Alennus & inspiraatio

Saat Euroopan inspiroivimman "viikon lookin".

Alennukset jopa -50% vain uutiskirjeen tilaajille.

Saat uutiskirjeen 1-2 kertaa viikossa.

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.

Ou jee!

Tervetuloa perheeseen!

Saat ensimmäisen sähköpostin meiltä muutaman päivän sisällä.

Viikon Look
Viikko 38
Viikko 38
Joka viikko esittelemme kokonaan uuden lookin, joka on koottu kuumimmista tuotteista ja brändeistä.

Lierihatut

3 tuotetta varastossa

Klassinen hattu kuvaa vanhimpia miesten asusteita, ja se on tullut takaisin vahvempana kuin koskaan.
Käytä alla olevia filttereitä, jos etsit tiettyä mallia.

Filtterit (3)
Valintasi:
Nollaa kaikki suodattimet
Tuotteen väri
Sulje
Tuotteen materiaali
Sulje
Hinta
-
Käytä
Lajittele:
tuotetta
FawlerPanama-olkihattu
119 €
FawlerHarmaa kukonaskel Tiroli-fedorahattu
69 €
FawlerSkottiruudullinen Tiroli-fedorahattu
69 €

0 tuotetta löytynyt

Muokkaa valitsemiasi suodattimia

Nollaa kaikki suodattimet
Saat viikottain alennuksia ja inspiraatioita

Saat Euroopan inspiroivimman "viikon lookin".

Alennukset jopa -50% vain uutiskirjeen tilaajille.

Saat uutiskirjeen 1-2 kertaa viikossa.

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.
* Voit peruuttaa milloin tahansa

Ou jee!

Tervetuloa perheeseen!

Saat ensimmäisen sähköpostin meiltä muutaman päivän sisällä.

Fedora -hattujen klassikko

Lierihatut ovat ehkä yksi kautta aikojen suosituimmista hattumalleista.
Lierihattua voi käyttää sekä kesällä että talvella, valitse vain vuodenaikaan sopiva materiaali ja väri. Ne voivat olla eri materiaaleista valmistetut, yleensä villasta tai polyesteristä tai näiden sekoituksesta. Villakankaiset lierihatut sopivat paremmin kylminä vuodenaikoina.
Lierihatut voivat olla erivärisiä, mutta usein fedorat nähdään tummissa väreissä. Se onkin tyylikäs lisä, niin jakkupuvun kuin flanellipaidan ja farkkujen kanssa; päätät itse mitä tyyliä haluat lierihattusi kanssa viestiä.
Lierihatun ja trilby-hatun ero on, että fedorassa on hiukan leveämpi lieri. Arkikielessä nämä sekoittuvat usein eikä mitään tarkkaa rajaa ja määritelmää lierin mitalle ole. Nimitys riippuu enemmän koko hatun mittasuhteista. Molemmat ovat kuitenkin hattujen klassikoita.

Kuinka pitää trilby tai lierihattu siistinä

Hattu on helppohoitoinen, voit helposti pyyhkiä sen puhtaaksi kostealla liinalla tai hellävaraisella käsipesulla. Talvella voit käyttää vanhanaikaista kikkaa ja asettaa hatun esimerkiksi ikkunalaudalle tuulettumaan, mikä raikastaa hatun hetkessä.Juuri sen vaikeampaa hatun hoito ei ole.
Hattusi pysyy siistinä vuosikausia, kunhan pidät siitä hyvää huolta, etkä esimerkiksi litistä sitä liikaa laukussa. Varsinkin laadukkaat käsintehdyt brittiläiset hattumme kestävät aikaa; niin fyysisesti kuin tyyliltäänkin. Voit siis nähdä hatun sijoituksena; se on luultavasti yhtä klassisen tyylikäs kymmenen vuoden päästä kuin se on nytkin. Ei myöskään liene yllätys, että laadukkaat hatut tulevat Britanniasta, onko mitään peri englantilaisempaa kuin britti-herrasmies trenssitakissaan ja trilby-hatussaan? Käsityönä valmistettu hattu istuu takuulla hyvin ja laatu näkyy myös ulospäin.


Miesten hattu -klassinen ja moderni

Miesten hattuja ei enää käytetä läheskään niin paljon kuin historiassa aikoinaan. Jokaisen asusteista pitävän miehen vaatekaappiin kuuluu kuitenkin hattu jos toinenkin. Hattuhyllyä kutsutaan syystäkin hattuhyllyssä; hatut ovat niin tärkeä asuste, että niille on omistettu kokonaan oma huonekalu kiinteänä osana kotia. Eikä hattujen ominaisuutta, muuttaa asun ulkonäköä täysin, pidä aliarvioida. Hatut lisäävät usein asuun persoonaa ja ehkä hieman salaperäisyyttä. Monet tyylikkäät julkisuuden henkilöt ovat tehneet hatusta osan persoonallista tyyliään ja tunnusmerkkiään. Ajattele esimerkiksi muusikoita tai vaikkapa kirjojen ja elokuvien henkilöhahmoja, joiden ominaistyyliin hattu on kuulunut oleellisena osana.
Hatuilla on tietenkin myös käytännön tehtävänsä; suojata kantajansa päätä kylmältä ja sateelta. Nykyään hattu nähdään usein vain asuteena ja koristeena, mutta sen käytännöllisyys yllättää. Kun huomaat, kuinka mukavaa on laittaa hattu päähän sadesäällä tai kuinka mukavasti se suojaa viimalta vilpoisina syysaamuina mietit miksi et aina ole käyttänyt tyylikästä hattua.

Hatut netistä nopeasti ja helposti

Mistä löydät itsellesi komean lierihatun tai trilbyn helposti? Meiltä Trendhimillä teitenkin! Kun tilaat hattusi meiltä tilaus toimitetaan nopeasti -alle viikossa, ja pääset sovittamaan hattusi ja uutta tyyliäsi. Oikean koon valitseminen, pitäisi sujua helposti, sillä voit tarkistaa mitat sivuiltamme ja mitata päänympäryksesi. Voit valita sinulle sopivan toimitustavan riippuen kuinka nopeasti haluat tuotteen perille. Perus posti-toimituksellakin saat pakettisi nopeasti - ja mitä parasta ilmaiseksi. Mikäli hatun koko ei kuitenkaan ole sopiva sinulle, tai et sittenkään pidä itseäsi hattu-ihmisenä kokeiltuasi, voit palauttaa hatun helposti ja vaivattomasti. Meillä on aina ilmainen palautus, täytät vain lomakkeen ja voit lähettää tuotteen takaisin -kätevää eikö vain?
Siirry alkuun