365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

SETELIPIDIKKEET

Jotkut ihmiset eivät pidä siitä, kun raskas lompakko raahautuu mukana tai saatikka istua sellaisen päällä koko päivän. Jos olet se tyyppi, katso meidän valikoimaamme setelipidikkeistä. Setelipidike on yksinkertaisin tapa kuljettaa käteistä ja kortteja mukanasi. Jos olet kyllästynyt suureen lompakkoon venyttämässä takataskuasi, setelipidike on sinun juttusi.

Personointityypit
13 tuotetta

Laihenna elämääsi

Päätös vaihtaa setelipidikkeeseen on täydellinen aika heittää turhat kuitit, käytetyt lahjakortit ja turha roska pois, joka on kerääntynyt rahan tilalle. Kun olet selvittänyt kaikista oleellisimmat tavarat, tajuat, että tarvitset vain hiukan käteistä ja tärkeimmät kortit.

Pelkäätkö näyttäväsi gangsterilta, kun vedät kaupassa esiin setelinpidikkeen? Älä kuljeta sitten niin paljoa seteleitä mukanasi. Ongelma ratkaistu

Eri tyyppiset setelipidikelompakot

On olemassa erilaisia miesten setelipidikkeitä, mutta yleisesti ne voidaan jakaa kahteen kategoriaan: klassisiin setelipidikkeisiin ja setelipidikelompakkoihin / korttikoteloihin.

Klassiset setelipidikkeet

Setelipidikkeet ovat viimeisin peruslompakko. Ne on useimmiten valmistettu metallista, ja ne sopivat täydellisesti muutaman setelin ja pankkikortin kuljettamiseen. Ne eivät ole ainoastaan erittäin käytännöllisiä, vaan toimivat myös fiksun näköisenä asusteena. Ne ovat täydellinen valinta, jos haluat pitää lompakkosi etutaskussa.

Setelipidikelompakot/korttikotelot

Nämä ovat lompakoita tai korttikoteloita, joissa on setelipidike klassisen paperirahataskun sijasta. Jossain näissä on pidike ulkopuolella, kun taas toisissa se on lompakon sisäpuolella.

Setelipidikeet ruostumattomasta teräksestä

Ruostumaton teräs on täydellinen materiaali setelipidikkeelle sen kestävyyden ja siistin ulkonäön takia. Setelipidikkeet ovat yleensä halvempia kuin normaalit lompakot ja toimivat samalla erityisenä miesten asusteena. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu setelipidike voi melkein kestää ikuisuuden. Kunhan et venytä sitä tuhansilla seteleillä ja korteilla.

Valmis setelipidikkeelle?

Nämä asusteet ovat ohuita ja sulavalinjaisia, mutta antavat silti mukavuutta ja tiedon siitä että korttisi ja setelisi ovat tallessa. Tiettyihin malleihin pystyy kaivertamaan antaen persoonallisen suunnittelun, joka tekee tuotteesta ainutlaatuisen.

Vaikka setelipidikkettä ei otettaisi esille kovin usein – paitsi jos tykkäät esitellä seteleitäsi ympäriinsä – on silti tärkeää, että se sopii tyyliisi ja esittää sinua.

Kaiverretut setelipidikkeet

Persoonallinen kaiverrus setelipidikkeessä kertoo aina sinun tarinasi. Se menee muodin yli ja sukeltaa syvemmälle johonkin persoonalliseen. Se on sinun.

Kaiverretut setelipidikkeet ovat myös hyviä lahjaideoita erityiselle miehellesi. Tarvitseeko isäsi jotain isänpäivänä? Entä parhaan kaverisi häät? Kaiverretut setelipidikkeet ovat täydellisiä lahjoja sulhaspojille ja me voimme lasekaivertaa mitä vain nimikirjaimista erityiseen päivään tai jopa muistutukseen, kuinka mahtava sinä olet. Jotain samankaltaista kuin... 'Olet mahtava' Ok, tämä ei ole meidän paras tekstimme, mutta tajuat idean.

Mitä tahansa valitset, löydä paras setelipidike sinulle ostamalla se meidän aina laajenevasta valikoimastamme miesten asusteita.

Etsinnässä lompakko miehelle? Näe kaikki lompakkomme tästä