365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

SOLMIOKETJUT

Kaikkia solmioketjujamme on varastossa ja ne toimitetaan 2 - 4 päivän sisällä. Suosituimmat mallimme ovat tanskalaisen Nordahl Andersenin kokoelmasta ja tehty 100% Sterling-hopeasta. Jos etsit jotakin tiettyä mallia, jota ei tässä löydy, ota meihin yhteyttä, autamme sinua aina mielellämme.

3 tuotetta
3 tuotetta

MIKÄ ON SOLMIOKETJU

Solmioketju on tyylikäs tapa pitää solmiotasi heilumasta tuulessa tai putoamasta altaaseen, kun peset käsiäsi. Ei kannata nauraa, koska sitä sattuu usein. Solmioketjut lisäävät ammattimaista viimeistelyä pitämällä solmiotasi kauluspaitaa vasten. Meidän somioketjut ovat hyvin suosittuja lahjoja hääpäivinä, juhlapyhinä, syntymäpäivinä ja isänpäivänä. Jokainen tuote on kaksiosainen. Ylempi osa ketjsta kiinnittyy paidannappiin. Solmio vedetään ketjun reiästä lävitse, jolloin nappi, jossa ketju on kiinni, menee piiloon. tuloksena on näkyvä ketju solmion edessä, joka pitää kravatin paikoillaan käsien pesun yhteydssä.

MITEN KÄYTTÄÄ SOLMIOKETJUA

Latia kiinnityspidike halutun napin ylle ja aseta pidike paikoilleen napin taakse.

Kun nappi on paikoillaan, vedä solmio ketjun reiän laävitse.

Säädä solmo ja ketju siten, että molemmat ovat keskitettyjä ja asettuvat hyvin.

SOLMIOKETJU VERSUS SOLMIONEULA

Solmioketjut ovat oivallisia henkilöille, jotka eivät pidä solmioneuloista. Solmioneulat näyttävät hyviltä, se on totta, mutta neuaa on usein hankalaa saada suoraan. Toiset solmioneulat tekevät vain reikiä kalliimpiin solmioihisi. Solmioketjut ovat kuitenkin loistavia, koska ne eivät tee turhia reikiä solmioihisi eikä sinun tarvitse koko ajan katsoa, onko solmioneula suorassa.

MITEN SOVITTAA SOLMIONEULA ASUUN

Päätä, sopiiko se tilaisuuteen. Solmioketjuilla on tapana tarttua ohimeneviin asioihin, koska ketju roikkuu vapaana. Ketju on ehkä paras silloin, kun haluat pukeutua hyvin ja erottautua joukosta.

Valitse solmioketju, joka sopii asuusi.Meillä on tarjolla hopeisia ja kultaisia solmioketjuja. Muista muut metalli asusteidesi väri, jotta ketju sopii niihin. Pidätkö hopeisia kalvosinnappeja? Valitse hopeinen solmioneula.

Solmioketjuja käytetään perinteisesti alempana solmiossa, mutta tämä tietenkin vaihtelee oman tyylin ja maun mukaan.

Etsinnässä edullinen solmioneula? Katso koko valikoimamme