365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

7 MIESTEN MUST-HAVE ASUSTETTA

LUKSUS PUKUASUSTEET

Laadukkaiden asusteiden avulla on helppo saavuttaa uudenlainen hienostuneisuus. Ylellinen pukeutuminen on täydellinen tapa erottua muodollisissa tilaisuuksissa hätäisesti koottujen asujen joukosta.

Tässä oppaassa esittelemme 7 pukuasustetta, joihin kannattaa käyttää hieman enemmän rahaa. Annamme sinulle oikotien, jolla saat täydellisesti sopivat blingit tyylikkääseen pukuusi.

1 7 miesten must-have asustetta 1.1 Solmiot1.2 Tie clips1.3 Taskuliinat1.4 Vyöt1.5 Rusetit1.6 Kalvosinnapit1.7 Rintaneulat1.8 Yhteensopivat setit

SOLMIOT

Jokainen mies tarvitsee muutaman tällaisen vaatekaappiinsa. Valmiina vetämään ne esiin, kun tilanne sitä vaatii.

Jos haluat rouhean, mutta ylellisen tekstuurin, joka asettaa sinut omaan luokkaasi, valitse kashmir- ja villasolmio. Se antaa sinulle rennon ilmeen, jossa on samettisen pehmeä kosketus.

Jos haluat jotain hieman perinteisempää, silkkisolmio on varma valinta. Silkki on pehmeä ja kestävä, rypistymätön kangas, joka antaa ulkoasullesi ajatonta kiiltoa. Se säilyttää muotonsa ja saa sinut näyttämään kiillotetulta riippumatta siitä, kuinka paljon kello on ja kuinka monta tuoppia olet juonut.

TIE CLIPS

Solmioilla on oma tahtonsa. Johtui se sitten tuulesta tai upeista tanssiliikkeistäsi, niillä on taipumus paljastaa paitasi napit pahimmalla mahdollisella hetkellä. Siksi solmioneulat ovat välttämättömiä.

Jos haluat ajattoman ja tyylikkään ilmeen, valitse ohut 925s-hopeinen solmioneula. Jos etsit lämpimämpää väriä, 14 karaatin kullattu hopea solmioneula ei petä.

Luonnonkivillä koristellut solmioneulat antavat asuusi taatusti ainutlaatuisen kosketuksen.

TASKULIINAT

Ilman sitä näytät keskeneräiseltä. Hienovarainen mutta vaikuttava asuste, taskuliina kokoaa koko lookkisi yhteen.

Suosittelemme silkkiä uuden tason kiiltoa ja tekstuuria varten. Silkki pitää hyvin muotonsa, ei rypisty ja on erittäin kestävää. Valitse malli twill-kudoksella, sillä se antaa ulkoasullesi erehtymättömän tekstuurin ja lisää ulottuvuutta.

Jos haluat mieluummin jotain, jossa on ainutlaatuinen painatus, valitse sileä taskuliina, jossa on paisley-kuvio tai kukkakuvio.

VYÖT

Ilman laadukasta nahkavyötä et voi pukeutua kuin ammattilainen. Se on elementti, joka sitoo yhteen kaiken muun nahan ulkoasussasi - kenkäsi, kellosi rannekkeen, laukkusi jne.

Mikään ei voita ylellistä nahkavyötä. Musta ja ruskea ovat ehdoton valinta, jotta vaihtoehtosi pysyvät avoinna, ja kumpikin näistä väreistä saa rikkaan patinan ja mukautuu muotoosi ajan myötä. Full-grain -nahka on korkealaatuisinta nahkaa - hyvä pitkäaikainen sijoitus.

RUSETIT

Aikoinaan hienostuneisuuden huipentuma, solmioista on tullut kevyempien lookkien valinta. Jos haluat yhdistää tyylikkyyden ja persoonallisuuden täydellisesti, et voi mennä pahasti vikaan silkkisen itsestään solmittavan solmion kanssa.

Vielä erottuvamman ulkonäön takaavat puiset rusetit, jotka ovat takuuvarmoja show-stoppereita.

KALVOSINNAPIT

Kalvosinnapit tekevät valtavan eron ulkonäköösi. Asemetallin harmaa ruostumaton teräs antaa synkän sävyn, kun taas kulta antaa pirteän blingin. Klassiset 925s hopeiset kalvosinnapit ovat yksinkertaisia ja ajattomia. Sterlinghopea antaa aina tyyliä asuun.

Jos tunnet olosi rohkeammaksi, kalvosinnapit, joissa on luonnonkiviä, tuovat ulkoasuun ainutlaatuisen tekstuurin. Interaktiiviset kappaleet, kuten mekaaninen kellokoneisto tai pyörivä propelli, ovat loistavia keskustelun avaajia.

RINTANEULAT

Rintaneulat ovat loistava tapa sitoa ulkoasu yhteen. Yhteensopivat solmioklipsi, kalvosinnapit ja rintaneula = sileä täydellisyys. Ajattoman ilmeen saavuttamiseksi mikään ei voita kullattua sterlinghopeaa.

Helmiäiset ja luonnonkivet tuovat mukanaan selkeän tekstuurin, mutta rintaneuloja on saatavana monenlaisissa ilmeikkäissä tyyleissä.

YHTEENSOPIVAT SETIT

Huijauskoodi juhlallisen ulkoasun parantamiseen. Näillä valmiilla seteillä saat virheettömästi yhteen sovitetut pukuasusteet, jolloin kaikki arvailut jäävät pois.