365 päivän palautuspolitiikka kaikille perusteille
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
09 4245 0312 - (työpäivinä kello 9.00 - 17.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Hakutulokset ""
Ilmainen toimitus 2-7 arkipäivässä
i
Trendhim
×
Kieli:
Kaikki tuoteryhmät
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kauluspaidat
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parran hoito
Parranajo
Rannekkeet
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
09 4245 0312
Työpäivinä kello 9.00 - 17.00
Alennus & inspiraatio

Tilaa uutiskirjeemme kerran tai kahdesti viikossa.

Ajoittain vain uutiskirjeen tilaajille on alennuksia aina 50% saakka.

Inspiroidu

Taskukellot

20 tuotetta varastossa

Taskukellot ovat jälleen moderneja, aivan kuten isoisäsi pukua koristi vuonna 1955 suuri mekaaninen taskukello! Tässä miesten kellossa on ainutlaatuista tyyliä ja charmia.
Myymme sekä mekaanisia taskukelloja, että patterilla toimivia. Kaikissa niissä on luonnollisesti 2-vuoden täystakuu.

Filtterit
Järjestä
Tuotteen väri
Musta
Ruskea
Teräs
Kultainen
Sulje
Kellokoneisto
Sulje
Merkki
Sulje
Hinta
-
Käytä
Tyhjennä
Lajittele:
tuotetta
×
Järjestä
Myydyin
Uusin
Halvin
Kallein
×
Filtterit
Tuotteen väri
Musta()
Ruskea()
Teräs()
Kultainen()
Kellokoneisto
Ominaisuudet
Merkki
Hinta
-
Käytä
Tyhjennä
Montres CarloHopeinen Taskukello
39 €
Montres CarloKullansävyinen taskukello
39 €
Fort TempusTumma peitetty taskukello
55 €
Fort TempusKullanvärinen Mekaaninen Retro Taskukello
45 €
Fort TempusHopeanvärinen taskukello kvartsikoneistolla
39 €
Fort TempusMusta koristeellinen taskukello
55 €
Fort TempusKokomusta koristeellinen taskukello
55 €
Dane DapperHopeanvärinen & valkoinen Time Keeper -taskukello
99 €
Fort TempusKlassinen taskukello
55 €
Fort Tempus Manhattan Mekaaninen Taskukello
45 €
Dane DapperHopeanvärinen & musta Time Keeper -taskukello
99 €
Dane DapperKokomusta Time Keeper -taskukello
99 €
Dane DapperKullanvärinen & musta Time Keeper-taskukello
99 €99 €
-10%
Fort TempusRoman Mekaaninen Taskukello
99 €
Dane DapperRuusukullanvärinen & valkoinen Time Keeper -taskukello
99 €99 €
-10%
Dane DapperRuusukullanvärinen & musta Time Keeper -taskukello
99 €99 €
-10%
Dane DapperMusta & valkoinen Time Keeper -taskukello
99 €99 €
-13%
Fort TempusKaareva reunainen taskukello
55 €
Fort TempusKullanvärinen Aztec Mekaaninen Taskukello
99 €
Fort TempusKullanvärinen Mekaaninen Taskukello
99 €

0 tuotetta löytynyt

Muokkaa valitsemiasi suodattimia

Nollaa kaikki suodattimet
Saat viikottain alennuksia ja inspiraatioita

Tilaa uutiskirjeemme kerran tai kahdesti viikossa.

Ajoittain vain uutiskirjeen tilaajille on alennuksia aina 50% saakka.Taskukellot ovat tulossa takaisin

Jos olet katsonut 1800- tai 1900-luvulle sijoittuvia elokuvia, olet luultavasti nähnyt niissä tyylikkäitä herrasmiehiä taskukelloineen. Nyt taskukellot ovat taas kasvattamassa suosiotaan miesten pukeutumisessa. Taskukelloa voi käyttää erityistilaisuuksissa ja juhlallisuuksissa esimerkiksi frakin kanssa. Ne voi myöskin yhdistää osaksi modernin tyylikästä jakkupuku-asua.
Taskukello on loistava esimerkki asusteesta, jossa yhdistyy esteettisyys ja käytännöllisyys; kellotaulut ovat usein näyttäviä ja elegantteja, mutta taskukello on myöskin käytännöllinen asuste siinä missä rannekellokin.
Taskukello on myös loistava lahjaidea; taskukellomme toimitetaan siistissä rasiassa ja mikä olisikaan parempi lahja symbolisoimaan yhdessä vietettyjä hetkiä kuin ajankulua mittaava upea taskukello!
Monesta taskukello-malleistamme löydät varmasti sopivan näköisen kellotaulun, joka kuvastaa juuri sinun tyyliäsi.
Kun tilaat taskukellosi meiltä saat sen todella nopealla toimituksella, ja meillä on aina vaihtoehtona ilmainen toimitus. Myöskin palauttaminen on helppoa ja ilmaista. Lisäksi voit olla melko varma, että taskukello vastaa odotuksiasi, sillä pyrimme näyttämään kelloista varsin yksityiskohtaiset kuvat sivuillamme.

Kultaiset ja hopeiset taskukellot

Valikoimamme kultaiset taskukellot, eivät ole aitoa kultaa, vaan kullattua metallia. Tämä pitää hintamme kilpailukykyisinä ja pystymme toimittamaan kauniita ja ainutlaatuisia taskukelloja, jotka eivät maksa omaisuuksia.

Taskukellojen koko

Niitä on eri kokoisina ja muotoisina, mutta tyypillinen taskukello on näytön halkaisijalta noin 4.5cm. Kello sopii täydellisesti taskuun, jonka sen nimikin kertoo. Ketju, jolla taskukello kiinnitetään vaihtelee pituudeltaan ja paksuudeltaan. Olemme yrittäneet tehdä kaikki nämä ominaisuudet selkeästi nähtäville jokaisen taskukellon tuotesivulla. Jos et löydä etsimääsi tietoa, kirjoita meille niin mittaamme taskukellon sinulle ja päivitämme kellon tiedot.

Taskukello tyypit

Tänä päivänä on olemassa kahta eri taskukellon päätyyppiä, kvartsi ja mekaaninen. Näiden erona on, että kvartsikellot toimivat vaihdettavalla patterilla, kun taas mekaaniset taskukellot saavat energiansa vedettävästä jousesta, samoin kuin isoisän kaapikellokello saa energiansa kun kaksi heiluria säädetään.

Kvartsikello on kuten me kaikki tiedämme, mekaaninen kello joka vedetään ja jonka jälkeen se toimii 1.2 päivää. Tämä ei ole yleensä ongelma, koska tällaisia kelloja pidetään tyypillisesti erityis tilaisuuksissa. Toinen ero on miten kello viisarit liikkuvat, alla näet erilaiset liikkeet kuvattuna:

Digitaalisen ja analogisen taskukellon ero

Vasemmalla oleva kello on mekaaninen ja oikealla oleva analoginen kvartsikello. Mekaanisessa taskukellossa viisari liikkuu hieman tasaisemmin.


Taskukello - hinta; paljonko kellosta kannattaa maksaa?

Taskukelloja löytyy eri hintaluokissa ja eri ominaisuudet vaikuttavat hintaan. Löydät meidänkin valikoimastamme komean taskukellon jo muutamalla kympillä, mutta myös arvokkaampia mekaanisia taskukelloja.
Me tarjoamme laadukkaita taskukelloja edulliseen hintaan. Taskukellot on varsin tehokas tapa tuoda pukeutumiseen mielenkiintoa ja menneen ajan herrasmiehen charmia. Voi siis sanoa että taskukello on helppo tapa lisätä arvokkuutta pukeutumiseen.
Taskukellot ovat myös suosittu keräilykohde, ja vanhoista, antiikikisista tai vintage-taskukelloista voi joutua maksamaan paljonkin, sillä ne ovat kovassa suosiossa keräilijöiden keskuudessa.

Taskukello merkit- mistä tulee sinun suosikkisi?

Taskukelloja löytyy eri merkkejä, ja muutama valmistaja on varsin tunnettu alalla. Meidän valikoimastamme löydät taskukelloja eri designeilla; joissakin malleissa on avattavan luukun taakse piilotettu kellotaulu ja joissakin avonainen. Muotoilultaan kellotaulut voivat olla mielenkiintoisia klassisia yksityiskohtia sisältäviä, modernin futuristisia tai vain tavattoman kauniita. Monessa kellossa voit nähdä kellon koneiston ja se onkin mielenkiintoinen osa taskukellon toimintoa. Juuri tuo koneiston toiminta taitaa olla osasyy siihen, miksi taskukellot ovat niin kiehtova asuste.
Taskukellojen väreissäkin löytyy mistä valita; olisiko sinun seuraava taskukello kullanvärinen, hopeanvärinen vai musta?
Myöskin ketjun pituuuteen ja paksuuteen voi kiinnittää huomiota kelloa valittaessa.

Mekaaninen taskukello vai patterikäyttöinen?

Taskukelloja löytyy sekä mekaanisina että patterikäyttöisinä verisioina. Mekaaninen kello on klassinen vaihtoehto ja toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi vedettävä vanhanaikainen seinäkello. Taskukello vedetään sen sivussa olevan napin avulla ja se käy yleensä noin 33 tuntia kerrallaan. Mekaaninen kello pitää toki muistaa vetää, jotta se käy mutta toisaalta mekaanisessa kellossa on todellinen, aidon klassisen taskukellon tuntu. Mekaanisessa kellossa viisari liikkuu hiukan tasaisemmin kuin paristokäyttöisessä.
Paristokäyttöinen kello puolestaan on helppokäyttöinen taskukello, koska sinun ei tarvitse muistaa vetää sitä, eikä pattereita tarvitse vaihtaa usein. Paristokäyttöiset taskukellot ovat yleensä myös edullisempia kuin mekaaniset.
Oli valintansa sitten kumpi malli tahansa taskukellossa on aina klassisen herrasmiehen charmia. Osta taskukello ja kokeile kuinka upea taskukello saa sinut heti tuntemaan itsesi herrasmieheksi!


Takaisin
Palauta salasanani

Hurraa! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia. Pian voit kirjautua sisään!

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.