Aurinkolasit | Osta 2 ja säästä 20%

Aurinkolasit | Osta 2 ja säästä 20%

365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

ANKKURIRANNEKORUT

Olitpa merillä tai lähdössä edustamaan, miesten ankkurirannekorun ja ongenkoukkurannekorun puhtaat linjat ja symboliikka varmistavat, että teet sen tyylillä. Rannekoruissa on säädettävät hihnat ja useita värivaihtoehtoja. Nykyaikaan päivitetty valikoima kunnioittaa meriteemaisten korujen historiaa.

21 tuotetta
21 tuotetta

MIESTEN ANKKURIRANNEKORUT & ONGENKOUKKURANNEKORUT

Ankkuriranneke ja ongenkoukkuranneke ovat eittämättä hyvännäköisiä asusteita, mutta ne edustavat muutakin kuin tämänhetkisiä tyylivirtauksia.

Ankkuri on symboli, joka liittyy läheisesti mereen ja merenkävijöihin. Se on suosittu tatuointivalinta. Ankkuri symboloi vahvaa ja kestävää yhteyttä. Ei ihme, että ankkuria käytetään kuvaamaan lujaa sidosta; onhan ankkurin tehtävä kiinnittää laiva merenpohjaan. Myös varhaiset kristityt käyttivät ankkuria symbolinaan. Uskonsa takia vainotut kristityt käyttivät ankkurikoruja voiman symbolina, ja ankkurilla merkittiin taloja, joihin kristityt saattoivat paeta turvaan heitä etsiviltä roomalaisilta.

Ongenkoukulla on yhtä rikas symbolinen tausta. Ongenkoukku edustaa energiaa, voimaa, menestystä ja yltäkylläisyyttä, ja sen sanotaan tuovan onnea. Havaijilla onnenkoukku, jota kutsutaan nimellä Makau, liittyy voimakkaasti mereen, historiaan ja kulttuuriin. Ongenkoukkurannekorut tuovat mieleen ulkoilmaelämän ja ihmisen, joka on kiinnostunut samoamaan metsissä, kiipeämään vuorilla ja tutkimaan luontoa

MIESTEN MERIAIHEISET RANNEKORUT

Vaikka ankkuri- ja ongenkoukkurannekoruihin liittyy paljon symbolismia, niitä voi käyttää kuvastamaan mitä itse haluaakaan. Sekä ankkurirannekorut että ongenkoukkurannekorut ovat tyyliltään trendikkään rentoja ja epämuodollisia. Ne ovat täydellisiä asusteita ilta- ja viikonloppurientoihin. Pukeudu tyylikkäästi ja lisää ranteeseesi ongenkoukkuranneke herättämään keskustelua.

ANKKURIRANNEKORUTT

Trendhimillä on laaja valikoima ankkurirannekoruja, joiden suurin ero on ankkureiden viimeistelyssä. Valikoimasta voi poimia tyyliinsä sopivan kullanvärisen, hopeanvärisen tai mustan metallisen ankkurin, johon yhdistää mielensä mukaisen nyörin lukuisista eri vaihtoehdoista. Löydät varmasti itsellesi ankkurirannekorun, joka toimii niin merellä kuin maissakin.

Monet miesten ankkurirannekoruista ovat täysin säädettäviä ja sopivat useimpiin ranteisiin. Tarvitsee vain pujottaa ankkuri lenkin läpi. Sen kummempaa kiinnityssysteemiä ei tarvita.

ONGENKOUKKURANNEKORUT

Ongenkoukkurannekorujen valikoima kasvaa koko ajan. Kaikki metalliset ongenkoukkurannekorumme sopivat kaiken kokoisiin ranteisiin. Istuvuutta voi säätää täydelliseksi siirtämällä nyörissä olevia solmuja. Kiinnittämiseen ei tarvita hakasta tai solkea. Ongenkoukku yksinkertaisesti pujotetaan nyörissä olevaan lenkkiin. Trendhimin ongenkoukkurannekorujen värit ovat saaneet inspiraationsa merestä ja merenkulun historiasta.

MITEN YHDISTÄÄ RANNEKE MUIHIN ASUSTEISIIN

Kuten kaikkien metallisten asusteiden kanssa, sovita ankkurirannekorujen tai ongenkoukkurannekorujen metalli muiden käyttämiesi asusteiden metalliin. Jos sinulla on esimerkiksi hopeanvärinen kello ja hopeanvärinen sormus, parhaiten sopii hopeanvärinen ankkuri- tai ongenkoukkuranneke. Voit ilman muuta hakea tyyliisi kontrastia ja yhdistellä keskenään erilaisia metallivärejä, mutta samanväristen metallien yhdistely on aina turvallisin vaihtoehto.

Mitä muita asusteita käytät? Tutustu ankkurirannekoruihimme löytääksesi itsellesi täydellisen uuden asusteen tai etsi juuri sinulle sopiva ongenkoukkuranneke.

Tästä näet kaikki miesten rannekorut