365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Kahdeksan asiaa, jotka kaulahuivien käytöstä kannattaa tietää

Teimme pienen oppaan, jolla voit välttää huivin käyttöön liittyvät virheet. Täältä löydät kaiken tiedon miten valita väri, pituus, materiaali ja miten käytät huivia.

Huivi

Tämä viisi kirjaiminen sana kuvaa yhtä talven tärkeimmistä selvitymisasusteista. Se voi olla myös kaamea lahja ystävältä tai heräteostos, jolla yritit piristää asuasi. Opetamme sinua käyttämään huivia oikein a scarf Huivi voi olla piristävä lisä asuusi näillä kylmillä keleillä.. ja me kaikki tarvitsemme vähän piristystä kaamoksen keskellä..

1 Kahdeksan asiaa, jotka kaulahuivien käytöstä kannattaa tietää1.1 1. miten valitsen huivin pituuden?1.2 2. miten valita paras huivi materiaali1.3 3. miten estän huiviani nukkautumasta1.4 4. miten valita väri?1.5 5. miten valita oikea huivi oikeaan tapahtumaan1.6 6. miten sidon huivin1.7 7. miten peset huivisi1.8 8. miten tiedän, että en tarvitse huivia1.9 Kysyit - vastaamme1.10 Suosikkikaulahuivit talveksi1.11 Miesten tuubihuivit

1. Miten valitsen huivin pituuden?

Useimmat huivit ovat nelikulmaisia, ja pituus mitataan päästä päähän.

Kun tiedät eron lyhen, keskikokoisen ja pitkän huivin välillä, ei sinun tarvitse ottaa mittanauhaa mukaasi kauppareissullesi. Voitko kuvitella itsesi mittaamassa huiveja rullamitalla? Olisi hassua.

Lyhyt huivi– 140 cm

 • Hyvä juhlallisiin ja bisnes-lookeihin
 • Tämä huivi sopii (solmittuna tai avoimena) pukutakkien tai bleisereiden kanssa

Keskimittainen – 175 cm

 • Monipuolinen ja mahtava valinta
 • Ihanne pituus solmimiseen tai kietomiseen

Pitkä huivi– 208 cm

 • Usein kutsutaan "ylisuureksi"
 • Voidaan kääriä kaulan ympärille monta kertaa lämmittämään (niinkui Lenny Kravitz meme)
 • Pitkän huivin solmiminen on mahdollista ja helppo tapa lisätä swägää jokaisen miehen tyyliin

Huivin leveys on melko standardi 30–40 cm.

Tämä leveys riittää pitämään kaulasi lämpimänä, ilman että joudut piilottaamaan komeita kasvojasi. Tätä leveämmät huivit näyttäisi siltä, että aiot lähteä telttaretkelle.

Tiesitkö?

Mikä pituus on ‘one size fits all’ huivi? Tälläinen ‘one size fits all’ huivi on yleensä joko lyhyt tai keskimittainen.

Miten tarkastan pituuden? Pidä huivia molemmista päistä ja levitä kätesi. Jos huivi on tämän välin mittainen, on se luultavasti juuri sopiva sinulle. Tai voit vain laittaa sen kaulaan, ja katsoa peiliin. Ongelma ratkaistu.

Tuubihuivit ovat asia erikseen. Nämä huivit ovat valmiiksi ympyröitä, joten sinun ei tarvitse miettiä solmimista.

Suosituksemme

Huivin pituus riippuu sinusta : et voi oikeastaan mennä mönkään.

Meidän suosikkimme tänä syksynä on keskimittainen ja tuo lisätyyliä, sekä lämpöä.

2. Miten valita paras huivi materiaali

Materiaalin valinta on yhtä tärkeää, kuin se miten sitä käytät. Materiaali määrittää tekstuurin, painon, ja tärkeimpänä kaikista mihin säähän huivi sopii.

Mistä materiaalista huivisi on tehty? Tsekkaa lapusta.

Villa – Kashmir and Merino

Villa on klassinen huivimateriaali. Lämmin ja kestävä, ja myös hengittävä materiaali, joka tarkoittaa sitä, että se on myös vettähylkivää ja siirtää kosteuden iholta.

Tiesitkö?

Villa voi kerätä kosteutta jopa 30% sen painosta tuntumatta kostealta. Tämä on tärkeää, kun asut kylmässä ilmastossa (heippa, Tanska) tai jos olet aamuisin vähän myöhässä ja joudut juoksemaan junaan, että kerkeät töihin ajoissa.

Huono puoli villassa on se,että joskus se voi kutittaa. Voit lopettaa kutinan pesemällä villahuivisi käsin, ja lisäämällä veteen teelusikallisen tai pari vaaleaa viinietikkaa.

Kashmirvilla (Kashimir vuohista) on todella pehmeää, mutta todella kallista koska yhdestä vuohesta saa vuodessa villaa vain yhteen huiviin.

Merino villa on täydellinen tasapaino lämpöä ja pehmeyttä. Nämä uusiseelantilaiset lampaat tuottavat villaa, joka pitää ne lämpiminä vaihtelevissa olosuhteissa jopa -10°C asteeseen saakka. Tämä sopii kaikkiin olosuhteisiin.

Olet varmaan kuullut, että villahuiveja kuvaillaan paksuina, tämä viittaa enemänkin tekstuuriin, kuin materiaaliin. Villahuivi on melko kookas ja paksu, ja sopii parhaiten rentoon tyyliin.

Silkki

Silkki huiveja käytetään yleensä enemmänkin näyttämiseen, ja asustukseen kuin lämmittämään. Laitat tämän kaulaan ja suuntaat juhliisi käännät katseita varmasti.

Useimmat plastronit ja kravatit tehdään silkistä.

Akryyli

Akryyli on ihmisen keksimä synteettinen materiaali, joka ei ole niin pehmeää tai hengittävää kuin luonnon kuidut. Hyvä puoli siinä on se, että se sopii herkkäihoisille ja niille, jotka ovat allergisia villalle.

Polyesteri

Kuvitteletko 80- luvun hawaii paidan?

Polyesteri saattaa tuoda kauheita mielikuvia, mutta on oikeastaan todella monipuolinen materiaali, joka kestää vettä, eikä se rypisty helposti. Väri pysyy hyvin ja materiaali kestää paljon käyttöä.

Monet huivit nykyään ovat polysekoitetta, joka auttaa luonnonkuituja (kuten villa ja puuvilla) kestämään paremmin, ja näin ollen tuotteen käyttöaika pidentyy.

Tämä täydellinen vaatekappale on lähetetty suoraan kaulahuivien taivaasta!

Puuvilla

Puuvilla, kun muutkin luonnonkuidut, on hengittävää. Tämä tarkoittaa sitä, että sademetsähenkistä-hikeä ei kerry kaulasi ympärille.

Se on myös klassinen, kestävä ja helppo pitää puhtaana.

Jersey on puuvillan tyyppi, jota käytetään lämpimissä olosuhteissa. Tämä materiaali on kevyt, kuin t-paita kaulallesi.

Fleece

Oletko koskaan käyttänyt fleece-huivia?

Ensiksi ajattelet, että se on super lämmin ja pehmeä.... ja sitten alkaa armoton hikoilu.

Suurin osa fleecestä on synteettistä ja se on lämmintä, vettähylkivää ja hengittää hieman.Koska tässä hintahaarukassa on luonnonkuitu/polyesteri sekoite huiveja ei sinun kannata sietää fleece-huiveja.

Suosituksemme

Kun valitset huivia, haluat että se tuntuu hyvältä, pitää sinut lämpimänä, eikä pilaa tyyliäsi.

Suosittelemme, että kokeilet huivia ensin. Etkö voi sovittaa sitä? Osta merino villainen tai sekoite, jossa on merinoa.

3. MITEN ESTÄN HUIVIANI NUKKAUTUMASTA

Kuvittele, että todellakin rokkaat huivisi, koko asusi on aivan viimeisen päälle, ja sinulla on 100% päällikkö olo. Astut huoneeseen, otat takin ja huivisi pois ja..olet nöyhdän peitossa.

Nämä pienet nukkapallot (nukka, nöyhtä, nuuha, miksi vain haluat sitä kutsua) eivät pesiydy vain partaasi. Löydät niitä joka puolelta, hupparista, hiuksista ja ne vyöryvät joka puolelta, kuin pienet pörröiset lumipallot.

Tässä on ratkaisu ongelmaan, joka ei ole se että laitat huivin takaisin ja peität nuuhapartasi, ja soijaat itsesi hengiltä noin 5 minuutin jälkeen.

Vähemmän dramaattinen vaihtoehto on valita oikea materiaali - huomaatko , kerroimme aiemmin materiaaleista - ja eikun tekemään.

Miten estän villaa nukkautumasta?

Villahuivit nukkautuvat melko helposti.

Tämän saa korjattua helposti, laita huivisi pakkaseen ja anna kylmän "lukita" lyhyet kuidut, jotta niistä ei tule nukkapalloja.

 1. Viikkaa huivi
 2. Laita huivi muovipussiin, jossa on sulkija
 3. Laita se yöksi pakkaseen
 4. Ota huivi pussista
 5. Pue huivisi, ja kohtaa talvi ilman nukkaa

Miten estän puuvillahuivia nukkautumasta?

Kunnon pesu saattaa olla se mitä huivisi kaipaa.

 1. Pese huivisi käsin
 2. Lisää teelusikallinen vaaleaa viinietikkaa veteen
 3. Kuivaa vaakatasossa.

Miten estän synteettisestä materiaalista tehtyä huivia nukkaantumasta?

Suurin osa huiveista on suunniteltu niin, ettei ne nukkaannu, nyppäänny jne. Joten... jos sinulla on nuuhahuivi käsissäsi.

Koita pesua tai sitten voit aloittaa uuden trendin, ja käyttää nöyhtäpalloja partakoruina.

Miten poistan nukan huivista?

 • Poista nukat pienillä saksilla, tai partahöylällä
 • Ole varovainen, ettet leikkaa kangasta poistaessasi nukkaa
 • Voit myös käyttää tarraharjaa tai partakonetta
 • Huolehdi huivistasi, niin se huolehtii sinusta

4. Miten valita väri?

Mitä vain sinulle on kerrottu (tai peloteltu) - tähän ei ole mitään tarkkoja sääntöjä miten sinun tulisi valita huivin väri. Tämä on tosi jopa talvi kaulaliinoissa.

Tämä ei tarkoita,että sinun pitäisi laittaa puna-valkoraidallinen huivi juhliin.. ellet sitten halua, että muut löytävät Vallun.

Vaikka ei ole mitään sääntöjä, kannattaa keskittyä ihosi sävyyn ja millaisia vaatteita yleensä käytät. Näillä vinkeillä pääset jo alkuun.

Helpoin tapa määritellä ihosi sävy

Ihon sävyn määrittelemiseen ei mene kauaa, ja se on helppoa. Se auttaa sinua valitsemaan muitakin asusteita ja vaatteita,jotka imartelevat sinua.

Miten määritellä ihon sävy :

 • Rullaa hihasi ylös ja katso suoniasi
 • Siniset verisuonet kertovat viileästä ihon sävystä
 • Vihreät verisuonet kertovat lämpimästä ihon sävystä
 • Soita lääkärillesi jos verisuonesi ovat, jonkun muun väriset, kuten neon keltaiset tai mustat.

Huivin värit, jotka sopii lämpimille ihon sävyille :

 • Syvät kullan värit
 • Keltainen
 • Hunajankeltainen
 • Oranssinpunainen
 • Ruoste
 • Oliivi
 • Turkoosi
 • Syvät vihreän sävyt

Huivin värit, jotka sopii viileille ihon sävyille :

 • Vaaleat värit sinisen/harmaan sävyt:
 • Siniset (vaalea ja laivastonsininen)
 • Jalokivien värit
 • Violetit (vaaleat ja tummat)
 • Harmaa

Mikä on neutraali huivin väri?

Ihon sävyn tietäminen auttaa sinua löytämään huivin, mutta mitä jos hunajankeltainen on vähän liian räväkkä? Tämä on se paikka, jolloin neutraalit värit tulevat kehiin.

Ensin, anna meidän sanoa tämä. Neutraali ei ole sama kuin tylsä. Sen ei tarvitse tarkoittaa mustaa - myös harmaat ja beige luetaan neutraaleiksi väreiksi.

Millaisia vaatteita käytät?

On aika ja paikka "katso-minua" neonväriselle eläinprintti huiville. Emme ole täysin varmoja milloin, mutta pidämme mahdollisuudet avoinna. Olemme varmoja, ettei huivin tarvitse sopia yhteen asusi kanssa.

Sinun ei tarvitse käyttää mustaa huivia mustan takin kanssa. Itseasiassa, harmaa on huomattavasti monikäyttöisempi ja estää sinua näyttämästä pelkältä Möröltä. Koita beigeä, jos käytät paljon keltaruskeaa ja muita ruskean sävyjä.

Yhdistä rohkean värinen huivi neutraalin asun kanssa. Koita ruudullista huivia mustan villapaidan ja tummien farkkujen kanssa. Kuvio sanoo "Meikä on päällikkö", kun taas musta olisi vain hieman pliisu.

Suosituksemme

Neutraalit värit sopivat melkein jokaiseen tapahtumaan.

Muista, että huivi on asuste - toimiva asuste. Sen ei tulisi olla pääosassa lookissasi tai tyylissäsi. Kirkkaat värit eivät ole ehkä paras idea, koska normaalisti huivit otetaan pois sisätiloissa.

5. Miten valita oikea huivi oikeaan tapahtumaan

Talvi on mahtavaa aikaa miesten tyylille, ja huivit ovat suuri osa mahtavaa talvilookiasi. Oletko menossa toimistolle vai oletko menossa sokkotreffeille pubiin?

Muista, että huivi voi tehdä niin paljon muutakin kuin lämmittää sinua. Se voi nostaa tyylisi aivan uudelle tasolle... ja tyylikkyys ei ole koskaan pahitteeksi sokkotreffeillä.

Toimivuus ja tyyli - kaksi meidän lempisanaamme.

Olemme laittaneet tähän suosituksemme, käyttää oikeaa huivia oikeassa paikassa. Nyt on aika alkaa yhdistämään tietoasi materiaaleista ja väreistä. Nyt liikutaan syvissä vesissä, tyypit.

Oikea valinta voi nostaa tyylisi uudelle tasolle, pitää sinut lämpimänä ja ehkä pääset myös toisille treffeille.

Viikonloppu

Tiedämme, että rento viikonloppu ole pelkästään kotona hengailua ja Game of Thronesin katsomista. Ei väliä missä olet, koska noin tyylikäs äijä kyllä lähtee ulos jossain vaiheessa ja ansaitsee näyttää parhaimmalta.

Suosittelemme,että laitat jalkaasi lempifarkkusi, ja nahkatakkisi ja yhdistät sen harmaan tai laivastonsinisen keskimittaisen merinovilla huivin. Jos haluat extra mukavuutta valitse villa/polyesterisekoite huivi.

Jos haluat rennompaa lookia valitse tuhdimpi huivi, mutta ajattele asukokonaisuuttasi.

 • Pituus: Keskimittainen tai Pitkä
 • Väri: Harmaa tai laivastonsininen
 • Materiaali: Villa/Polysekoite
 • Solmu: Rento tai Helppo

Työ

Kyllä voit käyttää huivia ja solmiota yhtäaikaa. Päätä millaisen päällystakin laitat ja yhdistä siihen sopiva materiaali - villa sopii villan kanssa ja puuvilla.. Ymmärrät idean.

Pidä tekstuuri minimaalisena kashmirilla tai merinovillallla ja vältä tuhteja materiaaleja. Yhdistä huivi pukuusi, mutta suosittelemme pysymään neutraaleissa väreissä. . Et voi valita väärin. jos valitset lyhyen vaalean harmaan villahuivin joka istuu hyvin takkisi alle. Käytä keskimittaista huivia, jos haluat lisälämpöä tai käytät pidempää takkia.

 • Pituus: Lyhyt tai keskimittainen
 • Väri: Vaalean harmaa
 • Materiaali: Villa
 • Solmu: Klassinen

Urheilu

On hyvä tietää, minkä huivin voit laittaa kaulaasi, kun menet puistoon pelaamaan jalkapalloa?

Suosittelemme tuubihuivia, jotta kaulasi ei paistu. Nämä huivit ovat myös vähemmän vaarallisia, kuin pitkät huivit jotka saattavat tarttua johonkin pelin tiimellyksessä.

Etsi luonnonkuituinen tai luonnonkuitu/polyestersekoite huivi. Luonnonkuidut hengittävät, joten et huku omaan hikeesi treenien aikana.

 • Pituus: Tuubi huivi
 • Väri: Kaikki,mitkä sopii ihosi sävyyn
 • Materiaali: Luonnonkuidut tai Luonnonkuitu/Polysekoite
 • Solmu: Ei tarvetta

Juhlat

Juhlalliset tilaisuudet ovat enemmän tyyliä, kuin käytännöllisyyttä.

Haluat yhdistää pukusi kanssa tumman trenssin, joten valitse huivi, joka ei roiku takkisi reunan alapuolella ollessaan avoinna.

Kuinka usein menet hienoihin juhliin? Juuri niin. Joten hemmottele itseäsi kashmirhuivilla.

 • Pituus: Lyhyt tai keskimittainen
 • Väri: Musta
 • Materiaali: Kashmir
 • Solmu: Juhlallinen

Bileet

Ollaan rehellisiä, kun lähdet bileisiin et halua käyttää samaa kaulaliinaa kuin silloin, kun lähdet rinteeseen.

Villa ja villa/polyesterisekoite ovat parhaita valintoja, koska ne ovat sileitä eikä liian paksuja.

Valitse aina musta tai harmaa huivi täydentämään urbaania lookiasi.

Muistatko ne sokkotreffit? Jos haluat näyttää rohkeaa puoltasi valitse viininpunainen tai tumman vihreä - pidä vain huoli,että se sopii asuusi, eikä jätä partaasi nöyhtää.

 • Pituus Keskimittainen
 • Väri: Musta tai harmaa
 • Materiaali: Villa
 • Solmu: Helppo

6. Miten sidon huivin

Ehkä näiden vinkkien jälkeen sinulla on päässäsi jo tuhansia ideoita.

Kysyimme Heidiltä, joka on pääsuunnittelija Bohemian Revoltilla, josko hän valitsisi suosikkinsa miten solmia tai kääriä huivi. Ja hän valitsi 5 tapaa miten käyttää huivia yksinkertaisesti, tyylikkäästi ja lämpimästi.

Jokainen näistä on helppo toteuttaa nopeasti, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa yrittäessäsi saada huivia asettumaan. Plus, vain yksi vaatii solmimista, loput voit vain kietaista kaulaasi.

Helppo

Tämä on helpoin tapa , aivan varmasti. Tämä tyyli lämmittää sinua, ja voit käyttää tätä paksumpien huivien kuin ohuempien huivienkin kanssa. Käytä keskimittaisten tai pitkien huivien kanssa.

Miten solmia

 1. Laita huivisi kaulaan niin,että toinen puoli on pidempi kuin toinen.
 2. Kääri pidempi puoli kaulasi ympäri (keskimittaisissa kerran, pidemmissä kahdesti)
 3. Voit säätää huivia symmetrisemmäksi
 4. Pidä huivia löysemmällä lämpimillä keleillä ja kylmemmillä keleillä puet sen vain tiukemmin.

Rento

Ideaali tyyli jos haluat näyttää fiksulta ja pysyä lämpimänä. Käytä paksua huivia - mutta ei liian palksua ettei yläkroppasi näytä valtavalta tuulenmurtajalta. Tuulesta puheen ollen, tämä tyyli on mahtava tuulisille keleille Keskimittaisille ja pitkille huiveille.*

Miten solmia

 1. Aseta huivi kaulaasi siten, että toinen puoli on selvästi pitempi
 2. Kääri pidempi puoli kaulasi ympärille niin monesti,että sinulla on jäljellä vain huivin pää.
 3. Työnnä molemmat päät käänteiden sisään (eli yksinkertaisesti, piilotat päät)

Klassinen

Tämä tyyli sinun on pakko tietää. Kutsumme tätä solmuksi, koska tämä enemmänkin "lukitsee" huivin paikalleen kuin vain kietaisuissa(niin kuin Helppo). Tämä tyyli sopii mainiosti kylmään säähän, sillä solmu tulee lähelle kaulaasi ja toimii niin töissä kuin vapaallakin. Tähän tarvitset pitkän huivin.

Miten solmia

 1. Taita huivi kahtia pitkittäin
 2. Aseta taitettu huivi kaulasi siten, että sinulla on toisella puolella lenkki ja molemmat päät toisella puolella.
 3. Ota kiinni molemmista päistä, ja laita ne lenkin läpi
 4. Vedä kiristääksesi solmua

Juhlallinen

This is exactly what you need if you’re pairing a scarf with your formal wear. It also works great when your scarf is worn for a splash of colour without being the focal point. Use with short to medium scarves (depends on the length of the coat).

Miten solmia

 1. Aseta huivi päällystakkisi alle, ja varmista että päät ovat saman mittaiset.
 2. Käännä päät toistensa alle
 3. Kun suljet takkisi, asettele se siten että huivisi väri näkyy kauluksesi alta

Mummon lemppari

Kaikki tiedämme tämän huivin - käsin neulottu tai virkattu huivi, joka on tehty rakkaudella. Mutta luultavasti tämä ei ole sellainen huivi, jonka valitsisit itsellesi. Yleensä nämä huivit ovat melko suuria, ja on melko hankalaa saada ne toimimaan osana asua.

Heidi löysi tyylin, jolla saat lempitätisi, mummon tai anopin tekemän huivin näyttämään mahtavalta. Pituus=rakkaus. Soita mummollesi!

Miten solmia

 1. Laita huivi kaulaasi niin, että molemmat päät ovat selkäpuolellasi
 2. Käännä päät ja tuo ne eteen
 3. Löysää solmua, että saat rennomman lookin, tai jos sinulla on liian kuuma. Kiristä solmua,kun haluat tuntea läheisyyttä ja rakkautta.

Muista, että muistat yksilöllinen tyylisi ja itsevarmuus ovat tärkeimpiä. Olemme uusien ja villien tyylien faneja ja haluammekin aina löytää tyylit, jotka toimivat parhaiten... sekä olemme mummojemme faneja!

7. Miten peset huivisi

Your scarf is dirty. We’re not trying to throw shade, guys, and you’re not alone. Our winter accessories are often neglected when it comes to laundering. Huivisi on likainen, emme yritä syyllistää sinua, etkä ole yksin ongelman kanssa. Meidän kaikkien talviasusteet ovat usein huonosti hoidettuja, mitä tulee pesemiseen.

Se ei ole huono hygieniaa.. Ainakin niin toivomme.

Kaulaliinasi näkee päivittäin kuolleita iho soluja, partavettä, öljyjä, aamukahvia ja silloin tällöisiä aivastuksia. Siksi meidän pitääkin muistaa pitää huolta asusteistamme, eikä se ole niin vaikeaa kuin luulet. Se ei ole ihan niin helppoa, kuin heittää flanellipaita koneeseen, mutta muutama hyvin käytetty minuutti voi antaa kaulaliinallesi uuden elämän.

Miten käsinpestä huivi

 1. Täytä astia viileällä vedellä, ja lisää siihen muutama tippa vauvashampoota
 2. Laita huivisi veteen
 3. Anna sen liota 10 minuuttia
 4. Kaada saippuavesi pois
 5. Lisää puhdasta vettä huuhdellaksesi huivin
 6. Huuhtele, kunnes vesi on puhdasta. Saatat joutua vaihtamaan huuhtelu veden muutamaan kertaan.
 7. Kuivaa kaulaliinasi hellästi ja purista ylimääräinen vesi pois.
 8. Kuivaa vaakatasossa puhtaan pyyhkeen päällä.

Extra vinkkejä kaulaliinan puhtaanapitoon

 • Ole varovainen, ettet venytä tai vedä huivia, koska kangas saattaa menettää muotonsa.
 • Vältä kuivaajaa. Kuivausrumpu ei ole ystäväsi tässä asiassa. Se kutistaa huivisi. Hyi.
 • Lisää teelusikallinen viinietikkaa huuhteluveteen. Viinietikka suojaa kuituja ja pitää värit kirkkaina. Älä ole huolissasi hajusta. Se häviää, kun kaulaliinasi kuivuu.

Luuletko, että käsinpesu vie ikuisuuden ja huuhtelu hanan alla olisi parempi? Se on ehkä helpompaa, mutta saattaa lopulta aiheuttaa materiaaliin vaurioita. Helposti vaurioituvia materiaaleja ovat villa, ja neulotut huivit,

Jotkut kaulaliinat kestävät konepesun (puuvilla ja sekoitteet), mutta miksi ottaisit riskin tässä asiassa? Ärsyttää, kun laitat lempihuivisi koneeseen ja lopputuloksena on mini-versiollesi sopiva huivi.

Suosittelemme käsinpesua. Ja kyllä, se on turvallista myös tuotteille joissa lukee "vain kuivapesu".

Miten usein minun pitäisi pestä huivini?

Suosittelemme pesemään huivisi 2-3 kertaa talven aikana.

Et halua pilata materiaalia liialla pesulla.. ja tietenkin käytät nenäliinoja kaulahuivisi sijaan.

Muista pestä kaulaliinasi keväällä, ennen kuin viikkaat ne kesäksi pois.

Ajattele, että huivisi on eturintamassa suojaamassa sinua talvelta. Pidä siitä siis huolta!

8. Miten tiedän, että en tarvitse huivia

Me pidämme huiveista. Se nyt on jo tässä vaiheessa melko selvää, vai mitä? Mutta niin kuin se pieni tasku farkuissasi - joskus et tarvitse sitä. Kun tiedät milloin käyttää huivia ja milloin jättää se kotiin on tärkeää.

Käy läpi asusi, ja mieti tarvitsetko huivia vai et.

Aiotko lähteä ulos poolokauluspaidassa ja pikkutakissa? Haluatko näyttää urbaania tyyliäsi cowl neck-hupparissasi?

Jos vastaus on kyllä, sitten haluat jättää huivin kotiin jotta tyylisi ei tukahdu. Mutta jos ulkona on super kylmä suosittelemme kääriytymään muhkeaan huiviin, sillä käytännöllisyys menee muodin edelle jokaisena viikonpäivänä.

Se on sinusta kiinni.

Kyllä siellä on suosituksia ja ohjeita, mutta sinun pitäisi muistaa olla oma itsesi. Saat tehdä omia päätöksiä ja olla varma niistä.

Itsevarmuus on paras look ja todellinen "must-have" asuste, jokaiseen vuodenaikaan.

Hunajankeltainen, merinovilla, suorakaiteen muodot, paksuus, suljettavat pussit - kuka tiesi, että tarvitset näin paljon tietoa kaulaliinoista?

Kaikki riippuu sinusta itsestäsi. Me haluamme, että tämä artikkeli antaa sinulle ohjeistusta kuinka valita juuri oikea huivi sinua lämmittämään ja korostamaan persoonallista tyyliäsi.

Oletko valmis päivittämään talvilookisi? Nyt tiedät miten.. joten ei muuta, kun kääriydy lempikaulaliinaasi ja näytä kylmälle säälle kuka on päällikkö!

Kysyit - Vastaamme

Voinko laittaa huivin farkkujeni sisään?

Me tuemme 100%:sti yksilöllistä tyyliä, mutta vastaus tähän on ei. Kiedo huivi kaulasi ympäri tai anna sen roikkua vapaasti... mutta älä vain työnnä sitä housuihisi.

Tarkoittaako paksumpi huivi, että se on lämpimämpi?

Paksumpi huivi ei aina tarkoita lämpimämpää huivia. Tärkeämpää on valita oikea materiaali, kuin paksuus.

Jos kaipaat lämpöä, valitansi tulisi olla paksu villahuivi.

Voiko mies käyttää unisex huivia?

Voit käyttää mitä ikinä haluatkin, bro. Ole oma itsesi.

Tämän jälkeen voimme sanoa, että kannattaa olla varuillaan ettet käytä liikaa hapsuja, huivineuloja, kirkkaita printtejä tai todella ohuita materiaaleja, koska nämä ovat yleensä suunniteltu naisille.

Millainen huivi sopii trenssin kanssa?

Suosittelemme aina luonnonkuituja tai luonnonkuitu/polyesterisekoitetta. Jos haluat käyttää huivia trenssin kanssa, paras vaihtoehto on valita keskimittainen tai pitkä huivi (170-210cm). Värinä suosittelemme neutraaleja värejä, jotka sopivat takkisi väriin.

Onko sellaista huivia, joka sopii jokaiseen tilanteeseen?

Mahtava kysymys! Keskimittainen harmaa villahuivi, jossa ei ole kovin paljon tekstuuria sopii kaikkeen. Harmaa on helppo väri yhdistää talven tummiin sävyihin.

Miksei useammat miehet käytä huiveja?

Meidän mielestä miesten tulisi käyttää enemmän huiveja! Monien miesten mielestä huivit ovat liian naisellisia, mutta se on kaukana totuudesta. Huivi on mahtava talviasuste,jolla saat molemmat käytettävyyden ja trendikkyyden.

Voiko mies käyttää kaulaliinaa villapaidan kanssa?

Huivi villapaidan kanssa on hankala look näyttää hyvältä ellet osaa kietoa huivia oikein. Jotta onnistut tässä lookissa käytä huivia rennosti (ei liian tiukasti kaulan ympärillä), tämä takaa siistin lookin, etkä näytä siltä että vietät liikaa aikaa postimerkkikokoelmasi kanssa.

Voinko käyttää huivia kravatin kanssa?

Huivin käyttö solmio on yhtä helppoa, kuin sen kaulaan kietominen tai huivin solmiminen. Suosittelemme käyttämään klassista solmua, tai jättämään huivin solmimatta.Tämä takaa tyylikkään ja ammattimaisen lookin.

Mitä voin tehdä huivista irtoavalle nöyhdälle?

Nukkaantuva huivi ei ole ongelma, ennen kuin se on oikeasti ongelma!

Hyvä pesu yleensä riittää tähän ongelmaan. Kuitenkin villahuivien kanssa, ratkaisu on niinkin helppo, että laitat huivin suljettavaan muovipussiin ja laitat sen pakkaseen 24 tunniksi. Kylmä "lukitsee" lyhyet kuidut ja olet "nöyhtävapaa" koko talven.

Voinko pestä huivini pesukoneessa?

Se riippuu huivin materiaalista. Suosittelemme aina käsinpesua, koska se ei vie niin paljon aikaa ja sinulle ei käy ikäviä yllätyksiä, kuten että huivi kutistuisi tai vahingoittuisi muuten.

Voiko mies käyttää huivia, jossa on hapsut?

Mies voi käyttää hapsuja... kunhan ne ei ole liian överit. Hapsujen pitäisi olla minimaalisia ja huivin kanssa saman väriset. Vältä liian pitkiä hapsuja, tai kaikki luulee, että olet matkalla 70-luvun tv-sarjan koekuvauksiin.

Voiko mies käyttää kuviollista huivia?

Jotta voit käyttää printtihuiveja (tai kuviollista), Bohemian Revoltin pääsuunnittelija, Heidi suosittelee käyttämään neutraalia asukokonaisuutta, jossa huivi on keskipisteenä.

Monet kuviolliset huivit ovat silkkiä tai vastaavaat materiaalia. Leiki huivillasi, ja tee siihen eri solmuja jotta näet mikä toimii parhaiten.

Mikä on miehekkäin tapa käyttää huivia?

Ei ole olemassa yhtä miehekästä tapaa käyttää huivia - ainoa oikea tapa on tuoda esille omaa tyyliäsi, persoonalissuuttasi ja vibeasi.

Katso vaikka Kiinan terrakottasotilaita, jos luulet ettei huivit voi olla miehekkäitä. Niillä kavereilla on huivit ja "älä ryppyile meille" look.

1. Käänteinen kietaisu

Miten

 • Laita huivi kaulaasi, ja tarkista,että molemmat päät ovat yhtä pitkät
 • Ota huivin toinen pää, ja käännä se kaulasi ympäri vastakkaisen olkapään yli
 • Tee sama toisella puolelle
 • Säädä huivia kaulasi ympärillä tarvittaessa

2. Solmuton solmu

Miten

 • Ripusta huivi kaulaasi niin,että toinen puoli on pidempi kuin toinen
 • Ota pidempi pää ja vie se taakse ja kierrä se siten, että muodostat lenkin, sitten tuo huivin pää eteen ja läpi lenkistä.
 • Tartu toiseen päähän ja vedä sekin läpi lenkistä.
 • Voit säätää solmua tiukemmaksi vetämällä hellästi molemmista huivin päistä samalla, kun liikutat solmua ylös päin.

3. Ylil & Ympäri

Miten

 • Laita huivi kaulaasi siten, että toinen puoli on pidempi kuin toinen.
 • Ota pidempi pää, ja tuo se lyhyemmän pään yli,sen jälkeen taita se lyhyemmän pään alle ja läpi lenkistä. Tuo päät keskelle, ja säädä.

4. Kerran ympäri & läpi

Miten

 • Ota pidempi puoli, ja pyöräytä se kaulasi ympäri muodostaen lenkin
 • Seuraavaksi, ota sama pää ja laita se lenkin lävitse, jonka juuri teit
 • Ota toinen pää, ja työnnä se lenkin läpi ja ristiin toisen pään alle

5. Ylivoimainen kaulanlämmitin

Miten

 • Taita huivisi kahtia, siten että siitä tulee lenkki ja laita kaulaasi
 • Ota toinen vapaana roikkuvista päistä ja vedä lenkin läpi.
 • Kierrä lenkkiä ja sen jälkeen työnnä toinen pää lenkin läpi viimeistelläksesi solmun.

Suosikkikaulahuivit talveksi

Kun ostoslistalla on täydellinen kaulahuivi, pidä mielessä, mihin tarkoitukseen olet hankkimassa kaulahuivia.

Haluatko kaulahuivin pitävän sinut lämpimänä, kun pyöräilet töihin läpi tuulen ja tuiskun? Vai etsitkö hyvännäköistä asustetta, joka viimeistelisi täydellisen tyylisi? Vai kenties haluat kaulahuivin sopivan molempiin tilanteisiin?

Kun tietää, mitä etsii, oikean kaulahuivin valinta on helppoa. Varmasti helpompaa kuin aamuinen työmatkapyöräily lumipyryssä.

Miesten tuubihuivit

Kun et aamulla halua käyttää aikaa kaulahuivin sitomiseen, sujauta tuubihuivi pääsi yli ja olet valmis!

Suosittelemme kutittamattomasta merinovillasta tehtyä tuubihuivia hyytävän kylmiin aamuihin, jotka ovat tuttuja niin Tanskassa kuin Suomessakin!