365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

MIESTEN SINIVALOLASIT

Katsot parhaillaankin näytöltä säteilevää haitallista sinivaloa, joka voi rasittaa silmiäsi ja vaikeuttaa nukahtamista. Sinun ei tarvitse luopua näytön katselusta, kun hankit sinivalolasit, jotka suodattavat sinivaloa ja voivat vähentää silmien kokemaa rasitusta. Osta valikoimistamme miehille suunnitellut näyttöpäätelasit.

7 tuotetta

MIESTEN SINIVALOLASIT AUTTAVAT SILMIÄSI LEPÄÄMÄÄN

Katsot sitä nytkin! Juuri tällä nimenomaisella tuijotat näytöstä tulevaa sinistä valoa. Liiallinen sinivalo saa silmät rasittumaan. Moni ei myöskään räpyttele tarpeeksi katsoessaan näyttöä. Kun yhdistää räpyttelemättömyyden näyttöpäätteestä tulevaan säteilyyn, tuloksena on väsyneet silmät. Muista räpytellä.

Sinivaloa on vaikea välttää, mutta voit suojella silmiäsi sinistä valoa suodattavilla linsseillä. Sinivalolasit ovat esimerkiksi näyttöpäätetyössä käytettävät tietokonelasit, jotka voivat vähentää silmien väsymistä ja suojata silmiä, kun istut tuntikausia näyttöpäätteen ääressä tai yhdistelet puhelimella värikkäitä karkkeja. Valikoimamme miesten sinivalolasit on suunniteltu vähentämään häikäisyä ja suodattamaan sinivaloa.

Parhaissa sinivalolaseissa on myös 100% UV-suoja. Tiedäthän, etteivät kaikki aurinkolasit ole väriltään tummia – olennaisempaa on, että ne on UV-suojattu. Waykinsin vahvuudettomat silmälasit ovat Tanskassa suunniteltuja näyttölaseja, joiden linsseissä on sinivalosuodattimet ja täysi UV-suoja.

On tärkeää nähdä hyvin, mutta hyvännäköisyys on myös plussaa. Trendhimin sinivalolasien valikoimasta löytyy tyylikkäitä vaihtoehtoja browline-laseista pilottilaseihin, joten ei tarvitse tinkiä suojasta eikä ulkonäöstä.

MITEN SINIVALOLASIT TOIMIVAT?

Sinivaloa suodattavien silmälasien linssit on tehty torjumaan laitteilta ja ympäristöstä tulevaa sinistä ja violettia valoa. Sinivalolinssit ovat yleensä kirkaslinssisiä. Meillä on laaja valikoima miesten sinivalolaseja. Sinivaloa suodattava tekniikka voi vähentää silmien väsymistä ja päänsärkyä sekä auttaa nukahtamisen säätelyä. Näyttöpäätelasit eivät ole ihmelääke väsyneisiin silmiin, mutta ne ovat pieni osa palapeliä, kun tavoitteena on hyvinvoivat silmät.

Näe kaikki silmälasit ilman vahvuuksia