365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

NARUSOLMIOT

Trendhimin narusolmiot on koristeltu Amerikan alkuperäiskansojen aiheilla ja korukivillä, pitkäsarvisilla naudoilla, susilla ja kelttiläisillä solmuilla. Jos olet valmis vaihtamaan tavallisen solmiosi seikkailuhenkisempään, tutustu narusolmioihimme, jotka sopivat niin karjapaimenille kuin kaupunkilaisillekin.

14 tuotetta

NARUSOLMIOT EIVÄT OLE VAIN KANTRIN YSTÄVILLE

Narusolmiot eli bolo-solmiot liitetään karjapaimeniin ja villiin länteen. Tämä Amerikan keskilännen asuste ei kuitenkaan ole enää varattu vain lassonpyörittäjille. Nykyään kuka tahansa mies voi käyttää narukravattia.

Nimitys bolo tulee sanasta boleadoras eli bola. Se on väline, jolla argentiinalaiset karjaa paimentaneet gauchot pyydystivät eläimiä. Varhaisimmat koristebolot olivat naruja, joilla alkuperäiskansat sitoivat huivin kiinni kaulaansa. Ne koristeltiin muun muassa simpukankuorilla. Se oli alku uudenlaiselle asusteelle, bolo-solmiolle.

Nykyisin bolo-kravatit on yleensä tehty punotusta nahasta tai nyöristä. Niissä on metalliset kärjet ja solki. Soljessa on usein turkooseja kiviä, kuvioita tai metallikoristeita. Kun haluat vaihtaa tavanomaisista solmioista jännittävämpään vaihtoehtoon, osta valikoimistamme miehille suunniteltu narusolmio.

MITEN NARUSOLMIOTA KÄYTETÄÄN?

NARUSOLMIO JA JUHLAVA KAULUSPAITA

Tämä on perinteinen tapa käyttää narusolmiota. Napita kauluspaita ylös asti ja käytä nyörisolmiota samalla tavalla kuin perinteistäkin solmiota. Säädä solkea niin, että se on aivan leuan alla.

NARUSOLMIO RENNON PAIDAN PARINA

Kun tyyli on rennompi, narusolmion annetaan roikkua höllästi kaulassa eikä paitaa napiteta ylös asti. Narusolmiota voi käyttää myös t-paidan kanssa. Silloinkaan sitä ei kiristetä soljella ylös saakka vaan käytetään löyhästi kuin kaulakorua.

Näe kaikki miesten solmiot