00:00:00

Päättyy

00:00:00
365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 4 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Solmiot – kattava opas

Opi kaikki, mitä sinun tulee tietää solmioista. Värien ja materiaalin valinnasta aina klassisiin solmuihin.

Kuka ei haluaisi kuulla, että siisti solmio kun astuu paikalle? Se on parempi, kuin hiljaisuus jossa taustalla heinäsirkat sirittää Oscar Wilde sanoi kerran, “Hyvin solmittu solmio on ensimmäinen vakava askel elämässä.” Siinä tapauksessa… on aika ryhtyä tuumasta toimeen

1 Solmiot – kattava opas1.1 Miten käyttää solmiota1.2 Solmioiden materiaalit1.3 Solmiot, jotka kannattaa tietää1.4 3 tapaa solmia solmio1.5 Solmioasusteet1.6 Miten yhdistää solmio pukuun1.7 Sopivaa jutustelua solmioiden historiasta juhliin1.8 Sinä kysyit - me vastasimme

Miten käyttää solmiota

Pääsääntö tähänkin pukeutumiseen on, että solmion käytön ja solmiminen tulisi olla vaivatonta. Siinä tulisi olla hieman sellaista yliolkaista otetta, joka tulee harjoittelusta ja itsevarmuudesta, kun lähdet kotoa ja tiedät näyttäväsi todella hyvältä.

Solmion pituus

Solmion kärjen tulisi yltää juuri vyönsolkesi yläpuolelle.

Solmion leveys

Solmioissa on monia eri leveyksiä, kapeasta aina diskotyyliseen retrotyyliin, sekä standardi leveys joka vaihtelee 5-7cm välillä. Yksi valintaan vaikuttava tekijä on pukusi kauluksien leveys. Solmion levein kohta tulisi olla about saman levyinen, kuin pukusi kaulus.

Yksinkeraisesti siis, kapeampi solmio kapeiden kaulusten kanssa, ja leveämpi solmio leveiden kaulusten kanssa.

Huomioi myös ruumiin rakenteesi. Onko sinulla leveät hartiat? Kokeile leveämpiä kauluksia ja solmioita. Jos olet kevyt rakenteinen luonnostaan, kokeile kapeampia solmioita ja kauluksia.

Solmion anatomia

Solmion rakenteen ymmärtäminen auttaa sinua ostamaan solmion, joka ei vain näytä hyvältä mutta on valmistettu kestämään.

 1. Kärki – Solmion tärkein osa.
 2. Kärjen tyylittely – Materiaali, joka on ommeltu kärjen kääntöpuolelle ja häntään. Yksinkertainen tyylittely on, kun materiaali on samaa, kuin solmiossa oleva. Koristeelliseen tyylittelyyn on käytetty eri materiaalia. Jos tähän on käytetty huonompaa materiaali, kuin mitä solmio on, voit kyseenalaistaa solmion laadukkuuden – Se on voinut olla tapa säästää valmistuskuluissa.
 3. ¨Harsinta pistot – Monta ommelta, jotka pitävät 2 puolta yhdessä, ja auttaa ylläpitämään muotoa.
 4. Merkki – Tässä voi olla valmistajan tai suunnittelijan nimi.
 5. Lenkki – Kun solmio on solmittu kapea pää tulisi laittaa lenkin läpi, jotta se pysyy siellä piilossa. Varmista, että kapea pää mahtuu lenkistä läpi. Kun lenkki on tehty samasta materiaalista, kuin solmio se on merkki siitä, ettei valmistuksessa ole käytetty oikoteitä ja kyseessä on laatusolmio.
 6. Kaula – Solmion keskiosa.
 7. Kuori – Solmion ulkomateriaali – tätä kutsutaan myös kirjekuoreksi. Voit valita materiaaliksi silkin,villan,puuvillan tai polyesterin.
 8. Sauma – Tässä kohdassa materiaalit ovat ommeltu yhteen. Laadukkaat solmiot käyttävät kirjekuori-leikkausta, joka tekee solmioon jännitteen – 45 asteen kulmassa valmiin materiaalin reunasta. Solmio ei roiku suorana tai selviä joka päiväisistä koettelemuksista ilman tätä leikkausta.
 9. Sisävuoraus – Sisävuoraus antaa solmiolle sen muodon ja estää rypistymisen. Laadukkaissa solmioissa käytetään villaa, sen pehmeyden ja kestävyyden vuoksi, sekä siksi ettei se rypisty. Joissain solmioissa on käytetty puuvillaa tai synteettisiä materiaaleja, jotka eivät vedä vertoja villalle.
 10. Häntä – Solmion loppuosa. Sen pitäisi mahtua lenkkiin, kun solmio on solmittu.
 11. Piilo-ommel – Piilo-ommel, joka pitää kaksi reunaa yhdessä (toimii harsintapistojen kanssa yhteen).
 12. Alkuperä ja pesuohjeet – Tämä voi sisältää valmistusmaan ja pesuohjeet.

Solmioiden materiaalit

Yleisimmät solmioden materiaalit ovat silkki, villa, puuvilla ja polyesteri. Jokaisella materiaalilla on eri vahvuudet, mutta pääasiana on visuaalinen näyttävyys. Niin kuin taskuliinoissa ja ruseteissa tarkoitus on miettiä kontrastia, materiaalia valittaessa newTab = true.

Esimerkiksi sileä silkkisolmio on kauniissa kontrastissa paksun villaisen puvun tai puuvillaisen taskuliinan kanssa. Kun taas karkeampi villasolmio sopii hyvin yhteen silkkisen taskuliinan kanssa tai todella pienilankaisen puvun kanssa.

Silkkisolmiot

Silkkisolmiot ovat helppo säilyttää ja ne ovat pehmeitä. Niin ylellinen kuin tämä materiaali onkin, se on juuri niin vaikea pestä ja rypistyy helposti.

Villasolmiot

Villasolmiot tuovat asuun syvyyttä ja tekstuuria. Niitä saa myös todella laadukkaissa materiaaleissa kuten kasmir. Villasolmiot ovat tunnettuja suuremmista solmuista, materiaali on haastava pestä ja voi kutistua, jos siitä ei pidetä huolta oikein.

Puuvillasolmiot

Puuvillasolmiot ovat helppo silittää, pestä ja säilyttää. Lisänä ne ovat vahvoja ja kestäviä. Mutta, ne voivat kutistua kuumassa vedessä ja rypistyvät helposti.

Polyesterisolmiot

Polyesterisolmiot ovat kevyitä ja helppo säilyttää. Ne voivat näyttää halvoilta, koska niiden kiilto näyttää keinoteikoiselta silkkiin verrattuna.

Solmiot, jotka kannattaa tietää

Jokaisen solmioarsenaalin tulisi sisältää useampia tyylejä ja solmio tyyppejä, tällä lisäät tulitusvoimaa. On sopivaa, että sinulla on lempisolmio, mutta älä missaa mahdollisuutta käyttää hauskoja pilkullisia solmioita. Pelkäätkö, että solmiosi tahraantuu? Meillä on opas siihen miten säilyttää, pestä ja silittää solmiot.

Yksiväriset solmiot

Yksiväriset solmiot ovat yksivärisiä. Monipuolisin solmio on tummansininen ja burgundi, jotka ovat elegantteja ja sopivat melkein mihin tahansa asuun. Nämä värit ovat hyvä valinta ensimmäisiksi solmioksi. Voit valita näistä myös vaaleampia sävyjä kesälle ja rentoihin tapahtumiin.

Raidalliset solmiot

Raidalliset solmiot ovat suosittu valinta bisnespukeutumisessa ja ne ovatkin yleensä helppo yhdistää asukokonaisuuksiin. Pääsääntö on mitä ohuempia ja kauempana toisistaan raidat ovat, sen muodollisempi se on.

Pilkulliset solmiot

Polkka pilkulliset solmiot eivät näytä vain yksinkertaisilta, hienostuneilta ja eleganteilta, ja luultavasti ne eivät ole ristiriidassa muiden asun vaatekappaleiden kanssa... oletamme siis, ettei housuissa ole samaa kuviota. Muut "pilkulliset" solmiot kuten pienet neliöt, timantit ja muut muodot voidaan lukea tähän kategoriaan.

Paisley-kuviolliset solmiot

Niin kuin pilkulliset solmiot, paisley-kuviolliset solmiot ovat kiinnostava valinta verrattuna yksivärisiin. Paisley-kuvio on kukallinen kuvio Lähi-Idästä ja on pysynyt miesten muodissa vuosisatoja.

Kudotut solmiot

Kudotut solmiot ovat kudottuja. Et varmaan arvannut? Voit kertoa, että solmio on kudottu kun siinä on hieman karkeampi tekstuuri mitä useimmissa muissa kankaissa, ja niiden pää on tasainen, eikä suippo.

Kudotut solmiot ovat melko rentoja ja ne sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön toimistolla.

Joulu- & Uutuussolmiot

Usein hauska ja toivottavasti naurettavat, juhlasolmiot ovat parasta jättää perhetapahtumiin, kuten rentoihin sunnuntai grillailuihin, ne ovat myös hyvä vaihtoehto rumille joulupaidoille. Urasi kannalta, emme suosittele käyttämään näitä työhaastatteluissa. Ellet haet sitten paikkaa joulupukin tonttuna... siinä tapuksessa, anna palaa!

Grenadiini solmiot

Tavallisen solmion mallinen, kaventuva ja standardi levyinen, grenadiini solmiot ovat parempi vaihtoehto muodollisiin tilaisuuksiin, kuin neulotut solmiot. Koska leveys ja malli on sama, kuin normaaleissa solmioissa, eroaa grenadiini solmio tavallisesta sen kudonnan avulla, joka on huomattavasti monimutkaisempi ja tiukempi. Tämä on myös se, minkä vuoksi ne ovat melko kalliita solmioita.

Macclesfield-solmiot

Macclesfield solmiot ovat nimetty kylän mukaan, joka sijaitsee Cheshiressä, Englannissa, joka tuli tunnetuksi 1600-luvulla silkin kudonnasta ja sen ainutlaatuisesta kuvioinnistaan. Tämä kuvio muistuttaa Foulard tai tapetti solmioita. Foulard solmio on geometrialtaan yksinkertaisempi ja sen toistuvissa kuvioissa on yleensä kukkia, geometrisiä kuvioita - neliöitä, timantteja, pisteitä - tai yksittäisiä paisley-kuvioita.

Macclesfield on tänä päivänä yleisnimitys solmioille, joissa on pieniä geometrisiä kuvioita. Nämä kuviot tulee olla kudottu - pienet painetut kuviot eivät kuulu tähän ryhmään.

3 tapaa solmia solmio

Solmun tekeminen on tärkein askel solmion käytössä. Nyt on aika ottaa se askel mistä herra Wilde puhui.

Me suosittelemme aloittamaan siitä, että sinulla on paita joka on puhdas ja käytetty aiemmin, jotta mikään ei ole liian jäykkää. Voi myös olla helpompaa kiinnittää ylänappi vasta, kun solmu on valmis.

Englantilainen solmu

Englantilaiseen solmuun viitataan usein yksinkertaisena solmuna, ehkä siksi koska se on helpoin oppia... ja se näyttää hyvältä kuopan kanssa! Se sopii lyhyempi kaulaisille miehille, tai solmioihin jotka ovat valmistettu paksusta materiaalista.

Klikkaa tästä nähdäksesi tämän videon saksaksi, tanskaksi,ranskaksi, hollanniksi, italiaksi tai espanjaksi.

Miten tehdä englantilainen solmu

 1. Aloita siten, että leveämpi pää on vasemmalla. Sen pitäisi olla noin 20cm pidempi, kuin kapea pää.
 2. Taita leveä pää kapean yli leukasi alla.
 3. Käännä leveä pää ylöspäin leukaasi kohti, niin että muodostat lenkin.
 4. Pidä solmusta kiinni hellästi etusormellasi ja tuo leveämpi pää lenkistä läpi.
 5. Kiristä solmua pitämällä kiinni kapeasta päästä ja liuta solmua ylös päin.

Ranskalainen solmu ( Half Windsor)

Tämä ranskalainen solmu (Half Windsor) on myös epäsymmetrinen, mutta leveämpi ja jäsentyneempi kuin englantilainen solmu, Tämä solmu antaa solmiollesi siistin, kolmiomaisen viimeistelyn. Tämä klassikko on hyvä osata sillä, se tuo täydellisen tasapainon muodollisen ja rennon pukeutumisen välille. Solmu on keskikokinen ja sopii useimpiin kauluksiin. Sopii parhaiten solmioihin, jotka ovat painoltaan solmiovalikoiman keskeltä.

Klikkaa tästä Löydät tämän videon saksaksi, tanskaksi,ranskaksi, hollanniksi, italiaksi tai espanjaksi.

Miten tehdä Half Windsor-solmu

 1. Aloita leveämpi pää vasemmalla ja kapea pää oikealla. Leveän pään tulisi olla pidempi.
 2. Taita levä pää kapaen pään yli, ja tee X juuri leukasi alapuolelle.
 3. Ota leveämpi pää ja vie se kapean taakse.
 4. Vie leveä pää yli ja läpi kaulasi lähellä olevasta tilasta.
 5. Kierrä leveä pää kapean pään edestä
 6. Taita leveä pää taakse lähelle kaulaasi.Vedä leveä pää sen muodostaman lenkin alta.
 7. Kiristä solmua vetämällä alaspäin leveämpää päätä.

Ranskalainen solmu (Full Windsor)

Tämä solmu on suurikokoinen ja usein käytetty armeijan toimesta, koska se on arvokas ja muodollinen solmu. Windsor antaa solmiolle symmetrisen, kolmiomaisen lopputuloksen ja sopii parhaiten ohuille kauloille ja solmioihin, jotka ovat valmistettu ohuista materiaaleista.

Miten solmia Full Windsor-solmu

 1. Aloita siten, että leveä pää on vasemmalla ja roikkuu 12cm vyösi alapuolella.
 2. Käännä leveä pää kapean yli, ja tee X leukasi alapuolelle.
 3. Tuo paksumpi pää ylöspäin ja pyöräytä se kapean alta niin, että muodostat lenkin
 4. Vedä pää lenkin läpi ja vedä leveä pää alaspäin.
 5. Tuo leveä pää kapean pään takaa solmun toiselle puolelle.
 6. Tuo leveä pää ylös ja tee lenkki viemällä se kaulaosan läpi läheltä kaulustasi. Nyt sinulle on kaksi lenkkiä kapean pään molemmilla puolilla.
 7. Tuo leveä puoli edestä toiselle puolelle, näin teet solmun etuosan. Pidä sitä paikallaan sormillasi.
 8. Tuo leveä pää ylös kohti leukaasi.
 9. Vedä leveä pää juuri muodostamasi etuosan lävitse (kohta 7).
 10. Vedä leveä pää alas ja suorista mahdolliset rypyt, jotka jäivät solmuun.

Miten solmia solmio niin, että siihen tulee kuoppa

Kuuluisa kuoppa, joka tulee hieman solmun alapuolelle. Oli solmiosi sitten villainen, silkkinen, kasmiria tai suosikki neulesolmiosi, solmioon on mahdollista tehdä kuoppa.

 1. Kun olet tehnyt solmun valmiiksi, purista peukalolla ja etusormella solmun alapuolelta ja niin, että siihen muodostuu kuoppa.
 2. Kiristä solmiotasi, samalla kun pidät kiinni kuopasta niin, että se pysyy paikoillaan.
 3. Säädä kuoppaa siten, että se korostuu.

Solmioasusteet

Pääasialliset solmioasusteet ovat solmioneulat, ketjut, hihnat ja neulat. Yleisin tarkoitus näille asusteille on pitää solmiosi paikoillaan... mutta ne tekevät paljon muutakin.

Solmioon kiinnitettävä nauha estää sen villiintymisen tuulessa. Pelkäätkö, että solmiosi ui keitossa? Kokeile solmioneulaa tai ketjua. Näyttääkö solmu lattealta? Käytä kaulusneulaa työntämään sitä eteenpäin, ja tuomaan lisää syvyyttä solmullesi.

Miten yhdistää solmio pukuun

Tärkein neuvo on, että yhdistä solmio pukuusi - älä yhdistä pukuasi solmioon. Toisin sanoin, osta puku ja paita ensin.. sitten shoppaile solmio, joka sopii pukuusi.

 • Modernilla leikkausella olevaan pukuun sopii kapeampi solmio.
 • Vältä erityisen leveitä tai super kapeita solmioita. Standardi leveys on 5-7 cm leveimmillään. Jos menet liikaa jompaan kumpaan suuntaan, saattaa se saada sinut näyttämään parhaat päivät nähneeltä.
 • Solmiosi tulisi olla tummempi, kuin paitasi ja yksivärinen.
 • Valkoista paitaa, mukaan lukien kermanväriset ja luonnonvalkoiset, voidaan käyttää melkein minkä tahansa kanssa. Mustat, harmaat ja tummansiniset puvut ovat samanlaisia - ne sopivat yhteen melkein minkä tahansa kanssa.
 • Käytää rohkeaa väriä tuomaan räväkkyyttä tummaan lookiin.
 • Jos pidät kuviollisista paidoista tai bleisereistä, pidä huoli että solmiosi sopii yhteen paidan päävärin kanssa. Pääväri on väri, jota on eniten.

Yläpuolella olevat säännöt ovat helppoja ja yksinkertaisia toteuttaa. Me olemme suuria kuvioiden faneja. Niiden käyttämisen oppiminen ei ole niin vaikeaa kuin luulit, ja on todellakin sen arvoista. Tarvitset ainoastaan vähän itsevarmuutta.

Valkoiset paidat

Valkoinen on monikäyttöinen ja tarjoaa tyhjän kankaan kaikille solmioille.

Sininen paita

Vaalean sininen toimii hyvin solmioiden kanssa, jotka ovat samasta väriperheestä (sininen), mutta myös värit kuten tumman vihreä, keltaisen eri sävyt, viininpunainen ja pinkki toimivat.

Siniraidallinen tai ruudulliset kuviot

Käytä solmiota, joka on tummempi, ja jossa kuviot ovat suurempia kuin paidassa olevat raidat tai ruudut.

Pinkit raidat tai ruudulliset kuviot

Käytä solmiota, joka on tummempi, ja jossa kuviot ovat suurempia kuin paidassa olevat raidat tai ruudut.

Puvun lisääminen

Avain puvun takin lisäämiseen ylempien combojen kanssa on varmistaa, että yksi kolmesta puvun osasta - puku, paita tai solmio - on yksivärinen.

Huippuvinkki solmion ja puvun yhteensovittamiseen

 1. Osta solmio viimeiseksi. Valitse puku ja paita ensin.

  On aina helpompaa löytää paitaan sopiva solmio kuin solmioon sopiva paita.

Sopivaa jutustelua solmioiden historiasta juhliin

Ensimmäiset solmiot on löydetty kuuluisan Terrakotta armeijan kaulasta, Xi’anissa, Kiinassa. Sotilaat haudattiin suojelemaan Keisaria tuonpuoleisessa 210 eKr. Läpi historian solmioita on käytetty merkkinä vauraudesta ja ilmoittamaan statuksesta ympäri maailmaa. Mutta nykyaikaiset solmiot ovat periytynyt suoraan... 1600-luvun kroatialaisilta palkkasotilailta (et varmaan arvannut tätä).

Nämä palkkasotilaat olivat eliittisotilaita, jotka työskentelivät ranskalaisille Kolmikymmenvuotisen sodan aikaan. Kuningas Ludvig XIV rakastui tähän uusien sotasankarien tyyliin ja alkoi matkia heidän tyyliään - paitsi hän vaihtoi punaiset huivit massiivisiin valkoisiin pitsisiin kravatteihin. Itseasiassa, ranskalainen sana solmiolle on ‘cravate’ ja se se tulee kroatiankielisestä sanasta –‘croate’. Perinteiseen mielistelijä tyyliin Pariisin eliitti matki kuningasta, ja kravatti levisi koko Ranskan yhteiskuntaan.

Vuonna 1660 kuningas Kaarle II palasi Englantiin oltuaan maanpaossa Pariisissa ja toi mukanaan uuden muodin. Aikaa kului ja solmio designit yksinkertaistuivat ja teollistumisen aikaan miehet tarvitsivat solmion, joka pysyy solmittuna.

Vuosien saatossa solmiolla on ollut monta eri muotoa, se on mennyt 70-luvun villeistä väreistä kapeisiin solmioihin, joita hipsterit käyttävät joka paikassa. Ei väliä mikä vuosikymmen on kyseessä, solmio edustaa persoonallisuutta ja tekee aina vaikutuksen.

Sinä kysyit - Me vastasimme

Miksi miehet käyttävät solmioita?

Modernit solmiot ovat koristeellisia ja näyttävät käyttäjän persoonallisuutta ja/tai ovat pakollisia töissä.

Onko solmioita eri pituisia?

Useimmat solmiot ovat standardi mittaisia eli noin 145cm. Todella pitkille miehille on tarjolla erikoispitkiä solmioita, jotka ovat noin 157cm. Näitä varten kannattaa suunnata erikoisliikkeeseen.

Mikä on helpoin tapa solmia solmio?

Meidän mielestä helpoin solmu on englantilainen. Toisaalta mikä vain tulee helpoksi, kun harjoittelee tarpeeksi.

Millaiset solmiot sopivat toimistolle?

Yleensä kapeat solmiot ovat rentoja, eivätkä välttämättä sovi toimistolle. Mitä tummempi solmio on, sitä muodollisempi se on. Jos epäilet valintaasi, valitse yksivärinen viininpunainen tai tummansininen solmio.

Minkä värinen paita ja solmio minun tulisi valita tummansinisen puvun kanssa?

Tummansininen puku on monipuolisin puku, jonka voit omistaa. Klassinen vaihtoehto on valita sen kaveriksi valkoinen paita. Yksinkertaisuuden vuoksi ehdotamme, että valitset solmion punaisten väriperheestä Punaiset solmiot sopivat sinisen puvun kanssa paremmin, kuin minkään muun värisen puvun kanssa.

Jos etsit hillitympää vaihtoehtoa, kokeile lohen- tai korallinväristä,pinkkiä tai burgundia solmiota. Nämä kuuluvat vielä punaisten väriperheeseen, mutta eivät ole niin räikeitä kuin kirkkaanpunainen.

Mihin kohtaan minun pitäisi kiinnittää solmioneula?

Solmioneula tulisi aina kiinnittää paitasi kolmannen ja neljännen napin väliin ylhäältä laskettuna. Lue ylivoimainen oppaamme solmioneuloista ja opi kaikki kikat solmioneulojen käytöstä.

Miksi solmiot tulee solmia itse, mutta rusetit on yleensä valmiiksi solmittu?

Useimmat miehet tietävät miten solmia solmio, sillä se on nopea ja helppo oppia. Rusetit ovat hieman vaikeampi solmia.

Miten valitsen oikean solmun?

Haluat, että solmusi sopii tilanteeseen. Leveämmät solmut kuten ranskalainen solmu on arvokkaampia ja muodollisempia.

Kapeat solmut, kuten englantilainen solmu, ovat rennompia.

Se minkä solmun valitset riippuu solmiosi materiaalista. Paksumpiin materiaaleihin sopii paremmin kapeat solmut...jotta solmut eivät näytäisi liian suurilta. Sama sääntö pätee myös ohuempiin materiaaleihin.

Voinko laittaa silkkisolmion pyykkikoneeseen?

Ehdoton ei! Jos teet niin, solmio on pilalla. Lue lisää aiheesta kuinka pestä, säilyttää ja silittää solmiot ja solmiosi kiittää.

Voinko käyttää solmiota smokin kanssa?

Voit käyttää solmiota smokin kassa, ja se onkin yleistymässä koko ajan, kun muodollisia vaatekappaleita yhdistellään rennompiin asuihin.

Toki meidän mielestämme, jos laitat smokin päälle, on parempi mennä täysillä ja laittaa rusetti kaulaan. Mutta jos päädyt solmioon, pidä huoli, että se on mustaa silkkiä.

Millaisia solmioita minun tulisi käyttää talvella?

Villasolmiot ovat hyvä valinta talvelle, koska ne ovat paksumpia, ja niiden tekstuuri on hieman karkeampi. Mitä tulee väreihin, valitse tummempia sävyjä sinisestä, harmaasta ja ruskeasta. Äläkä unohda Joulusolmioita.

Millaisia solmioita minun tulisi käyttää kesällä?

Kesälle suosittelemme paksujen villasolimoiden vastakohtia, eli puuvilla- tai pellavasolmioita, joissa on kirkkaita tai vaaleita värejä.

Onko teillä sopivaa taskuliinaa tähän solmioon?

Meiltä kysytään tätä kysymystä joka päivä. Ja vastaus on kyllä, meillä on!

Jotta löydät sopivan taskuliinan, käytä meidän interaktiivista väriympyräämme ja artikkelia, jossa kerromme 7 sääntöä miesten asusteiden käyttöön. Löydät täydellisen taskuliinan alta aikayksikön!

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..