365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

MONITERÄHÖYLÄT

Nämä ovat mallistomme modernit moniterähöylät. Etsitkö sittenkin klassisia partahöyliä?
Käytä valikkoa ja etsi haluamasi partahöylä saatavilla olevista vaihtoehdoista. Kaikkia on varastossa.

4 tuotetta

PARTAHÖYLIEN KAHVAT

Avaa mikä tahansa miesten lehti ja näet heti mainoksen partahöylästä vaihtopäillä. Tämän tyyliset miesten partahöylät valmistettiin, jotta parranajosta saataisiin mukavaa helppojen käytä ja vaihda terien ansiosta.

Eniten hyötyöä vaihtoterissä on se, että ne ovat nopeita ja suhteellisen turvallisia eikä niillä voi tehdä todella pahaa jälkeä verrattuna partaveitseen. Jokaiseen meidän partahöyläämmesopii tuttu vaihtoterä, joita löydät apteekeista ja kaupoista.

MIKSI ET VAIN OSTAISI KERTAKÄYTTÖISTÄ PARTAHÖYLÄÄ?

Turvallinen kertakäyttöinen partahöylä on se, jossa terä ja kahva on yhtenäinen ja sen voi heittää roskiin, kun terä on tylsä. Nämä yleensä ovat paketeissa ja ovat todella halpoja jokaisessa kaupassa. Terät eivät kestä niin kauan kuin laadukkaassa vaihtoterässä, jonka näkee helposti kasvoistasi ja parranajon siisteydestä.

SIISTIMMÄN PARRANAJON SAAMINEN

Sinä hallitset parranajoa. Hallintaan vaikuttaa otteesi kahvasta. Jos kahva on liian iso, otteesi ei ole niin mukava. Jos kahva on liian ohut tai huonosti valmistettu, kätesi voi lipsahtaa ja aiheuttaa pahoja haavoja. Ideaalinen partahöylän kahva on sellainen, joka antaa sinulle uottamusta ja hallintaa... kirjaimellisesti.Meidän valikoimamme partahöylän kahvoja sisältää kahvoja, joissa:Sormesi tuntevat olonsa turvalliseksi partahöylää käyttäessä.Vesi ei valu kahvaa pitkin ja aiheuta liukkautta kahvaan.Kämmenesi sopii hyvin kahvaan samalla kääntyen sujuvasti.Ehkä et olekaan aiemmin ajatellut partahöylän kahvan tärkeyttä? Viimeinen asia kuitenkin mitä et halua on se, että kahva lipsahtaa kädestäsi ja vetää kaulavaltimosi auki.

VOINKO OTTAA PARTATERÄN MUKAAN KÄSIMATKATAVARAAN?

Viitaten TSA.han (transportation Security Administration of the United States) saat kuljettaa partahöyläsi ja vaihtoterät käsimatkatavaraan. Tähän kuuluu höylän kahva ja vaihtoterät. Muista kuitenkin varmistaa muiden maiden ja lentoyhtiöiden säännöt ennen pakkaamista, koska ne voi olla erilaiset.

Parranajo höylällä on hieno kokemus. Katso valikoimamme kaikki parranajovälineet