365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

URHEILULAUKUT MIEHILLE

Urheilulaukkuja on saatavilla monessa koossa ja malleissa. Meillä on sekä pieniä että suuria, materiaaleina sekä lehmännahka että kangas. Jokaisen tuotteen koko on kuvattuna.
Kaikkia malleja on varastossa, ne toimitetaan 2-4 päivässä ja toimitus on aina ilmainen.

Personointityypit
25 tuotetta

URHEILU-, SALI- JA VIIKONLOPPULAUKUT

Urheilulaukulla on monta nimeä ja sisältää laajalti myös monet viikonloppulaukut. Oletko etsimässä tarpeeksi isoa urheilulaukkua, johon mahtuu urheiluvälineesi, mutta samalla mahtuu kaappiin vai kenties viikonloppulaukkua, johon mahtuu kaikki tarvittava yhden yön yli reissulle samalla mahtuen pään yläpuolella olevaan lokeroon lennollasi? Oikean laukun löytäminen perustuu aina siihen, mihin sitä käytetään.

OIKEAN URHEILULAUKUN VALINTA

MITEN VALITA URHEILULAUKKU

Laukkusi ei tarvitse olla kauhean painava kovan harjoituksen jälkeiselle kotimatkalle. Valitse sellainen, joka on kevyt ja siinä on irrotettava olkanauha toppauksella. Pienemmästä päästä olevan laukun löytäminen sopii hyvin salille tai on sopiva jokaiseen tilanteeseen. ikäänkuin sali-työ yhdistelmä. Jos käytät samaa laukkua työpaikalle ja kuntosalille, niin valitse sellainen, johon mahtuu kaikki sekoittamatta hikisiä vaatteitasi tietokoneesi kanssa.

MITEN VALITA OIKEA VIIKONLOPPULAUKKU

Monille ihmisille jokapaikan repusta vaihtaminen viikonloppulaukkuun on iso askel. Sen kulmikas muotoilu on ideaalinen hygieniatuotteille ja muutamalle vaatteelle sekä silloin, kun oikea laukkusi on liian iso. Muista kuitenkin valita laukkusi siten, että se mahtuu lentokoneiden käsimatkatavaraan. Haluatko käyttää laukkua samalla urheilukassina? Varmista, että laukku mahtuu lokeroon.

MIKÄ MATERIAALI ON PARAS

Sinulla on valinnanvaraa materiaalin kanssa. Nahkainen laukku näyttää siltä, että olet tulossa jostain mahtavasta etkä halua tappaa hyvää fiilistä ottaessasi laukun mukaan toimistolle. Sali- tai viikonloppulaukku nahkaisena on hyvä sijoitus, joten lahjo itseäsi laadukkaalla ja notkealla nahalla. Jos teet näin, käytät laukkua vieläkin kymmenen vuotta myöhemmin.

LAUKUN PITÄMINEN PUHTAANA

NAHKALAUKUN HUOLTAMINEN

Nahkalaukku raskaalla käsittelyllä on helpompi puhdistaa, mutta siinä ei ole samanlaista ominaisuutta, että se näyttäisi paremmalta ikääntyessään niin kuin vähemmän käsitellyssä nahassa.

Älä pese koskaan pesuaineella tai kemikaaleilla.

Pidä laukkusi kuivana ja säilyttämästä sitä suorassa auringonvalossa.

Jos nahka kuivuu, käytä nahkarasvaa mehiläisvahalla tai muulla luonnollisella aineella.

Tuuleta aina salin tai pitkän reissun jälkeen.

KANGASLAUKUN HUOLTAMINEN

Kangas on kudottua tekstiiliä, joka on tehty pääosin puuvillasta ja sitä tulisi käsitellä kuten muitaki tekstiili materiaaleja.

Älä käytä pesuaineita tai kemikaaleja. Piysyttele lämpimässä vedessä jos mahdollista.

Lisää vaikeille tahroille mietoa pesuainetta, joka on sekoitettu lämpimän veden kanssa ja harjaa tahra pois.

Kuten nahkalaukkujen kanssa, tuuleta laukku kuntosalin jälkeen.

Näe valikoimamme kaikki laukut miehille.