365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

URHEILUAURINKOLASIT

Miesten urheiluaurinkolasit ovat enemmän kuin vain hyviin urheiluhetkiin. Kääntyvyys, kevyt muotoilu ja vankka istuvuus tekevät niistä käytännöllisiä kaikkiin tilanteisiin, joissa haluat lasien pysyvän päällä. Aina kasvava valikoimamme sisältää tyylejä pyöräilijöiden aurinkolasista polarisoituihin urheiluaurinkolaseihin -osta ja katso miltä turvallisuus tuntuu.

16 tuotetta

MITKÄ AURINKOLASIT OVAT PARHAAT URHEILUUN?

Parhaat aurinkolasit urheilutoimintaan ovat ne, joka pysyvät päässäsi. Olit sitten juoksemassa, pyöräilemässä, patikoimassa tai pelaamassa tennistä, viimeinen asia, jonka tarvitset, on, että aurinkolasit tippuvat pois.

Erityisesti valitussa urheiluaurinkolasivalikoimassamme on kevyitä mutta kestäviä kehyksiä. Useimmat mallit tarjoavat myös täydellisen istuvuuden, joka suojaa silmiä täydellisesti ja estää haitalliset UVA- ja UVB -säteet, tuulen ja häikäisyn. Oletko valmis ryhtymään triatloniin? Meillä on aurinkolasit… tarvitset vain motivaation!

KÄÄNNETTÄVÄ AURINKOLASIT

Urheiluaurinkolaseissa olevat kehykset määrittävät ne ja antavat niille edun muihin verrattuna. Joissakin urheilullisissa aurinkolaseissa on yksi jatkuva linssi, kun taas toisissa on kaksi linssiä (tyypillistä normaaleille aurinkolaseille). Linssien lisäksi huomaat myös, että kehyksissä on täysikokoisia ja puolireunattomia tyylejä.

Puolikehyksettömissä aurinkolaseissa on nauha kulmakarvan päällä, ja linssit on ripustettu sen alle. Tämä tyyli tarjoaa selkeän näkökentän ilman kehystä, joka häiritsee näkymää. Koska perifeerinen näkymä on keskeytymätön ja voit keskittyä edessä olevaan rataan, löydät tämän tyylin usein juoksu- ja pyöräilyaurinkolaseissa.

Wraparound-urheilulasit suojaavat myös näkösi oheisvalolta. Kokeile paria ja huomaa, että toisin kuin perinteiset miesten aurinkolasit, silmäsi ovat suojattuja jopa sivuilta. Tämä vähentää silmien rasitusta ja suojaa silmiäsi ympäröivää herkkää ihoa auringon haitallisilta säteiltä.

Osta myös valikoimamme rikkoutumattomista polykarbonaattilinsseistä. Nämä ovat iskunkestäviä ja tekevät urheilutoiminnasta paljon turvallisempaa.

LASIT MOOTTORIPYÖRÄILYYN

Tarjoamme valikoiman pyöräilijän suojalaseja ja pyöräilijän aurinkolaseja wannabe-pyöräilijälle tai moottoripyöräharrastajalle. Näissä pyöräilijän aurinkolaseissa on pehmeä vaahtomuovipehmuste sisällä, mikä estää pölyä, roskia ja tuulta vahingoittamasta silmiäsi tai sumentamasta näkösi.

POLARISOIDUT URHEILULASIT

Jos joskus olisi tarvetta polarisoiduille linsseille, se olisi miesten urheilulaseissa. Polarisoidut linssit on suunniteltu poistamaan häikäisyä vedestä, lumesta, edessä olevasta tieltä tai pyörästä jne. Koska urheilu- ja pyöräilijän aurinkolaseja käytetään urheiluun, on järkevää vähentää häikäisyä.

Yhdistä polarisoidut linssit UV-suojaan ja saat turvallisen tavan nauttia suosikkiharrastuksestasi.

Tsekkaa meidän kaikki aurinkolasit miehille