Alennus & inspiraatio

Saat Euroopan inspiroivimman "viikon lookin".

Alennukset jopa -50% vain uutiskirjeen tilaajille.

Saat uutiskirjeen 1-2 kertaa viikossa.

Viikon Look
Viikko 50
Viikko 50

Pocket watches

16 tuotetta varastossa – Ilmainen maailmanlaajuinen toimitus

Taskukellot ovat jälleen moderneja, aivan kuten isoisäsi pukua koristi vuonna 1955 suuri mekaaninen taskukello! Tässä miesten kellossa on ainutlaatuista tyyliä ja charmia.
Myymme sekä mekaanisia taskukelloja, että patterilla toimivia. Kaikissa niissä on luonnollisesti 2-vuoden täystakuu.

Filtterit (6)
Valintasi:
Nollaa kaikki suodattimet
Tuotteen väri
Sulje
Hihnamateriaali
Sulje
Kellokoneisto
Sulje
Merkki
Sulje
Hinta
-
Käytä
Lajittele:
tuotetta
Trendhim Musta taskukello piilotetulla taululla
51,95 €
Montres Carlo Hopeinen Taskukello
38,95 €
Trendhim Kullanvärinen Mekaaninen Retro Taskukello
44,95 €
Trendhim Hopeanvärinen Close Taskukello
38,95 €
Trendhim Kokomusta koristeellinen taskukello
51,95 €
Montres Carlo Kultainen Taskukello
38,95 €
Trendhim Taskukello läpinäkyvällä kannella
51,95 €
Trendhim Musta koristeellinen taskukello
51,95 €
Trendhim Klassinen taskukello
51,95 €
Trendhim  Manhattan Mekaaninen Taskukello
44,95 €
Trendhim Feeniks-taskukello
51,95 €
Trendhim Kaareva reunainen taskukello
51,95 €
Trendhim Roman Mekaaninen Taskukello
103,95 €
Trendhim Chicago Mekaaninen Taskukello
103,95 €
Trendhim Kullanvärinen Aztec Mekaaninen Taskukello
103,95 €
Trendhim Kullanvärinen Mekaaninen Taskukello
103,95 €

0 tuotetta löytynyt

Muokkaa valitsemiasi suodattimia

Nollaa kaikki suodattimet
Saat viikottain alennuksia ja inspiraatioita

Saat Euroopan inspiroivimman "viikon lookin".

Alennukset jopa -50% vain uutiskirjeen tilaajille.

Saat uutiskirjeen 1-2 kertaa viikossa.

Taskukellot ovat tulossa takaisin

Jos olet katsonut 1800- tai 1900-luvulle sijoittuvia elokuvia, olet luultavasti nähnyt niissä tyylikkäitä herrasmiehiä taskukelloineen. Nyt taskukellot ovat taas kasvattamassa suosiotaan miesten pukeutumisessa. Taskukelloa voi käyttää erityistilaisuuksissa ja juhlallisuuksissa esimerkiksi frakin kanssa. Ne voi myöskin yhdistää osaksi modernin tyylikästä jakkupuku-asua.
Taskukello on loistava esimerkki asusteesta, jossa yhdistyy esteettisyys ja käytännöllisyys; kellotaulut ovat usein näyttäviä ja elegantteja, mutta taskukello on myöskin käytännöllinen asuste siinä missä rannekellokin.
Taskukello on myös loistava lahjaidea; taskukellomme toimitetaan siistissä rasiassa ja mikä olisikaan parempi lahja symbolisoimaan yhdessä vietettyjä hetkiä kuin ajankulua mittaava upea taskukello!
Monesta taskukello-malleistamme löydät varmasti sopivan näköisen kellotaulun, joka kuvastaa juuri sinun tyyliäsi.
Kun tilaat taskukellosi meiltä saat sen todella nopealla toimituksella, ja meillä on aina vaihtoehtona ilmainen toimitus. Myöskin palauttaminen on helppoa ja ilmaista. Lisäksi voit olla melko varma, että taskukello vastaa odotuksiasi, sillä pyrimme näyttämään kelloista varsin yksityiskohtaiset kuvat sivuillamme.

Kultaiset ja hopeiset taskukellot

Valikoimamme kultaiset taskukellot, eivät ole aitoa kultaa, vaan kullattua metallia. Tämä pitää hintamme kilpailukykyisinä ja pystymme toimittamaan kauniita ja ainutlaatuisia taskukelloja, jotka eivät maksa omaisuuksia.

Taskukellojen koko

Niitä on eri kokoisina ja muotoisina, mutta tyypillinen taskukello on näytön halkaisijalta noin 4.5cm. Kello sopii täydellisesti taskuun, jonka sen nimikin kertoo. Ketju, jolla taskukello kiinnitetään vaihtelee pituudeltaan ja paksuudeltaan. Olemme yrittäneet tehdä kaikki nämä ominaisuudet selkeästi nähtäville jokaisen taskukellon tuotesivulla. Jos et löydä etsimääsi tietoa, kirjoita meille niin mittaamme taskukellon sinulle ja päivitämme kellon tiedot.

Taskukello tyypit

Tänä päivänä on olemassa kahta eri taskukellon päätyyppiä, kvartsi ja mekaaninen. Näiden erona on, että kvartsikellot toimivat vaihdettavalla patterilla, kun taas mekaaniset taskukellot saavat energiansa vedettävästä jousesta, samoin kuin isoisän kaapikellokello saa energiansa kun kaksi heiluria säädetään.

Kvartsikello on kuten me kaikki tiedämme, mekaaninen kello joka vedetään ja jonka jälkeen se toimii 1.2 päivää. Tämä ei ole yleensä ongelma, koska tällaisia kelloja pidetään tyypillisesti erityis tilaisuuksissa. Toinen ero on miten kello viisarit liikkuvat, alla näet erilaiset liikkeet kuvattuna:

Digitaalisen ja analogisen taskukellon ero

Vasemmalla oleva kello on mekaaninen ja oikealla oleva analoginen kvartsikello. Mekaanisessa taskukellossa viisari liikkuu hieman tasaisemmin.

Taskukello - hinta; paljonko kellosta kannattaa maksaa?

Taskukelloja löytyy eri hintaluokissa ja eri ominaisuudet vaikuttavat hintaan. Löydät meidänkin valikoimastamme komean taskukellon jo muutamalla kympillä, mutta myös arvokkaampia mekaanisia taskukelloja.
Me tarjoamme laadukkaita taskukelloja edulliseen hintaan. Taskukellot on varsin tehokas tapa tuoda pukeutumiseen mielenkiintoa ja menneen ajan herrasmiehen charmia. Voi siis sanoa että taskukello on helppo tapa lisätä arvokkuutta pukeutumiseen.
Taskukellot ovat myös suosittu keräilykohde, ja vanhoista, antiikikisista tai vintage-taskukelloista voi joutua maksamaan paljonkin, sillä ne ovat kovassa suosiossa keräilijöiden keskuudessa.

Taskukello merkit- mistä tulee sinun suosikkisi?

Taskukelloja löytyy eri merkkejä, ja muutama valmistaja on varsin tunnettu alalla. Meidän valikoimastamme löydät taskukelloja eri designeilla; joissakin malleissa on avattavan luukun taakse piilotettu kellotaulu ja joissakin avonainen. Muotoilultaan kellotaulut voivat olla mielenkiintoisia klassisia yksityiskohtia sisältäviä, modernin futuristisia tai vain tavattoman kauniita. Monessa kellossa voit nähdä kellon koneiston ja se onkin mielenkiintoinen osa taskukellon toimintoa. Juuri tuo koneiston toiminta taitaa olla osasyy siihen, miksi taskukellot ovat niin kiehtova asuste.
Taskukellojen väreissäkin löytyy mistä valita; olisiko sinun seuraava taskukello kullanvärinen, hopeanvärinen vai musta?
Myöskin ketjun pituuuteen ja paksuuteen voi kiinnittää huomiota kelloa valittaessa.

Mekaaninen taskukello vai patterikäyttöinen?

Taskukelloja löytyy sekä mekaanisina että patterikäyttöisinä verisioina. Mekaaninen kello on klassinen vaihtoehto ja toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi vedettävä vanhanaikainen seinäkello. Taskukello vedetään sen sivussa olevan napin avulla ja se käy yleensä noin 33 tuntia kerrallaan. Mekaaninen kello pitää toki muistaa vetää, jotta se käy mutta toisaalta mekaanisessa kellossa on todellinen, aidon klassisen taskukellon tuntu. Mekaanisessa kellossa viisari liikkuu hiukan tasaisemmin kuin paristokäyttöisessä.
Paristokäyttöinen kello puolestaan on helppokäyttöinen taskukello, koska sinun ei tarvitse muistaa vetää sitä, eikä pattereita tarvitse vaihtaa usein. Paristokäyttöiset taskukellot ovat yleensä myös edullisempia kuin mekaaniset.
Oli valintansa sitten kumpi malli tahansa taskukellossa on aina klassisen herrasmiehen charmia. Osta taskukello ja kokeile kuinka upea taskukello saa sinut heti tuntemaan itsesi herrasmieheksi!


Siirry alkuun