Alennus & inspiraatio

Saat Euroopan inspiroivimman "viikon lookin".

Alennukset jopa -50% vain uutiskirjeen tilaajille.

Saat uutiskirjeen 1-2 kertaa viikossa.

Viikon Look
Viikko 47
Viikko 47

Partaharjat

8 tuotetta varastossa – Ilmainen maailmanlaajuinen toimitus

Partaharja on taatusti jotain, mitä et näe useimmissa kylpyhuoneissa. Kaveri, jos ajattelit olla fiksu lainaamalla tyttöystäväsi hiusharjaa, olet väärässä. Naisten hiukset ovat aivan erilaiset kuin ne karheat karvat, jotka muodostavat parran. Kohtele partaasi sen ansaitsemalla tavalla, ja osta laadukas partaharja jo tänään.

Filtterit (4)
Valintasi:
Nollaa kaikki suodattimet
Tuotteen väri
Sulje
Tuotemateriaali
Sulje
Merkki
Sulje
Hinta
-
Käytä
Lajittele:
tuotetta
Dr. Dittmar Pieni Partaharja Pyökkiä
21,95 € 17,95 €
-20%
Benjamin Barber Partaharja Luonnon Harjaksilla
16,95 € 12,95 €
-20%
Dr. Dittmar Pieni Partaharja Päärynäpuuta
21,95 € 17,95 €
-20%
Golden Beards Päärynäpuinen partaharja
25,95 € 20,95 €
-20%
Dr. Dittmar Tiheä Partaharja Pyökkiä
25,95 € 20,95 €
-20%
Kent Brushes Partaharja Lyhyille hiuksille / parralle
25,95 € 20,95 €
-20%
Golden Beards Oliivipuinen partaharja
37,95 € 29,95 €
-20%
Kent Brushes Armeijan Hiusharja Pyökkiä
31,95 € 25,95 €
-20%

0 tuotetta löytynyt

Muokkaa valitsemiasi suodattimia

Nollaa kaikki suodattimet
Saat viikottain alennuksia ja inspiraatioita

Saat Euroopan inspiroivimman "viikon lookin".

Alennukset jopa -50% vain uutiskirjeen tilaajille.

Saat uutiskirjeen 1-2 kertaa viikossa.

Miksi tarvitset partaharjan

Jos olet juuri alkanut kasvattamaan partaasi, saatat tuntea hukkuvasi kaikkien tuotteiden alle, joita ihmiset käskevät sinua ostamaan, jotta saisit unelmien parran.

Jokaisen miehen parta on erilainen ja mitä tulee partaharjoihin, ne saattavat toimia, tai olla toimimatta sinun tapauksessasi. Yleinen mielipide kuitenkin on, että sinun pitäisi kokeilla sekä partaharjaa että partakampaa, ennen kuin valitset yhden (tai molemmat), joka antaa parhaan tuloksen parrallesi.

Villisiankarvasta valmistetut partaharjat säilyttävät öljyt

Villisiankarvoista valmistetut partaharjat ovat laadukkaimpia partaparjoja, joita voit ostaa. Villisian karva auttaa stimuloimaan luonnollista öljyntuotantoa ja ne levittävät öljyt kauttaaltaan koko ihokarvan pituudelta.

Harja antaa parrallesi tuuheamman ilmeen

Yleinen sääntö on: kampa on muotoiluun ja harjalla parralle saa tuuheamman, paksumman ilmeen. Partaharjalla harjaaminen auttaa ihokarvoja asettumaan yhteen suuntaan, ja se varmistaa, että öljykerros saadaan tasaisesti läpi koko parran.

Villisiankarvasta valmistetut harjakset eroavat pituudeltaan

Standardiharjassa, joka on varastotavaraa, muovista valmistetut harjakset ovat tasapituisia. Luonnollisessa villisiankarvasta valmistetussa harjassa harjakset eroavat pituudeltaan, mikä tarkoittaa, että se auttaa levittämään öljyä kauttaltaan koko partaan tasaisesti, ilman että jokin kohta jää puuttumaan.

Partaharjat vegaaneille

Partamaailmassa, villisian karvoista valmistettuja partaharjoja pidetään normaalisti ainoana realistisena valintana. Tämä ei tietysti toimi, jos olet vegaani. Synteettiset harjat saavat kuulla kunniansa, mutta saatavilla on myös useita laadukkaita synteettisiä harjoja. Niitä on vain hieman vaikeampi löytää.

Vinkkejä partasi harjaamiseen

Harjaamista ei pitäisi tehdä ajattelematta, mitä on tekemässä. Kun sen tekee ajatuksella, parrastasi tulee pehmeä, paksu ja erittäin hyvän näköinen, jos vain muistat nämä vinkit.

  • Älä harjaa partaasi märkänä. Kun harjaa partasi välittömästi suihkun jälkeen, partakarvoja saattaa irrota. Löydä itsellesi rutiini, jossa käyt suihkussa ja harjaat partasi vasta sen jälkeen, kun olet lisännyt öljyä ja/tai palsamia, joka ehkäisee partakarvojen irtoamista ja antaa parrallesi kiiltoa.

  • Harjaa öljyn levittämisen jälkeen. Villisiankarvasta valmistetuilla harjaksilla harjaamisen suurin etu on se, että se säilyttää parran öljypitoisuuden. Kun harjaat öljyn lisäämisen jälkeen, se maksimoi sekä terveysvaikutuksia, että pehmentää partaasi.

  • Pidä partaharjasi puhtaana Luonnolliset villisian karvasta valmistetut harjat takaavat sileän parran vuosiksi, mutta jotta saisit parhaat tuloksen, puhdista harjasi säännöllisesti. Bonuksena saat tyttöystäväsi tuntemaan huonoa omaatuntoa katsoessaan omaa, täynnä hiuksia olevaa harjaansa.

  • Kokeile hevosenjouhesta valmistettua harjasta. Hevosenjouhiharjat ovat alkaneet tehdä comebackia parranharjauskisassa. Ne tekevät hyvää työtä öljyn levittämisessä kauttaltaan läpi parran, mutta villisiankarvaharja pitää vielä edelleen ykkössijaa.

Mistä ostaa paras partaharja?

Oletko vakuuttunut, että partaharjan avulla tuot esille partasi parhaimmat puolet? Kaikki partaharjamme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja tulevat kestämään partaasi pitkän, pitkän aikaa.
Siirry alkuun