Ilmainen toimitus
kaikelle | Päättyy:

00:00:00

Ilmainen toimitus
kaikelle

Päättyy:

00:00:00
365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Ilmainen vakiotoimitus kaikille tilauksille-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

PUISET AURINKOLASIT

Jokainen pari meidän puisia aurinkolaseja ja normaaleja laseja ovat käsintehty oikeasta puusta. Meillä on valikoimassamme eebenpuu, bambu, ruusupuu, seeprapuu ja jopa vanhoja rulalautoja. koska käytämme oikeaa puuta, jokaisessa tuotteessamme on ainutlaatuiset syyt ja väritykset. !00% U suojan ja polarisoitujen linssien takia voit pitää jotakin erilaista, mutta samalla suojata itsesi auringolta.

13 tuotetta

PUISET AURINKOLASIT &LÄPINÄKYVÄT LASIT

Meidän ainutlaatuiset puiset aurinkolasit ja puiset läpinäkyvät linssi lasit ovat ideaalinen ympäristöysävällinen vaihtoehto niille, jotka uskaltavat erottua muovi ja metalli kehysten joukosta. mainitsematta sitä, että puiset aurinkolasit ovat kevyemmät ja mukavammat kuin paksut ja yleiset muoviset lasit. Kiinnostuitko puisista ainutlaatuisista aurinkolaseista? Katso meidä tuotevalikoimamme 100% kierrätetyistä rullalaudoista käsityöllä tehdyistä aurinkolaseista. Siinä vasta keskustelun aloitus.

LINSSIT

Etsitkö puisia aurinkolaseja. Muista varmistaa, että ne tarjoavat 100% UVA ja UVB suojan auringolta sekä ovat polarisoidut. Polarisoidut linssit vähentävät huomattavasti silmiesi rasitusta ja estävät heijastukset vedestä, lumesta ja autoista, jotka sokaisevat sinut, kun aurinko paistaa niihin. UV suoja antaa tarvittavan suojan auringolta, jottei silmäsi vahingoitu.

MIKSI VALITA PUISET KEHYKSET?

Oikea lämpötila – Toisin kuin muoviset tai metalliset kehykset, jotka kylmenevät talvella tai polttavat kesällä, puiset kehykset pysyvät mukavina ympäri vuoden.

Kevyet – Pidä laseja tai aurinkolaseja ilman tunnetta, että ne olisivat päälläsi.

Ympäristöystävällinen – Puu on uusiutuva materiaali, jota voi kierrättää (niinkuin aurinkolasimme, jotka on tehty rullalaudoista.

Jotain ainutlaatuista – Jokainen puukehys on tehty käsityönä. Metalli- ja muovikehykset ovat usein massatuotettuja. Luonnoliset puun syyt varrmistavat sen, ettei kenelläkään ole samanlaisia laseja kuin sinulla.

Käytä käsityötaitoa – On tietty ylpeys pitää jotakin, johon on käytetty aikaa, kun sitä tehtiin. Jokaine pari meidän puisia aurinkolasejamme ja puisia lasejamme on valmistettu käsin ja se tait ja aika heijastuu lopptuotteessa.

Näe kaikki miesten aurinkolasit