Aurinkolasit | Osta 2 ja säästä 20%

Aurinkolasit | Osta 2 ja säästä 20%

365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten ear cuff -korvakorut

Haluatko lisätä korvakorun tyyliisi, mutta et ole vielä valmis rei'itettäväksi? Tutustu valikoimaamme miesten ear cuff -korvakoruja hopean- ja kullanvärisistä mustiin. Valmistettu kestävästä messingistä. Nopea ja kivuton tapa kertoa tarinasi.

23 tuotetta
23 tuotetta

MIESTEN EAR CUFF -KORVAKORUT: MITÄ NE OVAT?

Ear cuff -korvakorut ovat koruja, jotka kietoutuvat rustosi tai korvanlehtesi ympärille. Ne ovat kaarevia mukavuutta ja turvallista käyttämistä varten, ja ne on laittaa korvaan ja ottaa pois.

Koska ear cuff -korvakorut eivät tarvitse lävistettyä reikää, ne ovat monikäyttöisiä – voit yhdistellä ja sovittaa niitä mielesi mukaan. Pidä yhtä rustosi ylä- ja alaosassa – saat uuden ilmeen joka päivä.

MIESTEN EAR CUFF -KORVAKORUTYYPIT

Mietitkö, minkälainen ear cuff -korvakoru sinun pitäisi hankkia? Teemme sen sinulle helpoksi jakamalla sen ne kategoriaan: materiaalit, väri ja muotoilu.

Käytämme ear cuff -koruihimme messinkiä, koska se on pehmeämpää kuin teräs, joten se on helppo muovata muotoon, joka kietoutuu mukavasti rustosi ympärille. Lisäksi se on ruosteen- ja korroosionkestävää – messinkinen korvaklipsisi kestää eliniän.

Ear cuff -korvakorujamme on saatavana kullanvärisinä, hopeanvärisinä ja mustina. Kullanvärinen sopii parhaiten lämpimämpien ihonsävyjen kanssa ja tuo ripauksen ylellisyyttä, kun taas ajaton hopeanvärinen sävy sopii parhaiten viileämpien ihonsävyjen kanssa. Musta sopii tietysti kaikille ja sopii yhteen minkä tahansa kanssa.

Kaikki värjätyt metallituotteemme on PVD-pinnoitettu – titaaninitridi (kullanvärinen) ja titaanikarbonitridi (musta) on sulatettu pintaan molekyylitasolla, joten upea viimeistely on naarmuuntumisen ja tummumisen kestävä. Ei myöskään haalistumista tai hilseilyä ajan myötä.

SUOSITUIMMAT MIESTEN EAR CUFF -KORVAKORUT

Sinulla on nyt väri ja materiaali selvillä – aika päättää mallista. Asusteiden suhteen useimmat miehet valitsevat selkeän ja klassisen ilmeen. Tässä tapauksessa tyylikäs 3 mm koru sopii täydellisesti. Oletko tarpeeksi rohkea kokeilemaan jotain uutta? Valitse leveämpi 10 mm koru monimutkaisella geometrisellä kuviolla tai upea pääkallo – rohkea veto.