365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
094 272 2298 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Toivelista
Ostoskori
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

LOMPAKKOKETJUT

Lompakkoketjut eivät sovi jokamiehelle. Mutta kuka haluaisikaan olla samanlainen kuin kaikki muut? Haitpa sitten avoimen tien inspiroimaa prätkäjengihenkistä jykevää ketjua tai hillitympää versiota pitämään lompakkosi turvassa, ketjuvalikoimastamme löydät tyyliisi ja tarinaasi sopivan lompakkoketjun.

12 tuotetta
12 tuotetta

LIITY TRIBEEN

Liity Trendhim Tribeen saadaksesi uutisia tulevista tuotteista, tyylivinkkejä ja -niksejä, eksklusiivisia alennuksia ja paljon muuta!

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

LOMPAKKOKETJUT – KÄYTÄNNÖLLINEN TYYLIVALINTA

Lompakkoketjun molemmissa päissä on haka, jolla se kiinnitetään lompakkoon ja vyöhön. Lompakkoketjun tarkoitus on pitää lompakko turvassa. Uhkana eivät ole vain taskuvarkaat, vaan ketju pitää lompakon mukana myös silloin, kun ajat moottoripyörällä. Lisäksi lompakkoketjussa on asennetta.


Lompakkoketjut saivat suosiota 1950-luvulla, kun moottoripyöräilijät alkoivat käyttää niitä pitääkseen lompakkonsa tallessa. On tunnettua, että moottoripyöräilijät, rokkarit ja punkkarit pitävät asusteista, jotka erottuvat massasta. Housuketjuja on nähty niin catwalkien malleilla kuin hipstereilläkin, mutta ennen kaikkea ne liittyvät moottoripyöräilyyn. Miellyttipä sinua paksu laatikkoketju tai ketju, jossa on käsiraudat, kasvavasta valikoimastamme löydät hyvännäköiset lompakkoketjut ja avainketjut pitämään tärkeimmät tavarasi turvassa.

MITEN LOMPAKKOKETJUA KÄYTETÄÄN

1. Kiinnitä ensin ketjun toinen pää lompakossasi olevaan metallirenkaaseen. Monissa lompakoissa on rengas sitä varten. Jos haluat käyttää housuketjua vain tyylisyistä, yhdistä ketju farkkujesi takana olevaan vyölenkkiin.

2. Kun ketju on kiinni lompakossa, sujauta lompakko takataskuusi. 3. Kiinnitä viimeiseksi lompakkoketjun toinen pää farkkujen etupuolella olevaan vyölenkkiin. Kiinnitä se samalle puolelle, missä lompakkosikin on. Ketjun ei ole tarkoitus kulkea vartalon ympäri.

KUMMALLA PUOLELLA LOMPAKKOKETJUA KUULUU KÄYTTÄÄ?

Lompakkoketjulle ei ole oikeaa tai väärää puolta. Kiinnitä ketju samalle puolelle, missä säilytät lompakkoa. Yleensä se on oikealla puolella, jos käyttäjä on oikeakätinen, ja vasemmalla puolella, jos käyttäjä on vasenkätinen.

Etsinnässä lompakko miehelle? Näe kaikki lompakkomme tästä.