Puh: 09 4245 0312
Ilmainen toimitus 1-7 työpäivässä
Ilmaiset palautukset - 365 päivän palautusoikeus

Miesten korut ja asusteet

65.000 tyytyväistä asiakasta vuodesta 2007

Setelipidikkeet

10 tuotetta varastossa – Ilmainen maailmanlaajuinen toimitus

Setelipidike on yksinkertaisin tapa kuljettaa paperirahaa ja muutamia pankkikortteja mukanasi. Jos et piittaa suurista lompakoista, korttikoteloista, vetoketjuista, nepparikiinnityksistä ja kaikista muista lompakkojutuista, setelipidike on sinun juttusi.
Valintasi:
Nollaa kaikki suodattimet
+
Tuotteen väri

Musta

Teräs

Kultainen

Sulje
Tuotemateriaali

Muut metallit

Ruostumaton teräs

Sulje
Merkki

Trendhim

Sulje
Hinta
-
Käytä
Lajittele:
10 Löytyneet tuotteet
Hetkinen..

Saat alennuksia ja inspiraatioita joka viikko

  • - Jopa 40% uusista kokoelmista
  • - Saat asusteiden Europan inspiroivimman "viikon lookin"
  • - Ainutlaatuisia, jopa 50% alennuksia uutiskirjeen vastaanottajille

...ja paljon muuta sähköpostiisi 1-2 kertaa viikossa.

Voit peruuttaa milloin tahansa

highfive

Ou jee! Tervetuloa perheeseen!

Saat ensimmäisen sähköpostin meiltä muutaman päivän sisällä.

email-bg

Eri tyyppiset setelipidikelompakot

On olemassa erilaisia miesten setelipidikkeitä, mutta yleisesti ne voidaan jakaa kahteen kategoriaan: klassisiin setelipidikkeisiin ja setelipidikelompakkoihin / korttikoteloihin.

Klassiset setelipidikkeet

Setelipidikkeet ovat viimeisin peruslompakko. Ne on useimmiten valmistettu metallista, ja ne sopivat täydellisesti muutaman setelin ja pankkikortin kuljettamiseen. Ne eivät ole ainoastaan erittäin käytännöllisiä, vaan toimivat myös fiksun näköisenä asusteena. Ne ovat täydellinen valinta, jos haluat pitää lompakkosi etutaskussa.

Setelipidikelompakot/korttikotelot

Nämä ovat lompakoita tai korttikoteloita, joissa on setelipidike klassisen paperirahataskun sijasta. Jossain näissä on pidike ulkopuolella, kun taas toisissa se on lompakon sisäpuolella.

Setelipidikeet ruostumattomasta teräksestä

Käytännöllisesti katsottuna kaikki meidän klassiset setelipidikkeet on valmistettu 100% ruostumattomasta teräksestä, jotka kestävät monia vuosia. Se on täydellinen materiaali setelipidikkeille ja näyttää tyylikkäältä. Se on edullisempi kuin useimmat lompakot, ja toimii samalla uniikkina ja tyylikkäänä miesten asusteena.

Setelipidikkeiden ominaisuudet

Yksinkertaisen designinsa ansiosta, setelipidikkeissä ei ole pikkunäppäriä ominaisuuksia, joita kukaan ei varsinaisesti tarvitse. Niiden ominaisuudet ovat joka tapauksessa aivan yhtä upeat.

Etutaskulompakko

Setelipidike on täydellinen lompakko etutaskussa pidettäväksi. Et voi kuljettaa rahojasi ja korttejasi kompaktimmassa muodossa kuin mitä setelipidike on. Rumasti pullottavat taskut ovat menneisyyttä, ellet sitten kanna mukanasi huomattavan paksuja setelituppoja.

Kestävä setelipidike

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu setelipidike voi kestää koko eliniän. Muista kuitenkin olla venyttämättä sitä liikaa kymmenillä seteleillä ja korteilla.

Pienennä taskujesi sisältöä

Kun vaihdat setelipidikelompakkoon, saat täydellisen tilaisuuden hankkiutua eroon vanhoista kuntosalin jäsenyyskorteista, käyttämättömistä resepteistä ja muista asioista, joita olet säilyttänyt lompakossasi ilman mitään varsinaista syytä.