365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

RUSKEAT DUFFELILAUKUT

Tämä tyylikäs ja käytännöllinen laukku sopii täydellisesti matkustamiseen ja viikonloppureissuihin. Valmistettu kestävästä materiaalista, tämä duffelilaukku on varustettu kätevillä taskuilla ja vetoketjuilla, jotta voit pitää tavarasi järjestyksessä. Tilaa nyt ja matkusta tyylikkäästi!

Personointityypit
13 tuotetta

Osta upea Ruskea Duffel kassi -valikoimastamme

Etsitkö tyylikästä ja käytännöllistä duffelilaukkua? Meillä on juuri sinulle täydellinen vaihtoehto - Ruskea Duffel kassi. Tämä laukku yhdistää tyylin ja toimivuuden täydellisesti, ja se on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat erottua joukosta.

Ruskea duffelilaukku on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kulutusta ja säilyttää ulkonäkönsä pitkään. Sen tilava sisätila tarjoaa runsaasti tilaa vaatteille, kengille ja muille tarvikkeille. Laukun kätevät vetoketjut ja taskut pitävät tavarasi järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Tämä duffelilaukku on täydellinen kumppani matkoille, treeneihin tai viikonloppureissuille. Sen tyylikäs ruskea väri sopii täydellisesti erilaisiin asuihin ja tilaisuuksiin. Olitpa sitten menossa työmatkalle tai viettämään rentouttavaa viikonloppua, Ruskea duffelilaukku Duffel kassi on valintasi, joka tekee vaikutuksen.

Tyylikäs ja käytännöllinen Ruskea duffelilaukku

Etsitkö täydellistä duffelilaukkua? Tutustu upeaan Ruskeaan duffelilaukku -valikoimaamme. Tämä laukku on suunniteltu miehille, jotka arvostavat tyyliä ja toimivuutta. Sen ruskea väri ja kestävä materiaali tekevät siitä erottuvan valinnan.

Ruskea duffelilaukku tarjoaa runsaasti tilaa vaatteille, kengille ja muille tarvikkeille. Sen kätevät vetoketjut ja taskut pitävät tavarasi järjestyksessä ja helposti saatavilla. Laukku on täydellinen kumppani matkoille, treeneihin tai viikonloppureissuille.

Tämä duffelilaukku on suunniteltu kestämään ja säilyttämään ulkonäkönsä pitkään. Sen tyylikäs ruskea väri sopii täydellisesti erilaisiin asuihin ja tilaisuuksiin. Olitpa sitten menossa työmatkalle tai viettämään rentouttavaa viikonloppua, Ruskea duffelilaukku on valintasi, joka tekee vaikutuksen.