20% alennus kaikista koruista

00:00:00

20% alennus kaikista koruista

Päättyy pian

00:00:00
365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten kellokorut

Kello, joka puhuttelee sinua, puhuu puolestasi. Täydennä sen kertomaa tarinaa koruilla, jotka edustavat sinua itseäsi. Tästä kategoriasta löydät korkealaatuisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja eri tyylisiä koruja – ne sopivat täydellisesti yksityiskohtien lisäämiseen tarinaasi.

materials_metals_and_alloys
materials_stones
materials_surface_treatments
Personointityypit
17 tuotetta

Miksi käyttää korua kellonrannekkeessa?

Olemme luonteeltamme tarinankertojia. Joillekin ilmaisu tapahtuu kirjoittamalla. Toiset maalaavat. Toiset taas kertovat tarinansa pukeutumisensa kautta.

Kello voi kertoa paljon ihmisestä, mutta loppujen lopuksi se on suunniteltu sellaiseksi kuin se on. Kellon rannekekorujen käyttäminen on tapa ottaa kellosi omistajuus haltuusi. Käytä niitä kertoaksesi ammatistasi, uskonnostasi, intohimostasi tai yksinkertaisesti siitä, miten voit tänään. Vaihda niitä päivittäin edustamaan sitä kuka olet, koska kuka olet, muuttuu päivä päivältä.

Kellokorutyypit

Pääkallot

Oletko metallimusiikkia kuunteleva pukumies? Koristele pukukellosi hienovaraisella pääkallolla säilyttämään tyylisi. Pääkallot ovat myös memento mori - muistutuksia kuolemasta, jotka auttavat meitä muistamaan, että aikamme on rajallista, joten siitä on otettava kaikki irti. Muistutus kuolemasta, joka muistuttaa sinua elämään.

Onnen symbolit

Riippumatta siitä, parantavatko ne peliä pokerissa, riskinottajat tunnistaa onnen symboleista. Lisää nämä kellosi rannekkeeseen osoittaaksesi kuka olet tai yksinkertaisesti harhauttaaksesi vastustajiesi huomion pois pataässästä, joka sinulla on hihassasi.

Uskonnolliset tai ammatilliset symbolit

Ankkurikoru on merimiehelle täydellinen tapa ottaa meri mukaan seikkailuissaan maalla. Lisää hienovarainen uskontosi symboli kellosi rannekkeeseen ja kanna sitä mukanasi. Mikä tahansa koru puhuttelee sinua, se sopii kelloosi. Se on sinun tarinasi.

Emojikorut

Yksinkertaiset hymynaamakellokorut ovat täydellinen tapa lisätä fiilistä rannekkeeseesi. Käytä hymynaamaemojia osoittaaksesi, että olet täynnä positiivisia viboja, tai yksinkertaisesti osoittaaksesi olevasi milleniaali (tai Z-sukupolven edustaja), joka kommunikoi pääasiassa emojien avulla.

Kellokorujen värit ja materiaalit

Kaikki kellokorumme on valmistettu ruostumattomasta kirurginteräksestä, ja ne ovat naarmuuntumattomia ja ruostumattomia. Tämän lisäksi värilliset tuotteemme, olivatpa ne sitten mustia, kullanvärisiä, sateenkaaren värisiä tai mitä tahansa muita värejä, on PVD-pinnoitettu. Prosessissa titaaninitridiä sulatetaan metallin pintaan molekyylitasolla, ja tuloksena on upea naarmuuntumista ja haalistumista kestävä pinta, joka ei hilseile.

Kuinka kiinnittää kellokoru?

Monissa koruissa on levenevä tappi, jonka pää on noin millimetrin murto-osan verran paksumpi kuin kellon rannekkeessa oleva reikä. Työnnä ne vain sisään, ja ne pysyvät paikoillaan. Varmemman istuvuuden saat ruuvattavilla takalevyillä. Tunnet ne enemmän iholla, ja ne saattavat jättää jäljen rannekkeeseen, mutta ne eivät karkaa minnekään.