365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Asusteet miehille

Opas kaikkeen

Sivilisaation kynnyksestä asti miehet ovat käyttäneet asusteita viikinkien rintaneuloista egyptiläisiin sinettisormuksiin ja polynesialaisten helmikoruihin. Vaatteet olivat välttämättömyys, mutta asusteet ovat aina olleet ilmaisua varten.

Ne ovat myös muinaisten ihmisten pisimpään säilyneitä jäännöksiä. Kun arkeologit löytävät kaupunkien rauniot, mitä he löytävät paitsi keramiikkaa ja perustuksia? Kun siellä asuneista ihmisistä ei ole jäljellä mitään – heidän vaatteensa ja ruumiinsa maatuinena – mistä me tiedämme, keitä he olivat?

Heidän asusteistaan. Käyttivätkö he kultaa vai hopeaa? Mitä symboleja heidän esineisiinsä lisättiin? Kuinka yksityiskohtaisia heidän suunnittelunsa olivat? Vastaukset eivät kerro vain heistä, vaan myös siitä, kuinka pitkälle heidän vaikutuspiirinsä ulottui ja kenen kanssa he kävivät kauppaa. Asusteiden avulla voit kertoa tarinasi jopa vuosituhansien takaa.

1 Asusteet miehille1.1 Mitä miesten asusteet ovat?1.2 Mitä miesten asusteiden alueita katamme?1.3 Asustetyypit1.4 Usein kysytyt kysymykset1.5 Top 5 miesten asustetrendiä vuonna 20221.6 Miesten luksusasusteita1.7 Ainutlaatuisia miesten asusteita1.8 Asusteita ilmaisua varten1.9 Edullisia miesten asusteita1.10 Värillisiä asusteita1.11 Asusteita vanhemmille miehille1.12 Miesten matka-asusteet1.13 Henkilökohtaiset asusteet1.14 Hääasusteet sulhaselle1.15 Parhaat miesten asusteet1.16 Pukuasusteet1.17 Asusteita lomallesi1.18 Asusteet rannalle1.19 Te kysyitte, me vastasimme

Mitä miesten asusteet ovat?

Miesten asusteiden historia on mielenkiintoinen. Se, mitä nykyään pidetään "naisten esineinä", ovat monissa tapauksissa miesten keksimiä ja niitä varten kehitettyjä. Persian ratsuväki käytti korkokenkiä 1400-luvulla kiinnittääkseen jalkansa paremmin kiinni. Eurooppalainen aristokratia käytti niitä myöhemmin näyttämään pidemmiltä ja majesteettisemmilta. Meikki, rouge ja nuo valtavat valkoiset peruukit olivat enimmäkseen eurooppalaisten miesten toimialaa. Muoti virtaa perinteisten maskuliinisten ja feminiinisten piirteiden välillä, ja kun yhteiskunnalliset normit hämärtyvät, tyyli seuraa perässä.

Tyyli on luonnonvoima, eikä kukaan yksilö voi muuttaa sen kulkua pelkällä tahdonvoimalla. Sitä ohjaa ryhmän muodostavien yksilöiden yhteinen tahto ja kiinnostus. Jotkut saattavat yrittää pakottaa tyyliä tiettyyn suuntaan, mutta tämä salaperäinen kulttuurivoima päätyy lopulta päättämään, ovatko he vallankumouksellisia edelläkävijöitä vai… eksentrisiä.

Mitä miesten asusteiden alueita katamme?

Suunnittelemme ja myymme kaiken, mitä mies tarvitsee näyttääkseen hyvältä, paitsi vaatteita ja hygieniatuotteita.

Asustetyyppien luettelo sisältää laukut, parranhoitotuotteet, vyöt, rusetit, rannekorut, henkselit, lasit ilman vahvuuksia, kalvosinnapit, korvakorut, käsineet, hatut, rintaneulat, kaulakorut, solmiot, taskut, sormukset, huivit, parranajotuotteet, aurinkolasit, solmioneulat, lompakot ja kellot.

Saatavilla on yli 6500 tuotetta, joten olemme varmoja, että löydät täältä jotain mieleisesi.

Asustetyypit

Laukut

Laukut tarjoavat kätevän tavan kuljettaa useita pienempiä tavaroita. Joillakin, kuten kannettavan tietokoneen tai hygieniatuotteiden laukulla, on yksi päätarkoitus, kun taas toiset, kuten reput ja kassit, ovat yleiskäyttöisiä työhevosia.

Laukkuja on saatavana useista materiaaleista, joista jokaisella on hyvät ja huonot puolensa. Nahka viestii ylellisyydestä, kangas kestävyydestä, puuvilla ympäristöystävällisyydestä ja polyesteri seikkailunhalusta. Mitä sinun laukkusi materiaalit sanovat sinusta?

Katso laukkuvalikoimamme

Parranajo ja -hoito

Hyvä parranajo erottaa miehet pojista. Vai tekeekö hyvä parranajo miehistä poikia? Vastaus riippuu siitä, kuinka paljon kasvua kysytyllä miehellä on kasvoillaan. Parranhoito- ja parranajotuotteet ovat välttämättömiä nykyaikaisille miehille. Ei ole sen kummempaa "ammattilaista" tapaa pitää kasvosi puhtaina kuin suora parranajokone, joka on teroitettu nahkastropilla, joka raapii pois klassisen parranajosaippuan, jonka sekoitit parranajokulhoon ja levitit eebenpuuvartisella mäyränkarvaharjalla.

Klassiset partahöylät eivät todennäköisesti tuota verenvuotoa ja ovat halvempia huoltaa kuin parranajokoneet. Jos olet tyyppi, joka antaa parran kasvaa villinä, partaharjat ja -kammat, hoitoaineet, öljyt, shampoot ja vahat pitävät partasi kunnossa. Sillä ero hyvin pidetyn parran ja huolimattoman sotkun välillä on juurikin huolenpito.

Tutustu valikoimaamme parranhoitotuotteita ja parranajotuotteita

Vyöt

Vyöt ovat nahkaisia ​​tai kangashihnoja, jotka on tarkoitettu pujotettaviksi farkkujen tai puvunhousujen silmukoiden läpi, jotta ne pysyisivät ylhäällä. Mutta niistä on myös muuhunkin. Niiden väri korostaa kokonaisuutesi ja asusteiden yksityiskohtia, ja metallisolki voi täydentää kelloasi, sormuksiasi ja kaulakorujasi.

Jos vyösi on nahkavyö, sen tulee aina sopia yhteen muihin nahkatavaroihin (esimerkiksi kenkiin ja laukkuihin), ja jos se on kangasta, sen tulee täydentää asusi muita värejä.

Katso vyövalikoimamme

Rusetit

Rusetit ovat kangashihnoja, jotka menevät paidan kauluksen alle ja jotka on sidottu rusetiksi edestä peittäen ylänapin. Tiesitkö, että on olemassa sellainen asia kuin puinen rusetti? Ne ovat erittäin hauskoja ja saavat sinut erottumaan joukosta seuraavassa virallisessa tapaamisessasi.

Jos et halua tehdä liikaa näkyvyyttä, rusettej on myös puuvillaisia, silkkisiä ja polyesterisiä (muun muassa) ja useissa eri väreissä. Sinun tarvitsee vain kysyä itseltäsi: Valmiiksi sidottu vai klassikko? Ja saako siihen yhteensopivan smokkivyön?

Katso rusettivalikoimamme

Rannekorut

Rannekorut ovat koruja, jotka on kiedottu ranteen ympärille koriste- tai ilmaisutarkoituksiin. Useimmiten nämä ovat metalliketjuja, nahkaisia ​​renkaita, helminauhoja, kudoksia tai punoksia. Tyylikkyyden lisäämiseksi näiden tulee sopia ja täydentää muita asusteita - erityisesti kelloasi.

Suurin osa meistä käyttää käsieleitä puhuessaan, jolloin kädet ja ranteet ovat osa kommunikaatioprosessia. Varmista, että ranteesi kertovat tarinasi, kun teet niin.

Tutustu rannekoruihimme

Olkaimet

Olkaimet ovat litteitä elastisia nauhoja, jotka kiinnittyvät housujen taka- ja etuosaan ja menevät olkapäiden yli pitäen housut ylhäällä. Vaihtoehto vyölle, eikä niitä saa koskaan käyttää samaan aikaan. Ainoa asia mitä jäisi silloin sanottavaksi olisi: "En tiedä, mitä varten toinen näistä on."

Olkaimet kiinnitetään housuihin joko vyötärönauhan sisäpuolella olevilla napeilla tai klipsuilla suoraan siihen. Varmista, että housuissasi on napit olkaimille, ennen kuin hankit ne, tai ainakin tunnet jonkun, joka osaa ommella napit housuisi. Jos osaat ommella itse… loistavaa!

Tutustu olkaimiimme

Lasit ilman vahvuuksia

Lasit ilman vahvuuksia ovat kehyksiä, joissa on sävytöntä lasia, joka ei sisällä suurennusta eikä taittokorjauksia. Niitä käytetään puhtaasti esteettisistä syistä tai, jos tarvitset tekosyyn näyttää hyvältä, "turvallisuuden vuoksi". Jotkut miehet vain näyttävät paremmilta silmälasien kanssa. Jotkut miehet saattavat haluta tuoda esiin älykkyyttä ja havaita, että se onnistuu parhaiten käyttämällä silmälaseja, vaikka heillä olisi täydellinen näkökyky.

Emme voi kiistää sitä, että silmälasien käyttö muuttaa ihmisten välitöntä vaikutelmaa sinusta, ja sinun on itse määriteltävä, minkä vaikutelman haluat herättää. Se päihittää kävelemisen tutkintotodistus nidottuna otsaasi.

Tutustu lasivalikoimaamme

Kalvosinnapit

Cufflinks are made to pass through the buttonholes on dress shirts and secure the fold around your wrist, preventing the cuff from sliding over your hand.

Kalvosinnapit kulkevat kauluspaidan napinläpien läpi ja kiinnittävät taitteen ranteen ympärille estäen hihoja liukumasta kätesi yli. Kalvosinnappeja on kaikenmuotoisia ja -kokoisia, ja jos käytät solmioneulaa, sormuksia ja muita asusteita, sinun kannattaa sovittaa kalvosinnapit niihin. Jos olet menossa puusepän valmistujaisiin, voit kuitenkin harkita kalvosinnappeja, joissa on vatupassit. Sillä luovuudella, jonka voit ilmaista kalvosinnapeilla, ei ole loppua.

Katso kalvosinnappien valikoimamme

Korvakorut

Korvarenkaat ja nappikorvakorut ovat tehty kulkemaan pienen reiän läpi korvassasi (tai muussa kehon osassa). Renkaiden tapauksessa nasta menee reikään renkaan vastakkaisella puolella ja täydentää ympyrän. Nappien tapauksessa pieni lukko työnnetään tappiin kiinnittäen korvakorun paikoilleen. Magneettikorvakorut ja klipsikorvakorut kiinnittyvät korvalehteesi magnetismin ja puristusvoiman avulla. Loistavia vaihtoehtoja lävistyksille, jos et ole neulojen ystävä.

Valikoiman toisessa päässä ovat venytykset, tulpat ja tunnelit, jotka kaikki on suunniteltu venyttämään korvalehteäsi, jotta siihen mahtuu yhä suurempia koruja. Meillä on kunnollinen valikoima tekotulppia siltä varalta, että haluat kokeilla niitä ilman sitoutumista.

Katso korvakoruvalikoimamme

Käsineet

Käsineet ovat ohuita kangas- tai nahkakerroksia, joita käytetään käsissä suojaamaan niitä kylmältä. Yleensä puuvillasta, villasta tai nahasta valmistettuja käsineitä on useita erilaisia ​​- lämpimistä ja mukavista kosketusnäytön kanssa yhteensopivista kierrätysmateriaaleista valmistetuista puuvillakäsineistä aidoihin, laadukkaisiin lampaannahkaisiin ajokäsineisiin.

Me kaikki tarvitsemme käsineitä suojaamaan kätemme kylmältä. Jos emme tee niin, ihomme kuivuu, alkaa halkeilua ja saamme niitä ärsyttäviä mikrohaavoja sormiemme väliin.

Katso käsinevalikoimamme

Hatut

Hatut ovat päähän puettavia vaatteita suojaamaan talvella kylmältä ja kesällä auringon haitallisilta säteiltä ja varmistamaan, että näytät hyvältä myös huonona hiuspäivänä. Yleinen viisaus kertoo meille, että menetämme 80% kehon lämmöstä päästämme. Vaikka tämä on hyvä myyntipuhe hatuille, se on myös todistettavasti väärin.

Kun on kylmä, menetämme lämpöä kaikkialta, mikä on paljaana, mikä usein sattuu olemaan päämme. Hatut valmistetaan yleensä puuvillasta, villasta, huovasta tai nahasta, ja ne näyttävät parhailta, kun ne yhdistetään yhteensopivien käsineiden ja huivin kanssa.

See our range of hats

Rinteneulat

Rintaneulat ovat teräviä metallineuloja, jotka on tarkoitettu koristamaan pukutakin tai bleiserin käännettä. Useimmissa bleiseerissä ja takeissa on napinläpi vasemmassa yläkulmassa. Tällä suljettiin takin yläosa rinnan päälle pitääkseen sen käyttäjä lämpimänä, ja taitteen sisällä oikealla oli piilotettu nappi.

Vuosien saatossa nappi on kadonnut ja vasemmalla puolella olevalla reiällä on vain yksi tarkoitus: pidike rintaneuloilla. Neulat kulkevat napinläven (tai kankaan, jos takissasi ei ole) läpi ja lisäävät ilmeeseen väriä tai tyyliä.

Tutustu rintaneuloihimme

Kaulakorut

Kaulakorut ovat koruja, jotka menevät kaulasi ympäri ja roikkuvat rinnallasi. Nämä ovat useimmiten valmistettu metallista, nahasta tai puuvillasta, ja joissakin on riipuksia, jotka ovat koriste-elementtejä vetäen kaulakorun alas ja muodostaen V-muotoisen kulman rintakehän keskelle. Riipuksia on kaikenmuotoisia ja -kokoisia luonnonkivistä metallilevyihin, joita kutsutaan tuntolevyiksi, kelloihin ja muihin.

Kaulakoru on keskellä vartaloasi ja kantaa luultavasti tarinasi vahvimman osan. Se roikkuu ytimessäsi ja sen kehyksinä olet sinä. Varmista, että kaulakorusi sanoo sen, mitä haluat kertoa.

Tutustu kaulakoruvalikoimaamme

Taskuliinat

Taskuliinat ovat neliömäisiä kankaanpaloja, jotka on tarkoitettu puvun tai bleiserin rintataskun koristamiseen. Nämä ovat yleensä valmistettu polyesteristä, silkistä tai puuvillasta, ja niitä on useita värejä ja kuvioita, ja ne voidaan taittaa lukemattomiin eri muotoihin.

Taskuliinan yhdistäminen solmioon, rusettiisi, kravattiisi tai ascotiin ja sen varmistaminen, että ne täydentävät kokonaisuutesi värimaailmaa, on erittäin tärkeää tyylin. Sen taittaminen origami-lohikäärmeeksi on sitten päällikkötason ratkaisu.

Tutustu taskuliinavalikoimamme

Solmiot

Solmiot ovat ohuita kangaspaloja (yleensä silkkiä, polyesteriä tai puuvillaa), jotka on tarkoitettu laitettavaksi kaulan ympärille paidan kauluksen alle ja riippumaan etupuolelta piilottaen paidan napit. Solmion tulee täydentää pukuasi ja sisältää tekstuuria vain, jos paidassasi ei ole sellaista.

Yhteensopiva solmio ja taskuliina on aina hyvä peliliike. Saadaksesi lisää vinkkejä solmion valinnasta, sen pituudesta ja muusta tutustu kattavaan solmio-oppaaseemme ja opi solmimaan suosikkisolmusi Miten solmia kravatti: 30 erilaista kravattisolmua -oppaamme kanssa.

Katso solmiovalikoimamme

Sormukset

Pyöreitä kappaleita eri metalleista ja muista materiaaleista, joita käytetään sormissa koriste- tai ilmaisutarkoituksiin. Useimmat sormukset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, titaanista, kullasta tai hopeasta, mutta muistakin, kuten keramiikasta tai silikonista.

Keraamiset ja silikonisormukset ovat erityisen hyödyllisiä ihmisille, jotka työskentelevät sähkön kanssa tai sen lähellä, koska ne eivät ole sähköä johtavia. Silikonisormukset ovat myös riittävän vahvoja ja joustavia käytettäväksi kuntosalilla, mikäli haluat kantaa viestisi aina kyykkytelineeseen asti.

Katso sormusvalikoimamme

Huivit

Huivit ovat pitkiä kangasnauhoja, jotka kääritään kaulasi pitämään se lämpimänä. Tuubihuivi on suljettu sylinterimäinen putki, joka on tarkoitettu vedettäväksi pään päälle samaa tarkoitusta varten. Valitsetpa kumman tahansa, huivi päihittään olkapäiden jatkuvan jännittämisen pitääksesi itsesi lämpimänä.

Aurinkolasit

Aurinkolasit koostuvat värillisistä linsseistä, jotka on kiinnitetty metalli- tai muovikehyksiin ja jotka on asennettu silmiesi eteen tarjoamaan mukavuutta aurinkoisina päivinä. Ne mahdollistavat myös paremman näkyvyyden voimakkaassa valossa ja lisäävät tyyliisi useita upeita tyylitekijöitä. Lisäksi pitäessäsi aurinkolaseja kukaan ei näe, mitä tuijotat.

Solmioneulat

Solmioneulat ovat metalliosia, jotka on tarkoitettu pitämään solmio keskellä paitaa ja paikoillaan. Jos haluat joskus käyttää solmiota pään ympärillä, kiinnitä solmioneula ylähuuleesi muistuttaaksesi itseäsi siitä, että se on huono idea.

Katso solmioneulavalikoimamme

Lompakot ja korttikotelot

Lompakot pitävät tallessa kortit, henkilötodistukset, laskut ja kolikot yhdessä paikassa. Korttikotelo on suunniteltu erityisesti vain korttien säilyttämiseen, ja joissakin on RFID-suojaus, joka estää korttiesi kontaktittomien ominaisuuksien mahdollisen hyödyntämisen.

Huolimatta puhelimella maksamisen mukavuudesta, kullanvärisen korttikotelon avaamisessa on kiistatonta eleganssia.

Tutustu valikoimaamme lompakoita sekä korttikoteloita

Kellot

Kello on miehen vakiovaruste. Koristeellisiin ja ilmaisutarkoituksiin käytetty kello kertoo paljon persoonastasi, tavoitteistasi ja siitä, miten näet itsesi. Ajan ilmaiseminen on kiistatta kellon vähiten tärkein toiminto. Mikä tahansa kello pystyy siihen. Mutta minkä tyyppisen kellon valitset ranteeseesi, kertoo sinusta paljon.

Jokainen sinun osa on ilmaisua varten. Täytä ne omalla tarinallasi.

Tutustu kellovalikoimaamme

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mitkä ovat 10 tärkeintä miesten asustetta?

Emme kaikki pidä hienosti pukeutumisesta joka päivä, mutta meidän kaikkien on yritettävä parhaamme tietyissä tilanteissa. Surullisista iloisiin, etiketti edellyttää, että jokainen meistä on aseistettu näillä 10 välttämättömällä asusteella, kun niitä tarvitaan.

Solmio

Ainoana miehenä ilman solmiota oleminen perheenjäsenen häissä haiskahtaa epäkunnioitukselta. Myös tulematta jättäminenkin. Sinulla ei todellakaan ole muuta vaihtoehtoa kuin pitää vähintään yksi pukuusi sopiva solmio piilossa hätätilanteita varten. Mutta luultavasti haluat valita useita väri- ja kuviovaihtoehtoja, jotta sinulla on vaihtoehtoja, kun tiedät juhlan teeman. Kirkkaan vaaleanpunainen solmio näyttäisi luultavasti sopimattomalta hautajaisissa.

Solmioneula

Solmiot ovat tunnettuja siitä, että niillä on omat suunnitelmansa, ja ne näyttävät päättäväisesti istuvan missä tahansa muualla kuin edessä ja keskellä. Solmioneula kiinnittää sen paikoilleen ja pakottaa sen pysymään keskellä. Nämä voivat olla näyttäviä ja monimutkaisia ​​tai yksinkertaisia ​​ja siistejä, kaiverrettuja tai ei – se on sinun päätöksesi.

Kaulakoru

Kaulakoru on kiistatta vahvin ilmaisuelementti asustepelissäsi. Rintasi on kuin tyhjä taulu, ja mitä aiotkaan maalata, olet itse sen kehyksenä. Varmista, että se kertoo tarinasi.

Kaulakoru ei vain lisää huomiota herättäviä yksityiskohtia rintasi etuosaan, vaan se voi täydentää leukalinjaasi ja paitasi yläosaa. Yksinkertainen ketju on aina U-kirjaimen muotoinen, mutta riipus kaulakoru luo V-kirjaimen. Mitä pidempi ketju, sitä terävämpi kulma tulee. Kun asetat kaulakoruja kerroksittain, yritä valita toisiaan täydentäviä värejä ja vaihtelevia pituuksia ja tekstuureja, jotta ne eivät mene päällekkäin eivätkä näytä sekavalta.

Vyö

Useimmat meistä – ellei kaikki – käyttävät housuja ainakin osan ajasta. Jos housujasi ei ole räätälöity täydellisesti muotoosi sopivaksi, tarvitset joko henkselit tai vyön, jotta nämä asiat eivät aiheuttaisi "sopimattomia näkyjä". Olkaimet ovat nykyään enemmän tyylivalinta, mutta vyö on välttämätön päivittäiseen käyttöön ylimääräisten "hymyjen" välttämiseksi takapuolesi kohdalta.

Rannekoru

Rannekoru lisää ripauksen sinua ranteeseesi. Ranne on yksi ilmeikkäimmistä kehosi osista (useimmat meistä käyttävät käsieleitä puhuessaan. Haluat varmistaa, että rannekorusi täydentää kelloasi ja muita asusteita ja että se sanoo mitä haluat sen sanovan.

Lähettilaukku

Harvassa laukussa on lähettilaukun monipuolisuus tai käyttömukavuus. Useimmat meistä joutuvat raahaamaan kannettavaa tietokonetta, puhelinta, lompakkoa jne. päivän aikana, ja lähettilaukku tarjoaa täydellisen määrän säilytystilaa useimmille miehille. Reppu on isompi ja sen paino jakautuu tasaisemmin, mutta niitä on myös hankalampi pukea päälle ja kaikki tavarasi on juuttunut yhteen isoon lokeroon, mikä pakottaa sinut heittelemään tavaroita jotain pientä etsiessäsi. Useimpiin päivittäisiin toimiin ratkaisu on hyvin järjestetty lähettilaukku.

Sormukset

Useimmat miehet käyttävät vain yhtä sormusta elämässään. Se, joka hallitsee kaikkia? Ei, vaan sitä joka tarkoittaa, että hän on poissa sinkkumerkkinoilta. Mutta se jättää yhdeksän numeroa jäljelle puhtaalle ilmaisulle. Olipa kyseessä sinettisormus suosikkijalokivelläsi, ainutlaatuinen damaskiterässormus tai yksinkertainen sormus, jossa on yksilöllinen kaiverrus – vaihtoehtoja on loputtomasti.

Kello

Mikä tahansa kello voi kertoa kellonajan, mutta vain kello, joka puhuu sinulle, voi puhua puolestasi. Kello kertoo paljon käyttäjästä – miten hän näkee itsensä ja millaisena hän haluaa tulla nähdyksi. Toimiva sukeltajakello huutaa seikkailua, kun taas ohut pukukello kuiskaa eleganssia. Luurankokello osoittaa uteliasta sielua, kun taas kuunvaihekello osoittaa, että hän on kosketuksessa hänen kolmannen silmänsä kanssa. Sinun kellosi pitäisi sanoa, mitä haluat itsestäsi kertoa.

Lompakko

Onko sinulla kortteja ja kuljetatko mukanasi toisinaan rahallisesti arvokkaita paperilappuja tai pieniä pyöreitä metallilevyjä? Jos sanoit kyllä ​​kaikille kolmelle ja kannat joskus enemmän kuin yhtä kutakin, tarvitset lompakon. Toki voit ostaa yhden niistä puhelimenkuorista, jotka toimivat lompakkona, mutta kuinka monta korttia voit puristaa siihen ennen kuin se täyttyy? Ja haluatko todella avata puhelimesi saadaksesi korttisi ja paljastaa Tinder-ilmoituksesi söpölle kassavirkailijalle? En uskonutkaan niin. Hanki lompakko.

Aurinkolasit

Siristäminen luo ryppyjä. Itse asiassa kaikki suora auringonvalo aiheuttaa ryppyjä, mutta ne korostuvat silmiesi ympärillä, koska tuijotat paljon voimakkaassa auringonvalossa. Jokainen tarvitsee aurinkolasit suojaamaan silmänsä kesällä, mutta on kehyksiä, jotka sopivat sinulle hyvin ja jotka eivät. Tiedät varmaan jo kumpi on kumpi. On myös kysymyksiä, kuten polarisoitunut vai ei? Sinivalon suodatuksella vai ilman? Fotokromaattiset linssit?

Top 5 miesten asustetrendiä vuonna 2022

Korvarenkaat riipuksilla

Kuvailtu täysin turhaksi ja siksi loistavaksi, olemme kunnioittavasti eri mieltä. Mikä tahansa ilmaisumuoto ei ole määritelmän mukaan turhaa. Renkaiden avulla voit ripustaa niihin ilmeikkäitä riipuksia ja vaihtaa niitä mielialasi mukaan. Yhdistelemällä värejä, muotoja ja riipuksia… ei ole loppua sille, mitä voit sanoa niiden avulla.

Sinivalolasit

Olemme kaikki viettäneet viime aikoina yhä enemmän aikaa tietokoneen ääressä, eikä se näytä muuttuvan lähiaikoina. Jos olet huomannut, että silmäsi rasittuvat muutaman tunnin työskentelyn jälkeen, saatat altistaa silmäsi liikaa siniselle valolle. Sinivaloa estävät lasit ovat loistava tapa levätä silmiäsi samalla kun pysyt keskittyneenä digitaaliaikana. Ne saavat sinut myös näyttämään erittäin älykkäältä Zoom-tapaamisissa.

Damaskiterässormukset

Damaskiteräs muodostetaan taittamalla kahta erilaista terästä päällekkäin, mikä luo terästä leikattaessa selkeän "puutyylisen" kuvion. Damaskiteräksestä valmistetut sormukset ovat ainutlaatuisia, koska jokaisen kuvio on määritelmänsä mukaisesti erilainen. Damaskisormukset ja luonnonkivisormukset ovat ainutlaatuisia - 100% vain sinun.

Helmikorut

1800-luvun lopulle asti helmet olivat kohtuuttoman kalliita kaikille paitsi rikkaimmille kuninkaille, jotka käyttivät niitä ylpeinä vaurauden osoituksena. 1920-luvulla lännessä alettiin pitää niitä "naisten koruina". Viime aikoina yhä useammat korkean profiilin miehet ovat kuitenkin liittyneet ponnisteluihin saadakseen helmiä takaisin. Liitytkö heihin?

Kaulakorujen kerrostaminen

Useiden kaulakorujen käyttäminen toisiaan täydentävissä väreissä ja eri pituuksissa luo visuaalisen juhlan rinnallesi. Mutta varo, ettei juhlasta tule mellakkaa. Riipuksien ja ketjujen yhdistelmä voi kertoa tarinasi elävämmin kuin yksittäinen kappale, mutta liian monet sekalaiset viestit aiheuttavat hämmennystä.

Miesten luksusasusteita

Mikä tekee asusteesta ylellisen? Jos maailmankuulu pariisilainen muotitalo julkaisee "halvan" rannekorun, joka on valmistettu himmeästä materiaalista, onko se silti luksusrannekoru? Entä jos massatuotantoyritys tekee sellaisen parhaista materiaaleista, jotka ovat kuumimpien suunnittelijoiden suunnittelemia ja jotka perustuvat vuosien pintamukavuuden ja istuvuuden tutkimukseen? Onko se enemmän tai vähemmän ylellistä kuin ensimmäinen esimerkki? Entä jos ne ovat saman hintaisia? Onko sillä väliä?

Pyrimme palvelemaan kaikentyyppisiä miehiä, joten vaikka useimmat asusteistamme ovat edullisia, pyrimme aina maksimoimaan mitä saat rahojesi vastineeksi. Alla on muutamia huippuluokan tuotteitamme, joissa ei säästelty kuluja tarjotaksemme sinulle parhaista parasta.

Ainutlaatuisia miesten asusteita

Kukaan ei pidä sanasta "normaali". Kukaan ei myöskään pidä sanasta "outo". Mutta "ainutlaatuisuus" on se, mihin useimmat meistä pyrkivät. Eroaa huomattavasti positiivisella tavalla laumasta. Erottua joukosta ja tulla huomatuksi, mutta ei erottua ja tulla poissuljetuksi.

Nämä ovat joitain koruja, jotka olemme suunnitelleet juuri tähän tarkoitukseen. Olla mielenkiintoinen, erilainen ja upea. Lyhyesti: olla ainutlaatuinen.

Asusteita ilmaisua varten

Joidenkin asusteiden tarkoitus on vain lisätä ilmettä tyyliisi. Lisäämään heijastusta kaulallesi, väriroiskeita vyötärön ympärille tai tekstuuris ranteeseesi. Sitten on asusteita, jotka eivät vain kuiskaa persoonallisuuttasi maailmalle, vaan huutavat sen torven läpi vuoren huipulta toivoen saavansa aikaan reaktioita.

Alla on joitain vahvimmista ilmaisukappaleistamme, jotka on suunniteltu sanomaan jotain mahdollisimman hienovaraisesti.

Edullisia miesten asusteita

Vähemmän on usein enemmän. Joskus haluat vain koristella vartaloasi jollakin, joka ei maksanut kahta kättä ja munuaista. Edullinen laatu on se, mihin pyrimme kaikilla tuotteillamme, mutta alla on joitain erinomaisia, yksinkertaisia ​​ja ennen kaikkea edullisia vaihtoehtoja.

Jos haluat jotain kalliimpaa edulliseen hintaan, tutustu Outlet-sivuumme.

Värillisiä asusteita

Asuasi täydentävät asusteet vahvistavat sen lähettämää viestiä, mutta sen kanssa jyrkästi vastakkaiset rohkeat värit kiinnittävät huomion ja vangitsevat huomion ja tuovat mukanaan täysin oman tarinansa.

Alla on asusteita, jotka jättävät elävän vaikutelman.

Asusteita vanhemmille miehille

Ei ole olemassa vanhoja miehiä, on vain kypsiä herroja. Makumme kehittyvät kanssamme, ja vaikka useimmat miehet siirtyvät kohti minimalistisempia malleja, korkeampaa laatua ja parempaa mukavuutta vuosien varrella, jotkut tekevät täydellisen U-käännöksen ja sprinttivät toiseen suuntaan. Toinen asia, jolla on tapana tapahtua kypsyessämme - lakkaamme välittämästä niin paljon siitä, mitä muut ajattelevat meistä, ja kehitämme tyylin, joka on hyvin yksilöllinen. Meistä tulee enemmän itseämme.

Meillä on asusteita kaiken ikäisille, mutta alla on joitain, jotka sopivat kokeneemmalle herrasmiehelle - minimalistisia, laadukkaita ja mukavia.

Miesten matka-asusteet

"Matkustaminen on elämistä", sanoi Tanskan kansallisaarteemme Hans Christian Andersen. Hänen aikanaan minnekään pääseminen kesti kauan ja ainoat sopivat matkatarvikkeet olivat vaatteet jokaiseen ilmastoon ja iso puinen arkku. Nykyään voimme mennä kaupunkimatkalle pelkät vaatteet selässä ja pieni reppu.

Meillä on matka-asusteita kaikkeen päiväretkistä kauaskantoisiin matkoihin; kaupunkipubimatkoilta maaseutuvaelluksille. Tsekkaa ne alta.

Henkilökohtaiset asusteet

Uskomme vahvasti asusteiden voimaan kertoa tarinoita. Mutta mikään ei kerro henkilökohtaisempaa tarinaa kuin henkilökohtaiset asusteet. Olipa kyseessä rakkaan nimi tai henkilökohtainen filosofiasi, kaiverrus tekee kappaleesta yksinomaan sinun.

Alla on joitain myydyimmistä kaiverrustuotteistamme, jotka odottavat henkilökohtaista kosketustasi.

Hääasusteet sulhaselle

Kuinka asustaa sulhasena on kysymys, joka on saattanut monet miehet vaikeuksiin. Pääsäännöt ovat: täydennä kumppanisi asua äläkä loista niitä enemmän. Haluat olla erilainen, et erottua kokonaan muista. Katso tarkempi opas hääpäivän asusteisiin artikkelistamme perusteellinen opas sulhasten asusteisiin.

Osallistutko jonkun toisen häihin? Älä valitse asuasi lukematta artikkeliamme täydellinen opas häävieraiden asusteisiin.

Parhaat miesten asusteet

Mitkä ovat miesten parhaat asusteet? Vastaus tähän kysymykseen riippuu täysin sinusta. Jotkut asiat ovat yksinkertaisesti vakioita – jokaisella miehellä täytyy olla esimerkiksi kello. Mutta millainen kello sopii sinulle parhaiten, riippuu pukeutumistyylistäsi, ihonväristäsi, elämäntyylistäsi ja monista muista tekijöistä. Kukaan ei tiedä tarinaasi paremmin kuin sinä (mahdollisesti äitiäsi lukuun ottamatta), joten kukaan ei voi kertoa sinulle, mikä on sinulle parasta.

Se, mikä on "coolia", muuttuu joka kausi. Ainoa vakio on, että sillä on jotain tekemistä asenteen kanssa. Muuten sen määritelmä on jatkuvassa muutoksessa. Voimme vain kertoa sinulle myydyimmistä asusteistamme sen perusteella, mitä hyllyiltämme lentää pakettiin... mutta mitä teet näillä tiedoilla, on sinun päätettävissäsi.

Pukuasusteet

Suurin osa meistä pukee puvun jossain vaiheessa elämäänsä. Mutta tyypistä riippumatta on joitain asusteita, jotka katsotaan vakiovarusteiksi jollekin niistä. Solmio tai rusetti on tavanomainen tärkeissä tilaisuuksissa, ja jos valitset ensimmäisen, sinun kannattaa yhdistää se solmioneulan kanssa, jotta se ei heilu kaikkialla. Kalvosinnapit kauluspaidan hihansuihin ja taskuliinat kuuluvat pakollisten asusteiden luokkaan, mutta taskukellot, kaulusneulat, smokkivyöt ja rintaneulat ovat ammattilaistyökaluja, joita vain parhaiten pukeutuneimmat meistä tietävät ja käyttävät. Tutustu pukuasustevalikoimaamme, joka antaa jokaiselle puvulle lisäilmettä.

Asusteita lomallesi

Vaikka asusteiden valintasi lomalle riippuu suurelta osin loman tyypistä, jotkin perustarvikkeet ovat pakollisia riippumatta siitä, oletko lähdössä viikonloppumatkalle kaupunkiin vai pitkälle, rentouttavalle rantalomalle.

Ensinnäkin, riippumatta määränpäästä ja housujen pituudesta, sinun on pidettävä ne yllä. Kangasvyö on täydellinen kumppani lomalla, ei vähiten siksi, että se antaa periksi, kun väistämättä laajennut laiskuudesta ja herkullisen paikallisen ruoan ylensyömisestä.

Toinen pakollinen kumppani on reppu. Olipa kyseessä puhelimesi, kaupungin kartta tai kaikki mukanasi olevat muistoesineet, tarvitset tukevan, tyylikkään kumppanin retkellesi. Minne ikinä menetkin ja mitä ikinä teetkin, laadukas hygieniapussi on aina hyvä idea.

Katso alta joitain suosikki lomaasusteitamme.

Asusteet rannalle

Ranta on hiekkainen, aurinkoinen ja polttava. Haluat käyttää suojavaatetusta päästä varpaisiin. Mutta jos kaipaat säteilyarpeutumista (rusketusta), sinun on ainakin suojattava silmäsi, kun paistat auringossa.

Aurinkolasit ovat pakollinen hankinta jokaiselle rannalle. Ne eivät vain suojaa silmiäsi auringon haitallisilta säteiltä, ​​vaan estävät ryppyjen muodostumista. Jos korvasi palavat helposti, kannattaa harkita lierihattua.

Tarvitset ehdottomasti repun tai putkilaukun kaikille tavaroillesi ja hygieniapussin aurinkovoidetta ja paloa hidastavaa jälkirasvaa varten. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, vedenpitävä kello. Tutustu myydyimpiin rantavalmiisiin asusteihimme täällä.

Te kysyitte, me vastasimme

Mitkä ovat hyviä asusteita miehille?

Kuten monet asiat elämässä, se riippuu miehestä. Jokaisen kaverin perusasiat ovat kello, lompakko ja nahkavyö. Sen lisäksi on kaulakorut, sormukset, rannekorut ja lähettilaukku.

Kuinka montaa asustetta miesten pitäisi käyttää?

Niin montaa kuin tuntuu mukavalta päälläsi. Se on sinun tarinasi.

Miten asustat miehen?

Otat hänen ihonsävynsä ja pukeutumistyylinsä lähtökohtana ja työskentelet siitä eteenpäin. Hanki asusteita, jotka täydentävät hänen ihonsävyään (kultainen lämpimään, hopea kylmään, musta kaikille) ja tee parhaasi, jotta et olisi ristiriidassa hänen pukeutumistyylinsä kanssa muodon ja koon suhteen. Muista vain - kontrasti on hyvä, yhteentörmäys ei. Kun olet saanut perusasiat oikein, alat kokeilla eri juttuja. Eri värejä, kerrostuksia, pinoamista, useita sormuksia jne. Nämä ovat hauskoja asioita, joilla voit yrittää parantaa tyyliä ja tehdä siitä omasi.

Miksi miesten asusteet ovat tärkeitä?

Kun arkeologit kaivavat esiin viikinkitalojen ja hautojen jäänteitä, asusteet ovat usein ainoa osoitus siitä, keitä nämä ihmiset olivat. Ne ovat identiteettimme kestävin ilmaus, joka kertoo tarinamme kauan sen jälkeen, kun olemme poissa.

Asusteet kiinnittävät huomion tiettyihin kehosi ja tyylisi alueisiin tai piirteisiin, mikä auttaa sinua ohjaamaan katsojan katsetta paremmin. Näin voit tuoda esiin hyvät puolesi ja vetää huomion pois havaituista vioista. Olet ohjaaja, joka ohjaa kameramiehen kättä. Asusteet ovat ilmaisumuoto. Ne välittävät identiteettiäsi maailmalle, auttavat sinua tuntemaan olosi kotoisaksi, tuntemaan itsesi, tietäen, että todellinen itsesi on esillä. Asusteet antavat itseluottamusta.

Kuinka yhdistän asusteita

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on koordinoida värimaailmasi. Ei ole mitään järkeä yrittää yhdistää asusteita, jos tyyli on täysin sekainen. Yritä käyttää samaa määrää ja samantyyppisiä kappaleita. Näyttäytyminen joulukuusen näköisenä ei ole "sopivaa" riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa käytit värien saamiseen. Sukella syvemmälle yhteensopiviin asusteisiin artikkelissamme 7 tärkeintä sääntöä miesten asusteiden yhteensovittamiseen

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..