365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

PARTAKAMMAT

Teini-ikäisenä poikana seuraat huvittuneena, kun tyttö etsii joka paikasta kampaansa ja ihmettelet, mistä tämä kaikki kohu johtuu. Vasta kun alat kasvattamaan omaa partaasi ja pääset sille tasolle, että tarvitset omaa partakampaa, voit ymmärrät heidän tuskansa. Parran kampaamisesta tulee päivittäinen rutiini silloin, kun sinä saat oman, ainoastaan parran kampaamiseen tarkoitetun kamman. Kotoa lähteminen ilman kampaamatta partaasi on outoa, et tunne oloasi täydelliseksi.

11 tuotetta

MIKSI TARVITSET PARTAKAMMAN

Siinä ei ole mitään monimutkaista. Haluat, että partasi näyttää miehekkäältä, siistiltä ja sellaiselta, että saat imartelevia kommentteja sekä ihmisiltä, jotka kunnioittavat partaa, että myös sellaisilta ihmisiltä, joita parrat eivät kiinnosta. Parhaan partakamman avulla muotoilet itsellesi parran, jolloin parhaat ystäväsikään eivät enää pysty olemaan kommentoimatta sen ulkomuotoa!

Partoja on ollut läpi vuosisatojen, ja niistä on tullut osa kuuluisien hahmojen identiteettiä. Jos piirtäisit kuvan Abraham Lincolnistä, Gandalfistä, Leonardo da Vincistä, joulupukista tai Hulk Hoganista, yksi heidän kuvaavimmista ominaisuuksistaan olisi heidän partansa. Haluatko, että sinunkin parrastasi tulee osa identiteettiäsi?

KAKSIHAARAISIA EI OLE AINOASTAAN HIUKSISSA

Jälleen kerran, olet kuullut, että tytöt leikkaavat kaksihaaraisiaan, jotta heillä olisi koulun kauneimmat hiukset. Mitä taas tulee partoihin, myös niihin tulee kaksihaaraisia ja siksi usein tarvitaan trimmausta. Huonolaatuinen kampa vaurioittaa partasi karvatuppia, ja tuloksena on enemmän kaksihaaraisia, enemmän trimmattavaa ja pienempi parta. Sellainenhan ei sovi meille, eikö totta?

KAMPA AUTTAA SINUA TREENAAMAAN PARTAASI.

Jep, partasi voi oppia sinulta asian jos toisenkin. Kun kampaat säännöllisesti partaasi, pystyt leikkaamaan pidemmät karvat pois, ja ajan mittaan, partasi oppii kasvamaan alaspäin.

SISÄÄNKASVAVAT IHOKARVAT EIVÄT OLE KOSKAAN HAUSKA JUTTU.

Olipa ne missä tahansa, mukaanlukien parrassasi, ne eivät naurata yhtään. Koska partasi karvat oppivat kasvamaan alaspäin jatkuvan kampaamisen seurauksena, riski saada kivuliaita sisäänkasvavia partakarvoja vähenee.

PARTAKAMMAN LAADUSTA

Ihmiset ovat ostaneet vuosisatoja laadukkaita kampoja, kuten Kent-kampoja, jotka parantavat tuotteitaan edelleenkin, kun taas paikallisesta ruokakaupastasi ostamasi kampa saattaa aiheuttaa sinulle pelkkää harmia. Kun kammat otetaan ulos muoteistaan, niissä on satoja mikroskooppisen pieniä reunoja, jotka ovat valmiina iskemään hampaansa ja vahingoittamaan partakarvojesi laatua. Osta sen sijaan itsellesi kaunis puinen parkakampa, joka kestää pitkään.

VINKKEJÄ PARTASI KAMPAAMISEEN

Parran kampaaminen on yksinkertaista, mutta valitettavasti on olemassa sekä väärä että oikea tapa sen tekemiseen. Näillä vinkeillä varmistat, että et tee enemmän pahaa kuin hyvää partakammallasi.

Älä kampaa märkää partaa. Kun kampaat partasi suihkun jälkeen, altistat sen karvanlähdölle. Jos sinulla on harvempi parta, siitä saattaa tulla vieläkin harvempi ja epäsiisti.

Paras aika kammata on kosteutuksen jälkeen. Partasi kampaaminen on helpointa sen jälkeen, kun olet kosteuttanut sen öljyllä ja/tai palsamilla. Partasi painaa enemmän, joka auttaa kamman liukumaan partaan mahdollisesti syntyneiden takkujen läpi. .

Valitse oikea kampa. Partakampojen paksuudet vaihtelevat. Mitä paksumpi on sinun partasi, sitä suurempi väli kamman piikien väliin tarvitaan. Aloita aina kampaamaan harvemmalla kammalla ja etene kampaan, jossa on ohuemmat piikit.

Kampaa hellävaraisesti. Aggressiivinen kampaus voi katkaista parrassa mahdollisesti olevien takkujen karvat. Kun kampaat hellävaraiseseti, voit selvittää takut ne löytäessäsi.

MISTÄ OSTAA PARAS PARTAKAMPA?

Tietysti täältä. Me myymme laadukkaita partakampoja, jotka voit lisätä ihonhoitoarsenaaliisi. Parta- ja viiksikarvamme saavat partaasi koskevien hyvien kommenttien määrä kasvamaan.

Näe kaikki valikoimamme parta hoitotuotteet