365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten alushousut

Halusitpa sitten muotoillut puuvillaiset bokserit tai ympäristöystävälliset bambusta valmistetut alushousut, miesten alusvaatevalikoimamme tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen mukavuuden. Kruununjalokivesi eivät ansaitse mitään vähempää.

22 tuotetta

MIESTEN BOKSERIT

Vaikka useimmilla miehillä on taipumus olla melko konservatiivisia alusvaatteiden suhteen, miesten alusvaatteita on eri muotoja, istuvuuksia ja materiaaleja. Joustavat miesten alushousumme on valmistettu puuvillasta ja bambusta, kahdesta materiaalista, joilla kummallakin on omat hyvät ja huonot puolensa.

PUUVILLA-ALUSHOUSUT MIEHILLE

Puuvillaiset alusvaatteet ovat alan standardi miesten boksereissa. Se on tunnettu pehmeydestään, hengittävyydestään ja kestävyydestään. Puuvilla on luonnonkuitu, jota on mukava käyttää ja joka päästää ilman kiertämään pitäen alapääsi viileänä ja kuivana. Puuvillaiset alusvaatteet ovat myös helppohoitoisia, ja ne kestävät tiheää pesua ja kuivausta menettämättä muotoaan tai väriään.

MIESTEN BAMBUBOKSERIT

Bambusta valmistetut alushousut ovat suhteellisen uusi vaihtoehto, joka on kasvattamassa suosiotaan miesten keskuudessa. Bambukangas on tunnetusti ympäristöystävällistä ja kestävää, kun se on eettisesti hankittu. Bambusta valmistetut alusvaatteet ovat puuvillaa pehmeämpiä ja kevyempiä, joten ne ovat mukava ja hengittävä vaihtoehto herkälle iholle. Se on myös luonnostaan kosteutta siirtävä, mikä auttaa pitämään sinut kuivana ja viileänä koko päivän ajan.

Sekä puuvilla- että bambukalsareilla on omat ainutlaatuiset etunsa ja eronsa. Puuvilla on epäilemättä klassinen vaihtoehto, ja sitä on mukava käyttää ja helppo hoitaa. Bambu on uudempi ja kestävämpi vaihtoehto, joka on pehmeämpi ja kevyempi, joten se on hyvä valinta herkkäihoisille. Riippumatta siitä, kumman vaihtoehdon valitset, sekä puuvilla- että bambualushousut tarjoavat mukavuutta ja tukea, jota tarvitset jokapäiväisessä käytössä.