365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

LOCS-AURINKOLASIT

Locs on kova amerikkalainen aurinkolaseja valmistava yritys, joka on tunnettu upeasta tyylistään, biker-aurinkolaseista. Jos muistat Arnold Schwarzeneggerin ensimmäisessä Terminator-elokuvassa, hän itse asiassa varasti aurinkolasinsa moottoripyöräilijältä. Vaikka useimmat mallit ovat hyvin maskuliinisia, olemme sisällyttäneet myös unisex-tyylejä.

3 tuotetta

MIESTEN LOCS-AURINKOLASIT

Perinteisestä biker-tyylistä hardcore gangsta-tyyleihin, Locs-aurinkolaseista on tullut ikivihreä miesten tyyli. Tiedäthän nuo pikselöidyt aurinkolasit, jotka laskeutuvat ihmisten kasvoille "thug life" -meemissä. Ne ovat LOCS-lasit!

No, ei itse asiassa... ne ovat vain perinteiset mustat aurinkolasit pikseleinä, mutta ne voisivat olla!

PYSY KESKITTYNEENÄ

LOCS-aurinkolaseista ainutlaatuiset tekevät ominaisen paksut sangat. Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa suuren tilan klassiselle LOCS-logolle, vaan ne myös suojaavat silmiäsi sivuilta tulevalta valolta. Keskity siihen, mikä on edessäsi.

Nämä ikoniset, laadukkaat lasit lisäävät tyyliisi katuilmettä. Kuka tahansa voi käyttää niitä kalastajista moottoripyöräilijöihin ja lentäjiin, mutta kun puet ne päälle, olet LOCS-mies. Voit jättää katumenneisyytesi taakse, mutta löydät sen aina silmiesi edestä näiden kanssa.