365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin
075 326 5471 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Kaikki asusteet
Pukuasusteet
Korut
Laukut & lompakot
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 39 € tilauksiin -
Trendhim
×
Trendhim
Kieli:
Aurinkolasit
Hatut
Huivit
Kalvosinnapit
Kaulakorut
Kellot
Korvakorut
Käsineet
Lasit ilman vahvuuksia
Laukut
Lompakot
Olkaimet
Parranajo
Parranhoito
Rannekorut
Rintaneulat
Rusetit
Solmioneulat
Solmiot
Sormukset
Taskuliinat
Vyöt
075 326 5471
Työpäivinä kello 10.00 - 14.00
Katso kaikki
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Inspiroidu

Setelipidikkeet

12 tuotetta varastossa

Jotkut ihmiset eivät pidä siitä, kun raskas lompakko raahautuu mukana tai saatikka istua sellaisen päällä koko päivän. Jos olet se tyyppi, katso meidän valikoimaamme setelipidikkeistä. Setelipidike on yksinkertaisin tapa kuljettaa käteistä ja kortteja mukanasi. Jos olet kyllästynyt suureen lompakkoon venyttämässä takataskuasi, setelipidike on sinun juttusi.

Filtterit
Järjestä
Tuotteen väri
Musta
Teräs
Kultainen
Sulje
Tuotteen materiaali
Sulje
Hinta
-
Käytä
Tyhjennä
Lajittele:
tuotetta
×
Järjestä
Myydyin
Uusin
Halvin
Kallein
×
Filtterit
Tuotteen väri
Musta()
Teräs()
Kultainen()
Tuotteen materiaali
Hinta
-
Käytä
Tyhjennä
Fort TempusKullanvärinen egyptiläinen setelipidike
19 €
Fort TempusLeveä Teräsrahaklipsi
19 €
Fort TempusRFID-suojattu korttikotelo ja setelinpidike
35 €
Fort TempusMusta Kiiltävä Setelipidike
19 €
Fort TempusKullanvärinen lohikäärme setelipidike
19 €
Fort TempusRuusukullanvärinen shakki setelipidike
19 €
Fort TempusKullanvärinen kardinaali setelipidike
19 €
Fort TempusKullanvärinen merirosvo setelipidike
19 €
Fort TempusKaareva Setelipidike
19 €
Uutuus
Fort TempusTeräksinen pihti setelipidike
19 €
Fort TempusKullanvärinen seepra setelipidike
19 €
Fort TempusMusta Setelipidike Hopeanvärisellä Ristillä
19 €

0 tuotetta löytynyt

Muokkaa valitsemiasi suodattimia

Nollaa kaikki suodattimet
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!Laihenna elämääsi


Päätös vaihtaa setelipidikkeeseen on täydellinen aika heittää turhat kuitit, käytetyt lahjakortit ja turha roska pois, joka on kerääntynyt rahan tilalle. Kun olet selvittänyt kaikista oleellisimmat tavarat, tajuat, että tarvitset vain hiukan käteistä ja tärkeimmät kortit.


Pelkäätkö näyttäväsi gangsterilta, kun vedät kaupassa esiin setelinpidikkeen? Älä kuljeta sitten niin paljoa seteleitä mukanasi. Ongelma ratkaistu


Eri tyyppiset setelipidikelompakot


'

On olemassa erilaisia miesten setelipidikkeitä, mutta yleisesti ne voidaan jakaa kahteen kategoriaan: klassisiin setelipidikkeisiin ja setelipidikelompakkoihin / korttikoteloihin.Klassiset setelipidikkeet


Setelipidikkeet ovat viimeisin peruslompakko. Ne on useimmiten valmistettu metallista, ja ne sopivat täydellisesti muutaman setelin ja pankkikortin kuljettamiseen. Ne eivät ole ainoastaan erittäin käytännöllisiä, vaan toimivat myös fiksun näköisenä asusteena. Ne ovat täydellinen valinta, jos haluat pitää lompakkosi etutaskussa.Setelipidikelompakot/korttikotelot


Nämä ovat lompakoita tai korttikoteloita, joissa on setelipidike klassisen paperirahataskun sijasta. Jossain näissä on pidike ulkopuolella, kun taas toisissa se on lompakon sisäpuolella.Setelipidikeet ruostumattomasta teräksestä


Ruostumaton teräs on täydellinen materiaali setelipidikkeelle sen kestävyyden ja siistin ulkonäön takia. Setelipidikkeet ovat yleensä halvempia kuin normaalit lompakot ja toimivat samalla erityisenä miesten asusteena. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu setelipidike voi melkein kestää ikuisuuden. Kunhan et venytä sitä tuhansilla seteleillä ja korteilla.Valmis setelipidikkeelle?


Nämä asusteet ovat ohuita ja sulavalinjaisia, mutta antavat silti mukavuutta ja tiedon siitä että korttisi ja setelisi ovat tallessa. Tiettyihin malleihin pystyy kaivertamaan antaen persoonallisen suunnittelun, joka tekee tuotteesta ainutlaatuisen.


Vaikka setelipidikkettä ei otettaisi esille kovin usein – paitsi jos tykkäät esitellä seteleitäsi ympäriinsä – on silti tärkeää, että se sopii tyyliisi ja esittää sinua.


Kaiverretut setelipidikkeet


Persoonallinen kaiverrus setelipidikkeessä kertoo aina sinun tarinasi. Se menee muodin yli ja sukeltaa syvemmälle johonkin persoonalliseen. Se on sinun.


Kaiverretut setelipidikkeet ovat myös hyviä lahjaideoita erityiselle miehellesi. Tarvitseeko isäsi jotain isänpäivänä? Entä parhaan kaverisi häät? Kaiverretut setelipidikkeet ovat täydellisiä lahjoja sulhaspojille ja me voimme lasekaivertaa mitä vain nimikirjaimista erityiseen päivään tai jopa muistutukseen, kuinka mahtava sinä olet. Jotain samankaltaista kuin... 'Olet mahtava' Ok, tämä ei ole meidän paras tekstimme, mutta tajuat idean.


Mitä tahansa valitset, löydä paras setelipidike sinulle ostamalla se meidän aina laajenevasta valikoimastamme miesten asusteita.

Etsinnässä lompakko miehelle? Näe kaikki lompakkomme tästä

Takaisin
Palauta salasanani

Kiitos! Jos sinulla on tili, saat meiltä sähköpostin. Jos et saa meiltä sähköpostia, se johtuu siitä, että sinulla ei ole tiliä. Voit luoda tilin klikkaamalla "Kirjaudu sisään" -valikkoa ja tämän jälkeen "Luo tili"

Oops! Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi.Sähköposti ei ole voimassa.