella ja viilentämään kesällä.

Kuinka mitata
4 tuotetta

MIESTEN TRILBY-HATTU TÄYDENTÄÄ TYYLIN

Hatun nimi trilby on peräisin näytelmästä, joka perustuu George du Maurierin samannimiseen romaaniin. Hattu nähtiin ensi kertaa näytelmän esityksessä, ja sitä alettiin saman tien kutsua trilby-hatuksi. Alunperin trilbyt valmistettiin kaninvillasta tehdystä huovasta, mutta useimmat Trendhimin Tanskassa suunnitelluista trilbyistä on valmistettu lampaanvillasta. Kasvavasta hattuvalikoimastamme valittu trilby on piste iin päälle, kun olet menossa teatteriin tai lempikahvilaan. Osta Italiassa käsin tehty villainen trilby – täydellinen lämmittämään talvella ja viilentämään kesällä ja sopii niin rentoihin kuin arvokkaimpiinkin tilaisuuksiin.

MITÄ EROA ON TRILBY-HATULLA JA FEDORAHATULLA?

Trilby-hattua kutsutaan usein fedoraksi. Isoin ero on lierin koko ja miten hattua pidetään – takaraivolla vai otsalla. Trilbyn tehtävä on enemmän olla tyylikäs kuin suojata auringolta kuten fedora.

Trilby-hatussa on lyhyt lieri. Trilby on pikemminkin hyvännäköinen asuste kuin flat capin tai fedoran kaltainen suoja auringolta. Myös trilbyn kupu on matala. Kuvun päällä on samanlainen painauma kuin fedorassakin.

MITEN VALITA OIKEANLAINEN TRILBY

1. Kun olet ostamassa trilby-hattua, valitse luonnonmateriaaleista tehty hengittävä ja suojaava hattu. Pitäydy villassa, puuvillassa tai pellavassa.

2. Yksiväriset trilbyt ovat varmempia vaihtoehtoja kuin räikeästi kuvioidut.

3. Pue trilby oikein – pidä sitä kallellaan takaraivolla. Jos pidät sitä jollain muulla tavalla, saatat näyttää siltä, että olet vain hankkinut liian pienen fedoran.

4. Muista, että trilby-hatussa on kyse tyylistä pikemminkin kuin käytännöllisyydestä. Jos etsit auringolta suojaavaa tai lämmintä hattua, valitse jokin muu malli.

5. Tarkista, että trilbyssä on hikinauha. Se imee hikeä ja on helpompi puhdistaa kuin koko hattu.

MITEN LÖYTÄÄ OIKEANKOKOINEN TRILBY

1. Päätä ensin, kuinka takana haluat hattua pitää.

2. Mittaa päänympärys siitä kohtaa, missä haluat hattua pitää. Käytä apuna joko mittanauhaa tai narua.

3. Lue mitta ja osta meiltä haluamasi hattu oikeassa koossa.

Näe kaikki valikoimamme hatut miehille