365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

NAPINKUORET

Haluatko esiintyä eduksesi arvokkaassa tilaisuudessa mutta et tahdo pukea paitaa, jossa on ranskalaiset kalvosimet? Napinkuoret muuttavat mitkä tahansa muoviset perusnapit näyttäviksi asusteiksi. Kasvavassa valikoimassamme on laaja kirjo napinpäällisiä korukivillä koristetuista kuorista hiilikuituisiin. Tervetuloa tekemään ostoksia ja löytämään omat suosikkisi.

15 tuotetta

NAPINKUORET MUUTTAVAT TAVALLISEN TYYLIKKÄÄKSI

Napinkuoret pujotetaan tylsien nappien päälle, jolloin niistä tulee vaikuttavia yksityiskohtia. Napinkuoria käytettäessä ei tarvita paitaa, jossa on kalvosinnapeille sopivat ranskalaiset kääntökalvosimet. Napinkuoret sopivat useimpien perusnappien päälle ja niitä voi käyttää minkä tahansa kauluspaidan kanssa. Ne näyttävät hienoilta smokkien kanssa ja muodollisissa tilaisuuksissa tai kun haluat näyttää edustavalta töissä.

HELPPOKÄYTTÖISET NAPINKUORET

Napinpäällisiä käytetään yleensä kalvosinnappien sijaan. Kääntökalvosimellista kauluspaitaa ei tarvita, koska napinkuoret voi pukea minkä tahansa kauluspaidan kalvosinten nappien päälle. Kuorilla voi päällystää myös smokkipaidan ylimmäisen napin, kun on juhlat ja aika pukeutua parhaimpiinsa.

Jokainen valikoimamme napinkuoripari sopii käytettäväksi useimpien tavallisten kauluspaitojen kanssa. Ei tarvitse kuin avata kuoren alaosa, sujauttaa kuori napin alle ja päälle ja sulkea se. Tulos näyttää kalvosinnapilta, joka muuttaa tavallisen kauluspaidan arkisesta kiinnostavaksi.

Ainut haaste on päättää, mitkä napinpäälliset valitsisi. On korukivisiä päällisiä ja värikkäitä emalikuoria, joissa on helmiäisupotus, sekä kaikkea siltä väliltä. Valikoimastamme löytyy pari, joka auttaa kertomaan sinun tarinaasi.

MITEN VALITA ASUUN SOPIVAT NAPINKUORET

Napinpäällisiin pätee sama kuin muihinkin metallisiin asusteisiin: napinpäällisten metallin tulisi olla samaa väriä kuin asun muut metalliset korut ja asusteet. Esimerkiksi hopeanvärisen kellon pariksi sopivat parhaiten hopeanväriset napinkuoret.

LAHJA MIEHELLE, JOLLA ON JO KAIKKEA

Jokainen tuntee miehen, jolla on jo kaikkea ja jolle on siksi haastavaa hankkia lahjaa. Anna hänelle lahja, jolle on oikeasti käyttöä, vaikkapa napinkuoret, joissa on hiilikuitu-upotus – samaa materiaalia, jonka ansiosta Ferrarit, Aston Martinit ja Lamborghinit ovat niin kevyitä ja huippunopeita. Tai ehkä hänen makunsa on klassinen ja hän arvostaisi mustia napinkuoria? Mikä häntä sitten eniten miellyttääkään, meiltä löydät parhaat napinkuoret miesten kauluspaitoihin.

Katso kaikki miesten kalvosinnapit, mitä meiltä löytyy