365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin-
094 272 2298 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Toivelista
Ostoskori
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten riipukset

22 tuotetta
22 tuotetta

Myydyin

22 tuotetta

LIITY TRIBEEN

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Miesten kaulakoruriipukset

316L on tekninen termi ruostumattomalle kirurginteräkselle, jota käytetään useimmissa miesten riipuksissa ja kaulaketjuissa. Se on vahvaa, turvallista ja haalistumatonta. 316L-teräksen naarmuuntuminen vaatii myös paljon enemmän voimaa kuin kullan, hopean tai jopa platinan naarmuttaminen (lisäksi se on vain murto-osa hinnasta).

PVD-pinnoituksessa mikroskooppisen pieni värikerros sitoutuu teräksen pintaan molekyylitasolla. Tämä kerros on valmistettu titaaninitridistä, joka on keraaminen aine, joka kestää yhtä hyvin naarmuja ja ruostetta kuin sen alla oleva teräs, ja koska se on kiinnitetty pintaan molekyylitasolla, se ei haalistu eikä hilseile. 

Tällä menetelmällä voidaan saada aikaan erilaisia värejä, kuten kullan- ja hopeanväriä, joilla on samanlainen kiilto kuin aidolla esineellä – vain paljon kestävämpi.

Oikean valitseminen

Riipuksen yläosassa olevaa aukkoa, jonka läpi ketju tai naru pujotetaan, kutsutaan "riipuspidikkeeksi". Sen halkaisija määrittää, kuinka paksu ketju voidaan pujottaa sen läpi. Kun valitset riipusmallia, on hyvä ottaa huomioon vaatekaappisi sekä muut asusteesi. 

Jos olet kylmänvärinen mies, joka käyttää enimmäkseen hopeisia koruja ja sinisiä vaatteita, hopea tai musta ovat turvallisimmat vaihtoehdot. Ne sopivat useimpiin muihin tuotteisiisi ja sulautuvat täydellisesti, kun ne yhdistetään olemassa oleviin kaulakoruihisi. Kulta ja musta täydentävät lämpimiä värejä, kuten punaista. Musta sopii kaikkeen ja tarjoaa eniten valinnanvaraa, mutta siinä ei ole metallin silmiinpistävää kiiltoa.

Sovita metallisi (tai älä)

Nyrkkisääntö on sovittaa metallit yhteen. Jos vyönsolki on hopeinen, valitse hopea kaikkialla muuallakin. Jos kellosi on kultainen, myös kaikkien muiden metallien tulee olla kullanvärisiä. 

On kuitenkin perusteltua, että tätä sääntöä vastaan kapinoidaan tasapainoisesti. Jos hopea ja kulta yhdistetään tasapainoisesti siten, että kumpikaan ei ole hallitseva, toinen ei näytä sopimattomalta. Tämä on seuraavan tason tyyliä oikein tehtynä.

Kaiverrettavat riipukset

Lisää riipukseen henkilökohtainen kosketus kaiverruksella. Rakkaasi nimikirjaimet, omat nimikirjaimesi tai sana, joka antaa sinulle voimaa... valinta on sinun. Se on sinun tarinasi. Kaiverrukset herättävät keskustelua, varsinkin kun ne on sijoitettu näkyvälle pinnalle, kuten tuntolevyihin.

Katso kunkin riipuksen kaiverrusvaihtoehdot sen tuotesivulta.