365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Digitaaliset Kellot

Aikoinaan mies luotti aurinkoon kertoakseen ajan. Sitten mies keksi kellon. Sitten mies päätti kiinnittää kellon ranteeseensa. Mutta sitten tuli digitaalinen kello – tekniikan ja kekseliäisyyden loistava ihme, joka mullisti ajankäytön erinomaisella tarkkuudellaan ja pitkäikäisyydellään. 80-luvulla syntyi hämmästyttäviä malleja, ja nyt ne ovat taas muodissa ja niissä on paljon retrohenkistä charmia. Tutustu korkealaatuisten miesten digitaalikellojen valikoimaan täällä.

6 tuotetta
6 tuotetta

Digitaaliset kellot: Retro Ajanotto

Ultimaattinen Throwback-asuste

Nämä ranteeseen kiinnitettävät ihmeet ovat kertoneet aikaa digitaalisen aikakauden alusta lähtien. Nämä pienet ihmeet eivät suinkaan ole jäänteitä menneisyydestä, vaan ne ovat jälleen muodissa ja valmiina näyttämään, paljonko kello on – kirjaimellisesti.

Toiminnallisuus kohtaa tyylin

Digitaaliset kellot ovat enemmän kuin pelkkä retromuoti. Ne ovat täydellinen yhdistelmä muotoilua ja toimivuutta, ja niissä on ominaisuuksia, jotka tekisivät edistyneimmästäkin älypuhelimesta kateellisen. Tarvitsetko sekuntikellon? Löytyy. Herätyskello? Todellakin. Laskin? Jotkut mallit jopa sisältävät sen. Eikä sovi unohtaa sen parasta antia: niin tyydyttävää piippausta joka tunti, tasatunnein.

Kiistämätön "Cool" -ominaisuus

On kiistämätöntä, että digitaalikelloissa on tiettyä retrohenkistä charmia. Olitpa sitten rokkaamassa klassista Casiota tai tyylikästä, modernia muotoilua, ihmiset huomaavat, ja kun he sen huomaavat, olet valmis nyökkäilemään tietävästi ja hymyilemään ovelasti, koska olet osa digitaalista kellokerhoa.

Älä Koskaan Menetä Hetkeäkään

Kun ranteessasi on digitaalinen kello, et ole koskaan myöhässä rytmistäsi – tai kokouksesta, treenistä tai mistä ikinä myöhästytkin. Nämä kellot ovat tunnettuja tarkkuudestaan, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että kellosi käy nopeasti tai hitaasti. Lisäksi voit asettaa useita hälytyksiä, jotta et enää koskaan nuku liikaa (tai tarpeeksi).

Kestävyys Jota Ei Voita Mikään

Muistatko, kun pudotit vahingossa älypuhelimesi ja rikoit näytön? Näin ei tapahdu digitaalisen kellon kanssa. Nämä pienokaiset on rakennettu kestämään, ja niiden vankka muotoilu ja vedenkestävyys kestävät aikaa – ja satunnaista kolhuja.

Täydellinen Keskustelun Aloittaja

Digitaalisen kellon käyttö on kuin pala historiaa ranteessasi. Se on keskustelun avaaja, tapa ystävystyä muiden fanien kanssa ja hienovarainen nyökkäys ajalle, jolloin teknologia oli yksinkertaisempaa – ajalle ennen kuin sosiaalinen media täytti meidät epäilyksillä. Lisäksi sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että joku pyyhkäisee kelloasi tarkistaakseen Instagram-feedinsä.

Hanki Itsellesi Digitaalinen Kello

Omaksu digitaalisen kellon retroviehätys ja koe hyvin tehdyn työn tyydyttävä piippaus. Olet aina ajoissa – tai ainakin tiedät tarkalleen, kuinka myöhässä olet.