365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
094 272 2298 - (työpäivinä kello 10.00 - 13.00)
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Kielikorut

Tutustu valikoimaamme miesten kielikoruja - kirurginteräksestä ja titaanista valmistettuja suoria ja kaarevia barbelleja, joita on saatavilla eri väreissä ja tyyleissä. Varmista, että kielilävistykselläsi on turvallinen ja kestävä koru, joka edustaa sinua. Löydä täydellinen miesten kielikoru täältä.

7 tuotetta
7 tuotetta

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Kielikorut miehille

Kielilävistykset ovat suosittuja miesten keskuudessa syystä. Sen lisäksi, että naiset rakastavat niitä, ne tuovat ulkoasuun myös yllätyksellisyyttä, joka ei paljastu, ellet itse halua paljastaa sitä. Riippuen siitä, minkä tyyppinen kielilävistys sinulla on, saatat etsiä tavallista tai kaarevaa lävistystä, mutta saatat myös lävistää lähempänä kielen reunaa, mikä sopii täydellisesti kiinnitettävälle pallorenkaalle tai pyöreälle lävistykselle (hevosenkenkä). Valikoimassamme on saatavana koruja ruostumattomasta kirurginterästä sekä titaanista valmistettuina eri väreillä ja mielenkiintoisilla kuvioilla, jotka kaikki on testattu ja turvallisia käyttää lävistyksessäsi. Valitse koko ja tyyli, joka sopii sinulle mukavasti ja täydentää makuasi ja mieltymystäsi. Riippumatta siitä, pidätkö hienovaraisesta ulkonäöstä vai ilmaisuvoimaisemmasta korusta, löydät varmasti korun kielilävistyksellesi.