20% alennus kaikista koruista

00:00:00

20% alennus kaikista koruista

Päättyy pian

00:00:00
365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

PARTAHARJAT

Partaharja on taatusti jotain, mitä et näe useimmissa kylpyhuoneissa. Kaveri, jos ajattelit olla fiksu lainaamalla tyttöystäväsi hiusharjaa, olet väärässä. Naisten hiukset ovat aivan erilaiset kuin ne karheat karvat, jotka muodostavat parran. Kohtele partaasi sen ansaitsemalla tavalla, ja osta laadukas partaharja jo tänään. Voit kiittää meitä myöhemmin.
Rullaa loppuun asti saadaksesi mahtavia vinkkejä mahtavan parran ylläpitämiseen.

6 tuotetta

MIKSI TARVITSET PARTAHARJAN

Jos olet juuri alkanut kasvattamaan partaasi, saatat tuntea hukkuvasi kaikkien tuotteiden alle, joita ihmiset käskevät sinua ostamaan, jotta saisit unelmien parran.

Jokaisen miehen parta on erilainen ja mitä tulee partaharjoihin, ne saattavat toimia, tai olla toimimatta sinun tapauksessasi. Yleinen mielipide kuitenkin on, että sinun pitäisi kokeilla sekä partaharjaa että partakampaa, ennen kuin valitset yhden (tai molemmat), joka antaa parhaan tuloksen parrallesi.

VILLISIANKARVASTA VALMISTETUT PARTAHARJAT SÄILYTTÄVÄT ÖLJYT

Villisiankarvoista valmistetut partaharjat ovat laadukkaimpia partaparjoja, joita voit ostaa. Villisian karva auttaa stimuloimaan luonnollista öljyntuotantoa ja ne levittävät öljyt kauttaaltaan koko ihokarvan pituudelta.

HARJA ANTAA PARRALLESI TUUHEAMMAN ILMEEN

Yleinen sääntö on: kampa on muotoiluun ja harjalla parralle saa tuuheamman, paksumman ilmeen. Partaharjalla harjaaminen auttaa ihokarvoja asettumaan yhteen suuntaan, ja se varmistaa, että öljykerros saadaan tasaisesti läpi koko parran.

VILLISIANKARVASTA VALMISTETUT HARJAKSET EROAVAT PITUUDELTAAN

Standardiharjassa, joka on varastotavaraa, muovista valmistetut harjakset ovat tasapituisia. Luonnollisessa villisiankarvasta valmistetussa harjassa harjakset eroavat pituudeltaan, mikä tarkoittaa, että se auttaa levittämään öljyä kauttaltaan koko partaan tasaisesti, ilman että jokin kohta jää puuttumaan.

PARTAHARJAT VEGAANEILLE

Partamaailmassa, villisian karvoista valmistettuja partaharjoja pidetään normaalisti ainoana realistisena valintana. Tämä ei tietysti toimi, jos olet vegaani. Synteettiset harjat saavat kuulla kunniansa, mutta saatavilla on myös useita laadukkaita synteettisiä harjoja. Niitä on vain hieman vaikeampi löytää.

VINKKEJÄ PARTASI HARJAAMISEEN

Harjaamista ei pitäisi tehdä ajattelematta, mitä on tekemässä. Kun sen tekee ajatuksella, parrastasi tulee pehmeä, paksu ja erittäin hyvän näköinen, jos vain muistat nämä vinkit.

Älä harjaa partaasi märkänä. Kun harjaa partasi välittömästi suihkun jälkeen, partakarvoja saattaa irrota. Löydä itsellesi rutiini, jossa käyt suihkussa ja harjaat partasi vasta sen jälkeen, kun olet lisännyt öljyä ja/tai palsamia, joka ehkäisee partakarvojen irtoamista ja antaa parrallesi kiiltoa.

Harjaa öljyn levittämisen jälkeen. Villisiankarvasta valmistetuilla harjaksilla harjaamisen suurin etu on se, että se säilyttää parran öljypitoisuuden. Kun harjaat öljyn lisäämisen jälkeen, se maksimoi sekä terveysvaikutuksia, että pehmentää partaasi.

Pidä partaharjasi puhtaana. Luonnolliset villisian karvasta valmistetut harjat takaavat sileän parran vuosiksi, mutta jotta saisit parhaat tuloksen, puhdista harjasi säännöllisesti. Bonuksena saat tyttöystäväsi tuntemaan huonoa omaatuntoa katsoessaan omaa, täynnä hiuksia olevaa harjaansa.

Kokeile hevosenjouhesta valmistettua harjasta. Hevosenjouhiharjat ovat alkaneet tehdä comebackia parranharjauskisassa. Ne tekevät hyvää työtä öljyn levittämisessä kauttaltaan läpi parran, mutta villisiankarvaharja pitää vielä edelleen ykkössijaa.

MISTÄ OSTAA PARAS PARTAHARJA?

Oletko vakuuttunut, että partaharjan avulla tuot esille partasi parhaimmat puolet? Kaikki partaharjamme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja tulevat kestämään partaasi pitkän, pitkän aikaa.

Parran hoito on tärkeää. Katso kaikki valikoimamme tuotteet parralle.