365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

7 tärkeää sääntöä miesten asusteiden käyttöön

Jaamme ajan testaamia sääntöjä asusteiden käyttöön. Tänään on viimeinen päivä, kun sinun tarvistee kysyä näyttääkö rusetti hyvältä valitsemiesi olkaimien kanssa.

No niin, siinä sinä olet, seisot vaatekaapin edessä täysin epätoivoisena, mitä laittaa päälle. Se ei ole se ettetkö tietäisi miten housut laitetaan jalkaan ja paita puetaan päällesi.. Se idea, että sinun tulee rakentaa kokonainen asukokonaisuus asusteineen, se saa leukasi loksahtamaan paikoiltaan ja silmät kääntymään päässäsi.

Ennen kuin heität kätesi ilmaan ja laitat päällesi samat farkut ja t-paidan taas, anna meidän auttaa sinua hieman - 7 sääntöä siihen miten miesten tulisi käyttää asusteita.

Älä säikähdä ajatuksesta, että sinun tarvitsee noudattaa monia sääntöjä. Konsepti on melko helppo hallita ja tarvitsetkin itseasiassa enemmän itsevarmuutta, kuin taitoa.

Itsevarmuus kasvaa, kun opit luottamaan vaistoosi, sekä kun lähdet ulos talosta tietän että näytät todella hyvältä. Me voimme opettaa sinulle taito-osan.

Idea näiden 7 säännön takana on se, että estämme sinua tekemästä huolimattomia valintoja asusteidesi suhteen. Ne ovat sääntöjä mutta on tarkoitus, että leikit niillä ja otat käyttöön ne, jotka sopivat juuri sinulle.

Douglas MacArthur sanoi sen todella hyvin ‘Muistutamme sinua, säännöt ovat tehty rikottavaksi’ Siinä se on... Välitön itsevarmuuden buustaus.

Ensin, pukeudu

Olemme tehneet tämän oppaan herroille, joilla on jo perusteet hallussa. Jos et ole vielä 100% varma mitä teet, tässä on muutama ohjenuora jolla pääset alkuun.

Käytä aina vähintään 1 yksiväristä Käytä aina vähintään yhtä yksiväristä vaatekappaletta. Tämä voi tarkoittaa raidallisen paidan yhdistämistä yksiväriseen pukuun. Kuvittele salmiakkikuvioinen bleiseri yhdessä kukkakuviollisen paidan kanssa.

Et voi mennä mönkään neutraaleilla + 1 värillä Jos olet täysin hukassa, pysy neutraaleissa väreissä, ja lisää siihen 1 väri korostamaan asuasi. Neutraalit värit ovat musta, valkoinen, harmaa, laivastonsininen ja ruskea.

Yhdistä asusteet vaatteisiin - älä yhdistä vaatteita asusteisiin Osta aina ensimmäisenä paita, puku tai farkut, vasta sitten etsi asusteita, jotka sopii niihin. On huomattavasti helpompaa sen jälkeen ostaa makea taskuliina, kuin ostaa ensin taskuliina ja sen jälkeen kamppailla, että löydät siihen sopivan paidan.

Nyt kun perusteet ovat kunnossa, on aika lisätä vähän extraa ja viedä asukokonaisuutesi uudelle tasolle.

1 7 tärkeää sääntöä miesten asusteiden käyttöön1.1 1. nahkaisten asusteiden tulee täsmätä1.2 2. yhdistä metallit1.3 3. valitse värit tarkkaan1.4 4. älä pelkää kuvioita1.5 5. muista tekstuuri1.6 6. huomioi vuodenaika1.7 7. tiedä minne olet menossa1.8 Sinä kysyit - me vastaamme

1. Nahkaisten asusteiden tulee täsmätä

Ensimmäinen sääntö on, että nahkaisten asusteiden pitää sopia yhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että käytä ruskeita kenkiä, jos käytät ruskeaa vyötä. Yhdessä värissä pysymine auttaa sinua näyttämään freshiltä ja virtaviivaiselta.

Kun sanomme nahkaisten asusteiden tulisi sopia yhteen, emme tarkoita sitä että sinun tulisi käyttää tunteja etsiessäsi täysin samaa sävyä vyökaupasta, jotta se sopisi kenkiisi täydellisesti. Samassa väriperheessä pysyminen riittää.

Kengät määrittävät nahkaisten asusteiden värin.

Nahkalaukku

Kukaan ei halua käyttää aikaa aamulla laukun vaihtamiseen, koska valitsi mustan vyön tänään. Älä käytä liikaa energiaa huolehtimalla laukusta ja vyöstäsi. Jos yksi asuste saa hieman armoa niiin se on laukkusi… kunhan se on todella hyvä laukku.

Nahkainen kelloranneke

Nahkaisten kellonrannekkeiden tulisi olla samasta väripaletista, kuin vyösi. Kellon kotelon tulisi sopia yhteen vyösi soljen kanssa.

Nahkaiset rannekorut

Pelaa rannekoruillasi ja yhdistele niitä, valitse erilaisia tummempia sävyjä samasta väripeheestä. Voit esimerkiksi käyttää tummanruskeaa nahkaista rannekorua vaaleamman sävyisen vyön kanssa. Tai heitä joukkoon yksi musta nahkainen rannekoru helmirannekorun kanssa, jossa on kauniit maanläheiset ruskeat sävyt.

Nahkainen lompakko

Jos heiluttelet lompakkoasi ympäriinsä, niin että kaikki näkee… silloin meillä on suurempi ongelma kuin asustaminen. Osta lompakko sen käytännöllisyyden mukaan, ennen sitä, että sopiiko se vyöhön ja kenkiisi. Jos haluat olla tarkka, voit valita lompakkosi nahkalaukkusi mukaan.

Etkö käytä nahkaisia kenkiä tai vyötä?

Sama sääntö sopii tennareihin tai flip flopeihin. Mitä tahansa nahkaista sinulla on, niiden pitäisi olla lähelle samaa väriä.

2. Yhdistä metallit

Monet asusteet kuuluvat tähän kategoriaan, ja niihin päteekin sama normaali sääntö, kuin nahkaisiin asusteisiin - metallien tulisi sopia yhteen muiden metallien kanssa. Pidä värit samoissa sävyissä niin luot tyylikkään, viimeistellyn ja raikkaan lookin.

Kellot

Onko kellosi kokonaan metallia vai onko siinä myös nahkaa? Jos siinä on nahkaa - ja olet lukenut kaikki yläpuolella olevat osiot - kellokotelon tulee sopia yhteen vyösi soljen kanssa. Jos sinulla on hopeinen vyönsolki, käytä hopeista kelloa.

On helpompaa, jos kellosi on kokonaan metallia. Kullanvärinen kello sopii yhteen kultaisen vyön soljen kanssa. Jos ollaan aivan takkoja - harjattua terästä oleva solki sopii kiillotetun hopeanvärisen kellon kanssa.

Kello on asusteiden päällikkö. Kaikki alkavat kellosta. Se määrittää vyönsoljen. Vyön pitää sopia yhteen kenkien kanssa. Ja kaikki päättyy kenkiin.

Kalvosinnapit

Kalvosinnapit ovat lähellä kelloasi ja näyttävät parhaimmilta, kun metallin värit ovat samat. On myös visuaalisesti tärkeää yhdistää kalvosinnapit solmioneulan tai -pidikkeen kanssa.

Kankaiset kalvosinnapit? Jos haluat käyttää mieluummin värikkäitä, kuin metallisia kalvosinnappeja.

Solmioneulat & Solmiopidikkeet

Solmioneulatja solmiopidikkeet tulisi sopia yhteen rintaneula kanssa, koska niitä käytetään samalla alueella. Ei ole pakollista, että ne ovat täysin samanlaiset kellon kanssa, suosittelemme tätä yhtenäisyyden luomiseksi.

Sormukset & Kaulakorut

Sormukset ovat lähellä kelloasi ja metallisten asusteiden tulisi sopia yhteen. On OK yhdistellä hieman erilaisia metalleja - älä jätä vihkisormustasi kotiin vain sen takia, että se on eri värinen kuin kellosi.

Mikä tahansa metallinen kaulakoru tulisi olla samaa sävyä muiden metallisten asusteiden kanssa. Poikkeuksena sääntöön on henkilökohtaiset tai uskonnolliset kaulakorut.

Rannekorut

Ensiksi… et tarvitse metallia koko käsivarren mitalta rannekorut. Yllätyt kuinka monta elämän ongelmaa voit välttää.

Koska rannekorut asettuvat joko lähelle kelloasi, tai vastakkaiseen ranteeseen, tasapainon vuoksi on tärkeää yhdistää metallin sävyt. Meidän suosituimmat rannekorut sisältävät usein 1 tai 2 metallista helmeä . Näiden helmien tulisi olla saman väriset, kuin kellosi.

Jos sinulla on käsivarsi täynnä metallia… voisimme suositella, että antaisit nahalle tai helmi rannekoruille mahdollisuuden? Tämä on mahtava tilaisuus yhdistellä myös metallisia rannekoruja yhteen muiden kanssa. Kyllä, sinun tulisi yhdistää rannekorut kellosi kanssa, mutta pienet tagit, riipukset tai helmet ovat niin pieniä, että ne häviävät muiden sekaan.

Olkaimet

Näkeekö joku henkselisi tai olkaimet? Jos ne näkyvät, niin katso, että niiden metalliset osat sopivat yhteen kellosi kanssa. Jos kukaan ei näe niitä, tai et ota takkiasi pois, niin kuka välittää..anna mennä!

Korvakorut

Korvakorut saattavat olla pienet, mutta ne ovat näkyvillä. Jotta pitäisit kokonaisuuden esteettisenä ja freshinä, yhdistä korvakorutsolmioneulaan ja rintaneulaan.Jos et käytä näitä asusteita, yhdistä korvakorut kelloosi.

Älä huoli vaikka lempikellosi on kultainen ja suosikki vyönsolkesi on hopeinen. Voit silti käyttää niitä muiden metallisten asusteiden kanssa hopea/kulta comboissa. Kalvosinnappi pari, jossa on hopean ja kullan sävyjä on helppo tapa yhdistää nämä kaksi metallia ja luoda harmoniaa asuusi.

Jos olet epäileväinen...pysy yhdessä metallin sävyssä. Se on turvallinen ja helppo ratkaisu,ja toimii aina.

Eikö sinulla ole kelloa tai vyötä?

Ensiksi… miksi ei? Kaivatko puhelimen aina taskustasi tarkastaaksesi ajan?

Jotkut ohjeet pätevät silti, käytit sitten kelloa tai vyötä tai olit käyttämättä - pidä huoli, että metalliset asusteesi ovat samaa sävyä.

3. Valitse värit tarkkaan

Metallien ja nahkan käyttö on helppoa - väripyörän opit lisäävät tähän hommaan aivan uuden tason. Voimme antaa sinulle perusteet, jotka auttaa sinua ymmärtämään värioppia ja kuinka hyödynnät sitä pukeutumisessa.

Muistatko ne vahavärit joilla piirsit lapsena? Ne tulevat auttamaan sinua tässä.

Väriympyrä

Väriympyrä muodostaa perustan kaikille väreille mitä maailmasta löytyy.

On olemassa 4 eri tyyppistä värikaavaa, jotka sinun tulisi tietää. Niiden käytön ymmärtäminen voi auttaa sinua kaikkien asusteiden kanssa: taskuliinan ja solmion valinnassa, aina olkainten ja rusettien valintaan saakka.

Huomaa ettei kaikkien yhdistelmien tarvitse vaatia huomiota. Katso kuvia alapuolelta ja huomaa, kuinka saman värin eri sävyjä on käytetty yhdessä.

Monokromaattinen Monokromaattiset värit ovat samasta väriperheestä. Ne voivat olla eri sävyisiä (väri+valkoinen) tai eri vivahteita (väri+musta), mutta pohjalla on sama väri.

Ruskean sävyt toimivat hyvin monokromaattisessa väriharmoniassa

Lähivärit Lähivärit ovat 3 väriä, jotka ovat vierekkäin ja niillä on sama vallitseva väri keskellä. Asusteiden käyttö värikaavassa vaatii hieman seikkailumieltä, menemättä liian överiksi.

Vaalean sininen sopii hyvin yhteen vihreän taskuliinan ja solmion kanssa

Kolmisointuharmonia Kolmisointuiset värit ovat värejä, jotka ovat tasaisin välein toisiinsa nähden väriympyrässä. Ne muodostavat yhdessä tasapainoisen ja elävän kokonaisuuden, jossa on useita värejä.

Vaalean keltaiset, punaiset ja siniset sopivat kolmisointuharmoniaan näyttämättä, että olisit suoraan sarjakuvasta

Vastavärit Vastavärit ovat vastakkaisilla puolillla väriympyrässä. Ne voivat olla rohkeita ja silmäänpistäviä, tai jos käytät hillitympiä sävyjä, ne voivat olla rauhallisia ja hillittyjä.

Rannekorut

Suurin osa miesten rannekoruista on luonnon materiaaleja kuten nahka, puu, laavakivi, kookos ja kivihelmet. Värit ovat useimmiten musta, ruskea, hopea, pronssi ja kulta ja niitä voi käyttää yhdessä melkein minkä vain asun kanssa.

Muista pitää metallit ja nahkaiset asusteet samassa perheessä.

4. Älä pelkää kuvioita

Kuvioiden yhdistäminen on yhtä ahdistavaa, kuin värit on monille meille. Taito kuvioiden yhdistämisessä on ymmärtää värejä... oletko iloinen, että luit juuri väriympyrä-osion?

Ennen kuin aloitamme, haluamme muistuttaa että tämä on kirjoitettu asusteista. Kuviollisen paidan tai puvun käyttäminen on aivan eri sarjaa.

Pääsääntö aloittelijoille on : jos paitasi on ruudullinen, raidallinen tai kuviollinen, kaiken muun, mukaan lukien asusteiden, tulisi olla yksivärisiä.

Oletetaan, että sinulla on yksivärinen paita ja siihen sopiva puku, katsotaan taskuliinaa alapuolella. Valitsimme tämän sen kukkakuvion vuoksi, jossa on vähintään viittä eri väriä.

Miksi tämä rusetti on hyvä? Tämä on hyvä valinta, koska sen väri on samanlainen, kuin vaaleansininen taskuliina ja kuvion pienemmät kukkakuviot.

On tärkeää, että kuviot ovat suhteutettu. Tämä tarkoittaa sitä, että taskuliinan ja rusetin kuviot tulisi olla hieman eri kokoisia, mutta ei liian kaukana toisistaan - helppo kikka on pitää toinen kuvio suurempana tai toinen hieman pienempänä.

Kokonais väripaletti näille kahdelle on melko hillitty. Hillittyjen värien käyttäminen - eloisien värien sijaan - on hyvä tapa aloittaa värien ja kuvioiden yhdistäminen.

Säännöt kuvioiden yhdistämiseen : Asusteet

  • Jos käytät useampaa kuviota : käytä 1 pientä, 1 keskikokoista ja 1 suurta
  • Leikittele suhteilla - pieni raidallinen taskuliina, paksumpi raidallisen solmion kanssa
  • Pidä useat kuviot saman sävyisinä - ajattele monokromaattisia tai lähiväejä

Mitä, jos en käytä pukua?

Jos smart casual on se mihin pyrit,samat säännöt pätevät asusteisiin, joita käytät.

Mustat chinot ja valkoinen t-paita? Lisää yksityiskohtia NATO rannekkeella tai paracord-rannekkeella, jossa on eloisa väri. Tämä pieni lisä ja ekstra tekstuuri on kaikki, mitä tarvitset.

5. Muista tekstuuri

Tekstuurit ovat tärkeitä, kun asusteita yhdistellään. Useimmat miesten asusteet eivät ole liian vaikeita, on vain muutamia, joita käytämme jokapäivä. Näitä voidaan käyttää lisäämään visuaalista kiinnostusta.

Mieti neulottua solmiota silkkisolmion vieressä. Sen epätasainen, kudottu tekstuuri antaa kontrastia sileälle silkille, eikö niin? Tarkoituksenamme on saada aikaan tarkoin laskettu kontrasti näiden kahden asusteen välillä. Tämä on todella tärkeää solmion ja taskuliinan välillä.

Ole varovainen, ettet yhdistele erilaisia tekstuureja liikaa. Pysy yhdessä, joka on erilainen, kuin muut. Jos käytät pehmeää silkki solmiota, käytä kovempaa puuvillaista tai villaista taskuliinaa. Ja jos solmiossasi on enemmän tekstuuria, valitse sen kaveriksi sileä silkkinen taskuliina.

Bonusvinkki

Pidä vaatekappaleet, joissa on paljon tekstuuria yksivärisenä. Monimutkainen tekstuuri yhdistettynä rohkeaan kuvioon näyttää sekavalta.

6. Huomioi vuodenaika

Tämä saattaa vaikuttaa aivan turhalta säännöltä, mutta kuuntele meitä. Ei ole tärkeää valita valita asusteita värin ja kuvion perusteella, vaan niiden käytännöllisyyden vuoksi. Älä jätä huivia ja pipoa kotiin vain, sen vuoksi ettei ne sovi asuusi. Jos aurinkopaistaa, suojaa silmäsi aurinkolaseilla vaikkei ne sopisikaan täysin kellon rannekkeisiin.

Kuinka lämpimät ovatkaan nämä hanskat? Sen tulisi olla ainoa kysymys, kun laitat ne käteen. Niiden yhteensovittaminen vyösi kanssa on fantastista...se on totta. Mutta se ei ole suositeltavaa, jos kätesi jäätyvät.

7. Tiedä minne olet menossa

Se mitä sinun tulee pukea riippuu siitä, minne olet menossa. Jos et tarkoituksellisesti yritä varastaa huomiota vastanaineilta, älä pue päällesi niitä neonvärisiä henkseleitä ja mustaa niittirannekorua häihin.

Kirkkaat, rohkeat ja suuret kuviot ovat parempi valinta rentoihin tilaisuuksiin, kun taas hillityt värit sopivat hyvin business tapaamiseen tai muodollisiin tilaisuuksiin.

Suurin osa säännöistämme on tarkoitettu jäbälle, joka haluaa tyylitellä pukuaan tai bleiseriään, mutta myös arkipukeutuminen voi hyötyä myös näistä vinkeistä.

Sanomme sen uudelleen - säännöt ovat tehty rikottaviksi. Voit yhdistellä erilaisia metalleja jos haluat. Voit käyttää 8 eri kuviota jos niin haluat. Ajattele näitä sääntöjä niinkuin GPS:än ehdottamaa reittiä..sinun ei tarvitse seurata sitä, mutta se tekee matkasta huomattavasti helpomman.

Lupasimme sinulle taidot asustamiseen ja annoimme sinulle kaiken tietomme. Nyt sinun tarvitsee vain harjoitella, olla kärsivällinen ja kasvattaa itsetuntoasi. Olemme melko varmoja, että tulet onnistumaan. Onnea matkaan, herrat!

Sinä kysyit - Me vastaamme

Pitääkö minun yhdistää solmioni vyöni kanssa?

Sinun tulisi valita solmiosi paitasi perusteella. Sinun Vyösi tulee sopia yhteen kenkiesi kanssa.

Voinko käyttää samanlaista solmiota ja taskuliinaa?

Voitko? Kyllä. Pitäisikö sinun? Ei.

Taskuliinoja on olemassa miljoonia erilaisia, joten sinun ei ole pakko ostaa yhtä, joka on täysin saman värinen tai samaa materiaalia solmiosi kanssa. Ainoa poikkeus on häät,jos morsian vaatii, että sulhaspojilla kaikki on samanlaista. 80-luku tekee come backin.

Pitääkö solmion sopia housuihini?

Tämä on hankala kysymys vastata yhdellä sanalla. Se on hankalaa, koska housujen tulisi sopia yhteen pukusi kanssa, ja paitasi tulisi sopia yhteen pukusi kanssa, ja solmiosi tulisi sopia yhteen paitasi kanssa.

Joten, vastauksemme on kyllä..mutta ei sillä tavalla kuin ajattelet.

Pitääkö henkseleiden sopia muuhun vaatetukseen, jos kukaan ei näe niitä?

Jos lupaat olla ottamatta takkiasi pois, niin sitten ei. On parempi pelata varman päälle, ja hommata henkselit, jotka sopivat metallisiin- ja nahkaisiinasusteisiin, sekä väreihin.

Onko säännöt tehty rikottaviksi?

Kukaan ei oikeasti kysynyt tätä, mutta tämä on tärkeää.

Kyllä, ne ovat.

Ole itsesi. Sinulla on meidän lupa.