Alennus & inspiraatio

Saat Euroopan inspiroivimman "viikon lookin".

Alennukset jopa -50% vain uutiskirjeen tilaajille.

Saat uutiskirjeen 1-2 kertaa viikossa.

Viikon Look
Viikko 50
Viikko 50

Neulesolmiot

40 tuotetta varastossa – Ilmainen maailmanlaajuinen toimitus

Neulotut solmiot luultavasti tuovat sinulle mieleen isoäitisi kutittavat neulepaidat, jotka hän kutoi sinulle rakkaudella lapsuudessasi. Onneksi neulesolmiot eivät kosketa ihoasi kun käytät niitä, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että ne kutittavat. Ne ovat ainutlaatuinen vaihtoehto klassisille solmioille, ja ne antavat rennon mutta kuitenkin tyylikkään lisän asuusi.

Filtterit (4)
Valintasi:
Nollaa kaikki suodattimet
Tuotteen väri
Sulje
Tuotemateriaali
Sulje
Merkki
Sulje
Hinta
-
Käytä
Lajittele:
tuotetta
Trendhim Neulottu joulupukkiaiheinen joulusolmio
25,95 €
Trendhim Tummansininen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Mahonginruskea kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Musta neulottu Solmio
20,95 €
Trendhim Suklaanruskea kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Valkoiset kudotut tulppaanit -solmio
18,95 €
Trendhim Punainen neulottu solmio
18,95 €
Trendhim Männynvihreä kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Tuhkanharmaa kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Sinipunainen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Tummansininen & ruskea kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Pilkullinen musta kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Harmaa kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Sininen raidallinen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Mokanvärinen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Limenvihreä kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Ruiskukansininen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Pinkki kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Syvänsininen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Muodollinen sininen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Pinkki & sininen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Keltainen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Oranssi kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Violetti kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Tummansininen raidallinen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Raidallinen laivastonsininen solmio
18,95 €
Trendhim Neulottu solmio punaisilla kuvioilla
20,95 €
Trendhim Beige neulottu solmio
18,95 €
Trendhim Ruskea & valkoinen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Lohenpunainen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Ruskan värinen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Siniraitainen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Harmaansininen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Pastellinsininen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Valkoinen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Sininen & valkoinen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Liila kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Valkoinen & sininen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Kermanvärinen kudottu solmio
18,95 €
Trendhim Vihreä kudottu solmio
18,95 €

0 tuotetta löytynyt

Muokkaa valitsemiasi suodattimia

Nollaa kaikki suodattimet
Saat viikottain alennuksia ja inspiraatioita

Saat Euroopan inspiroivimman "viikon lookin".

Alennukset jopa -50% vain uutiskirjeen tilaajille.

Saat uutiskirjeen 1-2 kertaa viikossa.

Neulesolmio
Neulesolmio on rennompi versio perinteisestä solmiosta. Perusmalli on valmistettu polyesteristä ja neulottu pinta antaa siihen täysin ainutlaatuisen ulkonäön, perinteiseen solmioon verrattuna. Pintastruktuurin ansiosta, yksivärinen neulesolmiokaan ei ole tylsä, vaan riittää muuttamaan tavallisen arkiasun persoonalliseksi. Neulesolmio on hauska esimerkki siitä, miten perinteisen asusteen voi saada toimimaan täysin uudella tavalla vain materiaalia muuttamalla. Modernin tyyliniekan vaatekaappiin, pitäisi siis ehdottomasti kuulua ainakin yksi neulesolmio. Neulesolmio pelastaa tilanteissa, jossa tavallinen solmio antaa liian silotellun vaikutelman mutta kaipaat kuitenkin jotain reipasta kauluspaidan kaveriksi.

Neulottu solmio – puvun kanssa vai ei?

Koska neulesolmio on asusteena melko rento, se jakaa mielipiteet siitä, sopiiko sitä käyttää puvun kanssa vai ei. Joidenkin mielestä neulottu solmio rikkoo tyylisääntöjä, eikä sitä koskaan pitäisi käyttää virallisissa tilaisuuksissa. Toisaalta se on omiaan lisäämään rentoutta ja omaleimaisuutta jämäkkään ja muuten ehkä liian siloteltuun pukuun. Pukukoodin ollessa rento, neulesolmio on oiva valinta, koska se lisää asuun mielenkiintoa ja kerää melkein varmasti kehuja ja toimii keskustelunavaajana. Periaatteessa neulesolmiota voi siis käyttää puvunkin kanssa; kunhan pukukoodi on rento ja valitsee asuun muuten sointuvan värin.

Musta neulesolmio talvella, kesällä voi irrotella kuoseilla.

Neulesolmiota voisi luulla ainoastaan talviasusteeksi neulemaisuutensa vuoksi, mutta niitä voi erinomaisesti käyttää vuoden ympäri. Oikeastaan neulesolmio sopii ehkä jopa paremmin kesään, sillä kesällä on yleensä enemmän rennompia rientoja, joihin neulesolmio on omiaan lisäämään vaivatonta särmää.

Neulesolmio; solmu kaulaan ja menoksi.

Koska neulesolmio ei ole yhtä virallinen asuste kuin perinteinen solmio, sitä voi helposti käyttää arkenakin tekemättä asusta liian jäykistelevän. Solmiomallin ansiosta, se näyttää kuitenkin skarpimmalta kuin esimerkiksi kaulahuivi. Neulesolmiota voi siis yhtä hyvin käyttää toimistossa ohueen neuleen ja kauluspaidan kanssa, kuin sitä voi käyttää vapaa-ajalla farkkupaidan kanssa. Ei muuta siis kuin, solmu kaulaan ja menoksi!

Neulottu solmio on erinomainen lahja.

Isät, vaarit, appi-isät, poikaystävät ja aviomiehet; miehet saavat aina lahjaksi solmioita. Jos haluat antaa klassisen lahjan mutta epäilet, että ainaiset solmiot alkavat kyllästyttämään lahjansaajaa, neulottu solmio on pelastuksesi. Jokaisella miehellä ei välttämättä vielä ole neulottua solmiota vaatekaapissaan, joten se lisää jotain uutta vaatekomeroon. Rennon maineensa ja epävirallisen ulkonäkönsä ansiosta, se sopii lahjaksi myös niille miehille, jotka eivät tavallisesti käytä solmiota. Väri- ja kuosivaihtoehdoista löytyy jokaiselle jotakin, ja voit olla varma, että neulottu solmio yllättää lahjansaajan enemmän kuin se tavallinen jokavuotinen klassinen solmio.

Neulotuilla solmioilla on kääntöpuolensa

Rentoina solmioina niiltä puuttuu tietty terävyys, tvilli-tai muihin kudottuihin solmioihin verrattuna. Ellet sido neulesolmiotasi tarpeeksi hellävaraisesti, se voi kutistua, venyä ja takertua, jonka takia se saattaa näyttää nuhjuiselta nopeammin kuin tavalliset solmiot..

Neulotun solmion käyttäminen eri tilaisuuksissa

Neulotuista solmiosta tuskin tulee suosittuja muodollisissa tapahtumissa, mutta niillä on kyky muuttaa puku huolettoman tyylikkääksi rennompia tilaisuuksia ja ympäristöjä varten.

  • Eri värivaihtoehdot sopivat eri kausiinYleensä ajatellaan, että neulesolmiot ovat ainoastaan talvikäyttöä varten. Tämä ei välttämättä pidä paikkaansa; musta tai tummansininen neulottu solmio sopii talveen, vihreä neulesolmio sopii kevätsäähän ja vaaleat neulesolmiot toimivat hyvin lämpiminä kuukausina.

  • Vaakaraidat ja pilkut toimivat neulottuina. Pilkulliset solmiot ovat yleensä useimmissa tilaisuuksissa “kiellettyjen listalla”, mutta ottaen huomioon neulesolmioiden rentouden, sekä pilkut että vaakaraidat hyväksytään

  • Neuletiheys. Neuletiheys on yhteydessä neulesolmion laatuun. Ajattele niitä kuin lakanoita, mitä tiheämpi materiaali, sen pehmeämmän tuntuinen.

Mistä voin ostaa parhaat neulesolmiot Suomessa?

Laadukkaalla neulesolmiolla on aina paikka vaatekaapissasi tai ainakin varasolmiona matkalaukussasi. Mieti hetki mikä/mitkä väri(t) sopisivat parhaiten vaatekaappiisi, eri vuodenaikoina, ja ryhdy neulesolmio-ostoksille.
Siirry alkuun