365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Kielikorut

Tutustu valikoimaamme miesten kielikoruja - kirurginteräksestä ja titaanista valmistettuja suoria ja kaarevia barbelleja, joita on saatavilla eri väreissä ja tyyleissä. Varmista, että kielilävistykselläsi on turvallinen ja kestävä koru, joka edustaa sinua. Löydä täydellinen miesten kielikoru täältä.

7 tuotetta

Kielikorut miehille

Kielilävistykset ovat suosittuja miesten keskuudessa syystä. Sen lisäksi, että naiset rakastavat niitä, ne tuovat ulkoasuun myös yllätyksellisyyttä, joka ei paljastu, ellet itse halua paljastaa sitä. Riippuen siitä, minkä tyyppinen kielilävistys sinulla on, saatat etsiä tavallista tai kaarevaa lävistystä, mutta saatat myös lävistää lähempänä kielen reunaa, mikä sopii täydellisesti kiinnitettävälle pallorenkaalle tai pyöreälle lävistykselle (hevosenkenkä). Valikoimassamme on saatavana koruja ruostumattomasta kirurginterästä sekä titaanista valmistettuina eri väreillä ja mielenkiintoisilla kuvioilla, jotka kaikki on testattu ja turvallisia käyttää lävistyksessäsi. Valitse koko ja tyyli, joka sopii sinulle mukavasti ja täydentää makuasi ja mieltymystäsi. Riippumatta siitä, pidätkö hienovaraisesta ulkonäöstä vai ilmaisuvoimaisemmasta korusta, löydät varmasti korun kielilävistyksellesi.