365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

MIESTEN OHUET HUIVIT

Paras huivi kesäksi on kevyt ja hengittävä. Valikoimamme kesäiset huivit ovat hengittävää puuvillaa ja modaalia. Ne viimeistelevät asusi, oli millainen helle hyvänsä.

23 tuotetta
23 tuotetta

VOIVATKO MIEHET KÄYTTÄÄ KAULAHUIVIA KESÄLLÄ?

Saatat ajatella, että kaulahuivi keskellä kesää on kuin uimahousut johtokunnan kokouksessa. Ohuet huivit sopivat kuitenkin erinomaisesti kesäksi. Kaulahuivien tarkoitus on usein suojata kylmältä, mutta ohuet kesäiset huivit on tehty viilentävistä materiaaleista kuten puuvilla, modaali ja silkki.

Huivi on kesällä mielenkiintoinen pukeutumisen yksityiskohta, jota voi käyttää lisäämään väriä asuun. Se on myös mitä mainioin kumppani kesäiltoihin, kun istuu ystävien kanssa nauttimassa pari pulloa kuplivaa. Ohut miesten huivi viimeistelee asun päivällä ja lämmittää sopivasti yöllä, joten se on täydellinen asuste kesäksi.

Tee ostoksia Trendhimin kevyiden huivien valikoimasta. Huivit on valmistettu hengittävistä materiaaleista, ja niiden kuviot ja värit täydentävät kesävaatteita ja tekevät tarinastasi entistä kiinnostavamman.

MIKÄ ON PARAS HUIVIMATERIAALI KESÄLLÄ?

Miesten ohuet huivit eroavat selvästi talvella käytettävistä. Kesällä ei huvita pukea paksua ja kuumaa villahuivia, joka hiostaa auringonpaistettakin enemmän. Paras materiaali kesällä on hengittävä, esimerkiksi puuvilla tai modaali.

Trendhimin ohuet miesten huivit ovat puuvillaa ja modaalia. Kevyet puuvillahuivit ovat kestävämpiä kuin pellavaiset. Ne ovat luonnostaan hengittäviä ja pehmeitä ja siirtävät kosteutta iholta. Myös pehmeä modaali käy kesään. Uusiutuva ja ympäristöystävällinen modaali on koivun selluloosasta valmistettu muuntokuitu, joka sopii loistavasti kaikille luonnonystäville. Suosittelemme kesähuivin materiaaliksi puuvilla-modaalisekoitetta.

MITEN KÄYTTÄÄ MIESTEN HUIVIA KESÄLLÄ

Kevyt huivi on hämmästyttävän monikäyttöinen asuste. Kun tavoittelee rentoa tyyliä, huivin voi pukea t-paidan päälle ja sitoa höllästi. Kesällä huivia ei ole tarkoitus pitää tiukasti kaulan ympärillä. Jos päälläsi on pikkutakki, pue takki huivin päälle niin, että huivi lisää asuun häivähdyksen väriä ja kuosia. Erittäin tyylikäs vaihtoehto on pukea huivi kaulaa vasten ja työntää se kauluspaidan alle.

Etsinnässä miesten kaulahuivi? Klikkaa tästä nähdäksesi koko valikoimamme