365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
094 272 2298 - (työpäivinä kello 10.00 - 14.00)
Toivelista
Ostoskori
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

SAIPPUAKULHOT

13 tuotetta
13 tuotetta

Myydyin

13 tuotetta

LIITY TRIBEEN

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

SAIPPUAKULHO ON VÄLTTÄMÄTÖN OSA MÄRKÄ PARRANAJOA

Jos sinulla on partasuti, voit käyttää kulhoa tai mukia saippuan vaahdottamiseen. Voit tietysti käyttää myös tavallista mukia tai kulhoa. Oikeassa saippuakulhossa on tarpeeksi suuri halkaisija saippuan vaahdotukseen, mutta saippuakulhoa valittaessa on tärkeää miettiä partasudin kokoa!

KLASSINEN SAIPPUAMUKI

Monet vannovat traditionaalisen saippuamukin nimeen. Se on melko iso keraaminen saippuakulho, jossa on hyvä paino ja pidike sivulla mukin pitelemiseen.

SAIPPUAKULHON KÄYTTÖ

Aloita kostuttamalla partasuti haaleassa vedessä. Jotkut jättävät sudin pariksi minuutiksi pehmenemään ennen parranajoa. Seuraavaksi laita hieman partasaippuaa tai partavoidetta kulhon alareunaan. Sekoita saippuaa kunnes siinä on partavaahdon koostumus. Partasaippuoiden välillä on paljon eroja sen suhteen kuinka paljon vettä tarvitaan, mutta aloita ensin yksinkertaisesti käyttämällä kostutettua partasutia.

Katso valikoimamme kaikki parranajovälineet