20% alennus kaikista koruista

00:00:00

20% alennus kaikista koruista

Päättyy pian

00:00:00
365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten rukousnauhat

Katoliset käyttävät perinteisesti rukousnauhoja rukousten laskemiseen. Olitpa ostamassa rukousnauha-kaulakorua usko- tai tyylisyistä, kooltaan kaikille sopivat rukousnauhamme sopivat tehtävään täydellisesti. Valikoimaan sisältyy niin krusifixeja kuin ihmeitätekevän mitalin ja Guadalupen neitsyen innoittamia uskonnollisia riipuksiakin.

9 tuotetta

Mitä rukousnauhat symboloivat?

Rukousnauhat ovat apuvälineitä, joita käytetään mietiskellessä ja rukoillessa. Rukousnauhoja on tehty puusta, arvokkaista jalokivistä ja jopa muovista. Niitä on kaiken mallisia, värisiä ja kokoisia.

Rukousnauhan helmien avulla lasketaan rukouksia, kun nauhan käyttäjä rukoilee joko hiljaa tai ääneen. Rukousten määrän laskeminen antaa mielen tyhjentyä, niin että rukoilija voi keskittyä kunkin rukouksen merkitykseen.

Voiko rukousnauhaa käyttää, jos ei ole katolilainen?

Katolilaiset voivat käyttää rukousnauhaa osoituksena uskostaan.

Jos et ole katolilainen, mieti, mitä rukousnauhan helmet merkitsevät sinulle. Ota huomioon, että joissakin paikoissa voidaan rukousnauhan käyttöä kirkon ulkopuolella pitää asiattomana.

Miesten rukousnauhat

Kaikissa rukousnauhoissamme on helmien välillä riittävästi väliä, jotta helmeä pystyy hyvin pitelemään rukoillessa. Rukousnauhaa on helppo kantaa taskussa, ranteen ympärille käärittynä tai kaulakoruna.

Jos haluat antaa jouluna, pääsiäisenä tai rippijuhlissa lahjan, jossa on ajatusta, rukousnauhaa osataan arvostaa.

Näe kaikki miesten kaulakorut