365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten sukat

Riippumatta siitä, valmistaudutko muodolliseen tilaisuuteen vai käytkö asioilla suosikkitossuillasi, miesten sukkavalikoimamme kattaa kaiken. Nämä korkealaatuisista kankaista valmistetut sukat on suunniteltu pitämään jalkasi mukavantuntuisina koko päivän ajan.

25 tuotetta

KLASSISET SUKAT

Klassiset pitkävartiset sukat ovat suosituimpia miesten sukkia. Ne ulottuvat tyypillisesti säären puoliväliin asti ja peittävät kokonaan säären alaosan. Klassiset sukat ovat monikäyttöisiä, ja niitä voi käyttää minkä tahansa kenkätyypin kanssa, mukaan lukien pukukengät, korkeavartiset kengät ja jopa saappaat.

MIESTEN NILKKASUKAT

Nilkkasukat ulottuvat nimensä mukaisesti nilkkaluuhun asti. Ne ovat suosittu valinta miehille, jotka haluavat vähemmän näkyvät sukat, jotka hengittävät enemmän kuin perinteiset sukat. Nilkkasukat sopivat erinomaisesti matalampien kenkien, kuten lenkkareiden tai kävelykenkien kanssa.

Klassiset sukat antavat enemmän suojaa ja tukea säärelle. Ne auttavat ehkäisemään rakkuloita ja pehmentävät askelten tuomaa iskua. Klassiset sukat ovat myös hyvä vaihtoehto miehille, jotka haluavat pitää jalkansa lämpiminä kylmemmällä säällä. Nilkkasukat sen sijaan ovat hengittävämpiä ja auttavat ehkäisemään jalkojen hikoilua ja sitä yleensä seuraavaa hajua. Ne ovat myös erinomainen vaihtoehto miehille, jotka haluavat hieman huomaamattomamman sukkatyylin.