365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Kuinka käyttää rannekoruja vetämättä överiksi

Opi näppärät kikat rannekorujen käytöstä, jotta et näytä siltä kuin yrittäisit liikaa.

Kautta aikojen on ollut paljon erilaisia miesten rannekoruja. Naruun pujotetut simpukat muistuttavat rantalomasta, ja ranteeseen lätkäistävät rannekorut kiellettiin 1990-luvulla monessa koulussa. Ei kannata myöskään unohtaa trendikästä neonväristä muoviranneketta vuodelta 2004 ja kaikkia sen kopioita, jotka ilmestyivät ranteisiin ympäri maailmaa.

Kun sivuutetaan trendit, voi huomata, että yksi asia on säilynyt - rannekorut.

Rannekoru on yksi helpoimmista asusteista käyttää. Nahkainen ranneke tai helmet voivat antaa asulle lisäsäväystä, ja ne voivat auttaa kertomaan kantajansa luonteesta ja mieltymyksistä. Rannekoru voi olla tapa vihjata työpaikan ulkopuolisesta elämästä tai tapa viestiä yhteenkuuluvuutta.

Avainsana rannekorujen käytössä on vaivattomuus.

Kun ymmärrät tämän, et lankea jokaiseen rannekorutrendiin, esimerkiksi WWJD-rannekkeisiin, etkä näytä siltä, että saavuit juuri kuukauden joogamatkalta Balilta.

1 Kuinka käyttää rannekoruja vetämättä överiksi1.1 Miten valitset juuri sinulle sopivan rannekorun1.2 Kuinka käyttää rannekorua1.3 Miesten rannekorutyypit1.4 Te kysyitte - me vastaamme

Miten valitset juuri sinulle sopivan rannekorun

Tavoitat vaivattomuuden, kun hallitset muutaman perusteen:

 • Mittasuhteet ja istuvuus
 • Kokonaistyyli
 • Tilannetaju

Mittasuhteet ja istuvuus

Rannekorusi pitää olla suhteutettu oikein kokoosi ja asuusi.

Pohjimmiltaan kyse on siitä, että paksumpiin ranteisiin sopivat isommat rannekorut ja ohuempiin ranteisiin pienemmät.

Lisäksi rannekorun pitäisi olla sopivan tiukka istuakseen mukavasti ranteeseen. Osa rannekoruista, kuten kuminauhaan pujotetut koristehelmet, ovat kooltaan useimmille sopivia.

Iso ja raskas metallinen rannekoru liukumassa ylös ja alas käsivartta pitkin alkaa nopeasti käydä hermoille. Kaikkien painavien rannekorujen tulisi istua tiukasti, kun taas kevyemmät rannekorut ovat siinä mielessä sallivampia.

Miten löytää oikea koko

Sopivan kokoisessa rannekorussa korun ja ranteen väliin ja hieman tilaa, mutta ei niin paljon, että koru liukuu edestakaisin käsivartta pitkin.

Rannekorun ja ranteen väliin pitäisi mahtua yksi tai kaksi sormea.

Toimiva ohje on käyttää rannekorua samoin kuin rannekelloakin: pidä se hihasi alla. Muista tämä, jos käytät paksua rannekorua, koska muuten rannekoru saattaa pullottaa hihansuun alla tai ei mahdu hihan sisään.

Kokonaistyyli

Mikä on se tyyli, johon tähtäät? Tämä on tärkein kysymys. Rannekoruja – kuten muitakin asusteita – käytetään tuomaan esille omaa persoonaa ja välittämään omaa tyyliä.

Muistatko vaivattomuuden? Se on tavoittelemamme päämäärä.

Hyvä vinkki on käyttää luonnonmateriaaleja.

Luonnon omat materiaalit kuten nahka, puu, ja kivi ikääntyvät kauniisti ja vain paranevat vanhetessaan. Niiden värejä on helppo käyttää, ja ne sopivat lähes mihin tahansa asuun.

Kiiltävien metallien käyttäminen voi olla kuin suoraan hip hop -musiikkivideolta – väärällä tavalla. Vältä ongelmat yhdistämällä metalleja ja luonnonmateriaaleja. Esimerkiksi nahka saa metallin näyttämään miehekkäältä ja hillitsee metallin silmiinpistävyyttä – oikealla tavalla.

Rannekorusi lähettää viestin. Jotkut voivat kysyä, onko rannekorullasi syvempi merkitys. Valitse rannekoru, joka toimii ja kertoo sinun tarinaasi.

Tilannetaju

Muista: Voit ottaa rannekorut pois.

Sinulla on suosikkisi tai pari, mutta niitä ei tarvitse käyttää koko ajan. Kaikki rannekorut eivät sovi joka tilanteeseen.

Jos olet menossa viralliseen tilaisuuteen, suosittelemme, että valitset ohuen ja hillityn tummasävyisen rannekorun. Voit myös käyttää hopeista tai kultaista ketjua, joka sopii yhteen kalvosinnappiesi kanssa.

Mutta entä jos haluan erottua?

Jotkin tilanteet - yökerhot, keikat ja urheilutapahtumat - ovat mainio tilaisuus irrotella ja pukeutua näyttävämmin. Erotu muista omalla tyylilläsi. Älä epäröi olla rohkea.

Kuinka käyttää rannekorua

Instagram saa kaiken näyttämään niin helpolta. Ongelma on siinä, että matkimalla sosiaalista mediaa tulee helposti samannäköisiksi ja muuttuu ikään kuin tyylikkääksi karikatyyriksi. Vaikka tyyli voi olla kuinka hallussa, kaikki näkevät vain Rannekorumiehen ja laskevat käsivarressa näkyviä koruja.

Mitä yksinkertaisempi, sen parempi.

Tyyli ja pukeutuminen perustuu tasapainoon tai pikemminkin pieneen epätasapainoon. Kuvittele, että ranteesi ovat perinteisen vaa'an kaksi puolta. Toisen puolen pitäisi olla hieman painavampi kuin toisen. Tämä käsite tunnetaan nimellä visuaalinen paino.

Älä käytä monta rannekorua yhdessä ranteessa, jos toisessa ei ole yhtään. Älä myöskään käytä täsmälleen yhtä monta rannekorua molemmissa ranteissa, jos et halua näyttää kahlitulta.

Katso itseäsi peilistä. Jos olet epävarma, ota rannekoru pois. Voithan pitää sitä huomenna.

SOOLO: Miten käyttää yhtä rannekorua

Tämä on helpoin ja yksinkertaisin tapa käyttää rannekorua. Aloita yhdestä tai kahdesta rannekorusta ja laita ne yhteen ranteeseen. Valmis.

Käytä rannekoruasi eri ranteessa kuin kelloasi, tai unohda kello ja pue vain rannekoru. Pidä huoli, että rannekorusi ja kellosi eivät ole saman levyisiä (visuaalinen paino) - paksumpi kello vaatii ohuemman rannekorun.

Käytä rannekorua sitomaan asusi kokonaisuudeksi siten, että rannekorun väri toistaa jonkin asusi yksityiskohdan väriä. Sovita rannekorusi väri esimerkiksi paitasi pohjavärin tai nappiesi väriin. Voit myös pysytellä luonnon väreissä ja valita nahkainen tai puinen rannekoru, joka sopii yhteen kaiken kanssa.

PINO: Miten käyttää montaa rannekorua

Tämä tavoiteltu some-vaikuttajien tyyli on sellainen, jota monet haluaisivat salaa käyttää. Usean rannekorun yhdistelmä viestittää kantajansa olevan huoleton ja persoonallinen maailmanmatkaaja.

Viisitoista rannekorua liukumassa ylös-alas pitkin käsivartta näyttää hyvältä kuvissa mutta on hankala arjessa. Työskenteletkö tietokoneella? Rannekorupino saattaa tuntua epämukavalta ranteessa, kun käytät näppäimistöä tai hiirtä. Saatat myös näyttää Bollywood-elokuvan taustatanssijalta.

Aloita yhdistämällä kolme tai neljä miesten rannekorua, joilla on yhteneväinen teema mutta jotka eivät välttämättä sovi täydellisesti yhteen. Älä valitse rannekoruja, jotka ovat kaikki täsmälleen samaa väriä tai samaa metallia.

Hienoin pino syntyy yhdistämällä eri värejä ja materiaaleja. Kokeile kahta helmirannekorua (tehty esimerkiksi laavakivistä ja tiikerinsilmistä) ja yhtä luonnollisen väristä nahkaranneketta. Jos yhdistelmä näyttää hyvältä ja tunnet olosi tyytyväiseksi ja itsevarmaksi, lisää pinoon vielä yksi nahkaranneke, joka on edellistä ohuempi tai paksumpi.

Rannekello on osa rannekorupinoa, joten sen lisäksi ei välttämättä tarvitse enempää kuin kaksi rannekorua.

Muutama kokeilun arvoinen tyyli:

 • Yhdistele eri tyylisiä tai erikokoisia helmiä
 • Yhdistä kullanruskeaa nahkaa ja metallia
 • Yhdistä nahkaa ja koristehelmiä, niin saat boheemimman tyylin
 • Yhdistele erilaisia ketjuja ja tuntolevyrannekeita miehekkääseen tyyliin

Vinkkejä monen rannekorun käyttöön

Vältä väriövereitä: käytä jokaista kahta värillistä rannekorua kohden yhtä neutraalin väristä rannekorua.

Vältä yhdistelemästä paksuja metallirannekoruja.

Muista, että tarvitset vain yhden pinon. Useiden rannekorujen käyttäminen molemmissa ranteissa näyttää raskaalta ja on tuskin mukavaa, jollet ole merirosvo.

RANNEKORU- JA KELLOYHDISTELMÄ: Miten käyttää rannekorua kellon kanssa

Yhdistä kellosi kanssa samaan ranteeseen 1-2 rannekorua. Ohuet rannekorut sopivat hyvin tähän tarkoitukseen. Pue ne ranteeseen rannekellosi alapuolelle lähelle kättäsi, ei kellon yläpuolelle lähelle kyynärpäätä.

Tämä tyyli näyttää hyvältä, kun kellosi ja rannekorun välillä ei ole liikaa kontrastia. Pidä silmällä kelloa,vyötä, solmioneulaa ja rannekoruja. Yhdistä metallit ja metallinsävyt niin, että ne sopivat yhteen.

Kuvitellaan, että asusi on elokuva. Et tarvitse toista pääosan esittäjää, jos olet jo nimittänyt kellosi elokuvan tähdeksi. Isommat kellot voivat kestää isojen rannekorujen seuran, kun taas sirommat kellot sopivat paremmin ohuempien rannekorujen pariksi. Joka tapauksessa asusteidesi tulisi välittää keskenään samaa viestiä.

Hyvä rannekoru tekee sen, mitä kaikki asusteet tekevät - viimeistelee tyylin.

Muista visuaalisen painon tärkeys, kun stailaat rannekoruilla. Älä myöskään pelkää kokeilla jotain uutta.

Voit aina ottaa rannekorun pois, jos tuntuu siltä, ettei se toimi. Sama pätee kaikkien asusteiden kanssa - saat muuttaa mieltäsi ja ottaa ne pois. Leiki asusteilla ja päätä sitten, mikä toimii sinulle juuri tänään.

Oletko valmis löytämään kellollesi parhaan kaverin? Sinulla on kaksi rannetta, ja nyt tiedät, miten. Mitä siis vielä odotat?

Miesten rannekorutyypit

Rannekorun käyttö on sen helpoin osa. Se, mikä vaatii hieman enemmän vaivaa, on tietää, kuinka valita oikeantyyppinen rannekoru. Olemme koonneet luettelon miesten suosikkirannekoruistamme ja syistä, miksi sinun pitäisi antaa yhden (tai useamman) miistä auttaa kertomaan tarinasi.

Miesten helmirannekorut

Parhaita miesten rannekoruja listatessa, helmirannekorujen täytyy olla listan kärkipäässä. Tästä yhdestä miesten rannekorutyypistä löydät kaiken kivihelmistä puisiin.

Jos etsit korkealaatuista helmikorua, etsi luonnonkivestä valmistettuja kivihelmiä. Kivihelmiä on lukemattomia värejä ja kokoja, ja useimmat ovat naarmuuntumattomia ja vedenpitäviä. Jotkut kivihelmillä koristellut rannekorut tunnetaan parantavina rannekoruina, ja niiden kerrotaan auttavan kaikessa itseluottamuksesta keskittymiseen.

Esimerkki luonnonkivestä, joka toimii hyvin miesten rannekorujen kanssa, on laavakivi. Laavakivi on vulkaaninen kivi, jota rakastetaan täyteläisen mustan värinsä ja huokoisen koostumuksensa vuoksi. Sillä on myös historia, joka alkoi syvältä maan ytimestä ja on nyt kietoutunut ranteesi ympärille. Parempaa keskustelun aloittajaa saa hakea.

Jos etsit pinottua rannekoruntyyli, kokeile sekoittaa ja yhdistää 2 tai useampi kivihelmirannekoru yhdistelmäksi, joka on ainutlaatuinen sinulle ja tarinallesi. Kaikkien pinossasi olevien rannekorujen ei tarvitse olla helmiä. Nahka-, teräs- ja ankkurirannekorut sopivat yhtä hyvin helmien kanssa. Jos et ole täysin varma miten pinota niitä… turvallinen tapa on ostaa valmis rannekorusarja. Nämä ovat valmiiksi suunniteltuja pinoja, jotka olemme jo sovittaneet yhteen sinua varten.

Ankkurirannekorut miehille

Ankkurirannekoru määrittelee uudelleen sanonnan "one size fits all". Miesten ankkurirannekorut koostuvat nahka- tai kangasnauhasta, joka on kaksinkertaistettu ja solmittu. Liikuttamalla solmua säädät rannekorun pituutta. Kun olet löytänyt täydellisen koon, pujota ankkuri reiän läpi ja olet valmis vastaanottamaan kehuja.

Tämän tyyppinen rannekoru on saanut nimensä ankkurin muotoisesta metallikiinnikkeestä, ja niitä kutsutaan myös koukkurannekoruiksi. Vaikka nämä merihenkiset rannekorut ovat juurtuneet symboliikkaan – ankkuri on ikoninen maadoitussymboli – ne ovat myös riittävän rentoja käytettäväksi farkkujen, shortsien ja suosikkikesäpuvun kanssa.

Rannerenkaat miehille

Jos haluat päivittää tyyliäsi rannekorulla, jolla on hieman painoa, mutta joka on silti erittäin siisti, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin miesten rannerengas. Ja jos kaiverretutat omasi, saat ainutlaatuisen rannekorun, joka kertoo tarinasi.

Toisin kuin käsiraudat (samaa sukua, mutta ei ihan samasta perheestä), rannerenkaat ovat suunniteltu pujotettavaksi ranteen ympärille sulkematta ja niitä voidaan hieman säätää täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi. Liiallinen metallin taipuminen voi aiheuttaa sen heikkenemisen ja rikkoutumisen.

Toisin kuin helmirannekorut tai metalliset rannekorut, rannerenkaiden ei pitäisi pyöriä ranteen ympärillä. Tiedät, että sinulla on oikea istuvuus, kun se istuu juuri ranteen luun alapuolella puristamatta ja se voidaan poistaa ilman kipuja.

Miesten rannerenkaan hankala osa on, että sen on yhteensovittava muiden käyttämiesi metallien kanssa – varsinkin jos yhdistät tämän rannekkeen kellon kanssa. Rannerenkaan yksi etu on se, että puhdas muotoilu lisää tekstuuria ja voi helposti hajottaa pinon kivihelmiä tai sopia hienosti yhteen nahkarannekkeen kanssa.

Miesten nahkarannekorut

Paracord-rannekkeet miehille

Siinä sinä olet ja ajattelet, että kaikki on hyvin. Aurinko paistaa. Linnut laulavat… ja sitten BAM, zombilauma hyökkää päällesi.

Katsot ympärillesi etsien keihästä, mutta kuka kävelee keihään kanssa? Kurotat paracord-rannekoruusi, teet siitä ansan ja pakenet vahingoittumattomana. Ja sinä luulit, että paracord-rannekorusi oli kädessäsi vain saadakseen sinut näyttämään hyvältä.

Muita henkiä pelastavia asioita, joita voit tehdä paracord-rannekorulla:

 • Sido varusteet
 • Tee suoja
 • Käytä siimaan tai ompeleisiin
 • Käytä kankaan korjaamiseen
 • Tee siitä lasta
 • Ripusta asioita
 • Luo kiristysside
 • Onko kaikki tämä vain meidän päässämme… vai pelastimmeko juuri ihmiskunnan?

Kuten näet, paracord-rannekkeet ovat paljon muuta kuin vain asuste. Laskuvarjoköyttä käyttivät alun perin sotilaat toisen maailmansodan aikana. He ymmärsivät, että tämä vahva, ohut köysi oli hyvä muuhunkin kuin vain lentokoneista hyppäämiseen, ja olemme iloisia, että he tekivät niin… vaikka emme tiedä, oliko tyylikäs asuste heidän listansa kärjessä.

Nykyään voit saada rannekoruja, jotka näyttävät ja tuntuvat paracordilta, mutta ovat itse asiassa valmistettu polyesteristä. Älä mene lankaan… aidot paracord-rannekorut on valmistettu kestävästä nylonista. Jos etsit todellista selviytymisranneketta, tutustu miesten paracord-rannekoruihin, joissa on ekstravarusteita, kuten kompassi, sytytin ja pilli.

Miesten teräsrannekkeet

Olet aktiivinen. Työskentelet. Pelaat. Autat vanhoja rouvia ylittämään kadun. Olet periaatteessa Iron Man ilman pukua (ja ilman End Gamen loppua).

Ehkä luulet, että rannekoru hidastaisi sinua? Se on tiellä pelastaessasi maailmaa tai ostaessasi maitoa? Tässä tulevat esille miesten rannekorut, jotka on valmistettu vahvasta, ruostumattomasta teräksestä. Ne ovat tyylikkäitä, erittäin kestäviä eivätkä hidasta sinua… riippumatta siitä, mitä elämä sinulle antoikaan.

Antamisesta puheen ollen… mukava ja hyvännäköinen asu antaa sinusta jo hyvän kuvan. Mutta pienet yksityiskohdat tekevät eron. Yksi helpoimmista rannekoruista pitää ranteessa on metallista valmistettu rannekoru. Löydät ne niin yksinkertaisina ja hienovaraisina kuin haluat tai niin painavina ja paksuina kuin ranteisiisi vain mahtuu. Ruostumattomasta kirurginteräksestä useisiin eri väreihin ja tyyleihin, olet käytännössä tyylisankari, jolla on teräsrannekoru.

Te kysyitte - me vastaamme

Kummassa ranteessa miesten rannekoruja käytetään?

Jos haluat käyttää rannekorua kellosi kanssa, käytä rannekorua ja kelloa samassa ranteessa. Muuten käytä niitä eri ranteissa.

Ei ole mitään sääntöjä. On vain mieltymyksiä. Varo, etteivät rannekorut haittaa työntekoa. Silloin voi olla parempi, jos käytät niitä oikeakätisenä vasemmassa kädessä ja päinavastoin.

Se, kummassa ranteessa käytät rannekoruja, ei kerro mitään seksuaalisuudestasi. Homo- ja heteroranteita ei ole olemassa.

Mitä rannekoruja voin käyttää salilla?

Suosittelemme helmirannekorua, joka istuu tiiviisti ihoa vasten. Miksi? Koska kuminauha ei ime hikeä itseensä, jolloin sinun ei tarvitse pelätä, että helmesi leviävät ympäriinsä viimeisen burpeen aikana.

Valitse miehekäs musta ketju halutessasi korun, joka sopii hyvin yhteen aktiiviisuusrannekkeesi kanssa. Ruostumattomasta teräksestä tehtyä korua ei tarvitse riisua suihkuun mennessä.

Voinko käyttää kelloa ja rannekorua yhtä aikaa?

Totta kai voit! On todellakin hyväksyttävää yhdistää kello ja rannekoru tai pari. Ole tarkkana siitä, millaisen rannekorun valitset, ettei se naarmuta kelloasi.

Voinko käyttää rannekoruja molemmissa ranteissa?

Miksi muuten sinulla olisi kaksi rannetta?

Rannekorujen käyttö molemmissa ranteissa on kiinni visuaalisesta painosta. Pidä huoli,että toinen puoli on hieman visuaalisesti raskaampi kuin toinen, ja olet valmis!

Onko tiikerinsilmä vaarallinen?

Ostit rannekorun, jossa on tiikerinsilmä, ja olet huolissasi asbestista? Tai ehkä et tiennyt, että sinun pitäisi olla huolissasi asbestista?

Ei syytä huoleen. Tiikerinsilmä on turvallinen. Ja ihan vain tiedoksi: asbesti on pahasta.

Voinko käyttää rannekoruja suihkussa? Kestävätkö ne vettä?

Se riippuu, mistä materiaalista rannekorusi on tehty. Rannekorut, jotka ovat vahattua puuvillaa (sekä jotkut ruostumattomasta teräksestä tehdyt korut) ovat vedenkestäviä, ja voit käyttää niitä suihkussa. Täältä löydät lisää tietoa.

Useimmat miesten rannekorut ovat melko helppoja ottaa pois. On hyvä ratkaisu käyttää ylimääräiset 15 sekuntia riisumalla rannekorusi, ennen kuin hyppäät mereen.

Toimivatko kuparirannekorut?

Kysy 1920-lukulaisilta, niin he vastaavat kyllä. Kuparisten rannekorujen uskotaan lievittävän nivelreumaa, mutta sen on todistettu olevan satua.

Miten löydän oikean koon?

Käytä mittanauhaa tai narua mitataksesi ranteesi ympäryksen. Mittaa juuri luun yläpuolelta, niin saat sopivan koon.

Miten pidän rannekoruni puhtaana?

Toivottavasti et valuta jäätelöä pitkin käsivarttasi, mutta niin voi tietenkin sattua. Joka tapauksessa rannekorut likaantuvat ajan myötä.

Metalliset rannekorut: Ensimmäinen askel on selvittää, millaisesta metallista on kyse. Jos materiaali on ruostumatonta terästä ja vedenpitävää, voit pestä rannekorusi lämpimällä vedellä ja tipalla tiskiainetta. Pidä huoli,että kuivaat korusi huolellisesti. Kulta- ja hopeakoruille suosittelemme kysymään hoito-ohjeet kultasepänliikkeestä.

Nahka- tai koristehelmirannekorut: Taputtele rannekorua kostealla liinalla. Vältä käyttämästä liian märkää liinaa, joka tippuu vettä. Älä myöskään liota koruasi vedessä. Pyyhi rannekorusi hellästi ja kuivaa se kuivalla liinalla.

Minkälaisia rannekoruja voin käyttää, kun pukukoodina on smokki?

Kultainen tai hopeinen rannekoru sopii virallisiin tilaisuuksiin ja näyttää hyvältä pukusi tai smokkisi kanssa. Muista sovittaa asusi metallit yhteen. – hopeanvärinen rannekoruhopeanväristen kalvosinnappien kanssa.

Mikä on avorannerengas?

Avorannerengas on yleensä tehty metallista, ja se liukuu ranteeseen helposti. Se on rannerengas, joka ei kulje kokonaan ranteen ympäri. Se antaa särmää asuun kuin asuun ja näyttää tyypillisesti paremmalta käytön myötä, kun siihen kertyy ajan patinaa.

Älä sekoita tätä käsirautoihin. Ne ovat aivan eri juttu eivätkä näytä hyvältä minkään asun kanssa.

Kuinka kauan voin käyttää festariranneketta?

Ota se pois parkkipaikalla, kun olet lähdössä kotiin. Festarit menivät jo. Festarirannekkeenkin aika on mennä.

Pitävätkö heteromiehet rannekoruja?

Kyllä vain, heteromiehet käyttävät rannekoruja. Jos etsit inspiraatiota, katso mallia julkkiksista tai urheilijoista, joiden tiedät olevan heteromiehiä. Todennäköisesti näet heidän ranteessaan korun tai kaksi. Heillä on luultavasti myös kaulakoru ja korvakoru.

Koruilla ja asusteilla ei nimittäin ole mitään tekemistä seksuaalisuuden kanssa – sama koskee miesten rannekoruja.

Se tarkoittaa myös, ettei rannekoru oikeassa tai vasemmassa ranteessa viesti homoudesta tai heteroudesta. Käytännön syistä rannekoru kannattaa pukea vasempaan ranteeseen, jos on oikeakätinen, ja oikeaan ranteeseen, jos on vasenkätinen.

Onko miesten OK käyttää rannekoruja?

Miesten rannekorun käyttö on enemmän kuin OK.

Tärkein sääntö rannekorua valitessa on pukea sellainen, joka ei häiritse päivän hommissa. Vaikka Johnny Deppille sopii käsivarsi täynnä helmiä ja nahkaa, korumäärä voi käydä työlääksi, jos työnä on istua tietokoneen ääressä nakuttamassa näppäimistöä.

Aloita yksinkertaisella vaihtoehdolla ja tutustu ylläoleviin vinkkeihin, kun haluat valita itsellesi sopivan rannekorun.

Mitkä ovat parhaita miesten rannekoruja?

Mitkä ovat suosituimpia rannekoruja?

Miehillä on paljon vaihtoehtoja rannekoruja valitessa. Tässä on kuusi suosituinta rannekorumallia, jotka viimeistelevät tyylin kuin tyylin.

 1. Ankkurirannekkeet
 2. Helmirannekorut
 3. Avorannerenkaat
 4. Nahkarannekkeet
 5. Paracord-rannekkeet
 6. Teräsrannekorut

Seuraa linkkejä, niin näet monenlaisia rannekoruja, joissa on niin ajattoman tyylikkäitä kuin trendikkäitäkin. Meiltä löydät suositut rannekorut helmikoristeisista avorannerenkaisiin.