365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä

Sulhasen asusteet - kattava opas

Valitse, yhdistä, käytä, sano "tahdon" - näytä hääpäivänäsi mahtavalta tämän oppaan avulla.

Hääasusteet voivat aiheuttaa levottomuutta jopa huolitelluimmassa sulhasessa ison päivän lähestyessä. Häihin pukeutuminen on kuitenkin paljon erilaisempaa työpaikalle pukeutumiseen verrattuna.

Meillä Trendhimillä rakastamme hyviä häitä! Sulhasen ja sulhaspoikien pukeminen elämän tärkeimpään päätökseen on tärkeää meille. Tähän oppaaseen kysyimme Emily Burtonilta Emily Burton Designs hänen mielipidettään sulhasen pakollisista asusteista. Emily on menestyksekäs hääsuunnittelija, jolla on koulutusta, kokemusta ja tyyliä, johon me voimme luottaa ilomielin.

Kun aloimme valmistaa listaa, joka lisää viimeisen silauksen sulhaselle ja sulhaspojille, mieleemme tuli yksi kysymys.. onko olemassa sellaista asiaa kuin liikaa asusteita tulevalla sulhasella? Emily vastasi nopeasti "Kyllä, joskus. Minun nyrkkisääntöni on, että sulhasella voi olla yksi erityinen yksityiskohta. Tämän pitäisi näyttää kiillotetulta ja ehjältä, kun taas useampi asuste kilailee keskenään samalla tehden ulkonäöstäsi halvan.

Pidä aina silmällä tilaisuuden virallisuutta ja juttele aina kumppanisi kanssa. Et kuitenkaan halua, että tuleva vaimosi kävelee alttaria kohti vain huomatakseen, että sinulla on tietokonepeli rintaneula kun hän odotti valkoista ruusua. Ei mikään parhain alkusoitto häävaloille."

Erityisen yksityiskohdan valitseminen on avain kaikkeen. Auttaaksemme sinua olemme luoneet meidän parhaat hääpäivä asusteet alle. Mitä yksityiskohtaa sinä käytät, jotta saat sanomasi kerrottua? Vai pidätkö matalampaa profiilia ja annat vaimosi olla huomiopisteenä?

1 Sulhasen asusteet - kattava opas1.1 Kasvosi1.2 Solmiot1.3 Solmioneulat1.4 Rusetit1.5 Plastron1.6 Taskuliinat1.7 Kalvosinnapit1.8 Rintaneulat1.9 Vyö & henkselit1.10 Taskukellot & kellot1.11 Smokkivyöt1.12 Aurinkolasit1.13 Sinä kysyit – me vastasimme

Kasvosi

Ok, me tiedämme, että 'kasvot' eivät ole ensimmäinen asia mitä olettaa asustelistaan kuuluvan, mutta olkaamme rehellisiä... se on tärkeää. "Sinun hääsi ei ole aika kokeilla jotain aivan uutta. Se on enemmänkin oman itsesi korostamista.

Ajan käyttäminen ihon laatuun on avain parempaan itseluottamukseen. Parran reunojen siistiminen tai parran ajaminen tekee enemmän kuin näyttää hyvältä... tunnet olosi myös paremmaksi."

Mitä tehdä

Suunnitelman tekeminen on tärkeintä, jos haluat tehdä jokaisen metsurin kateelliseksi, huolitella viiksesi tai ajaa partasi kokonaan. "Älä käytä parranajokonetta ensimmäistä kertaa hääpäivän aamuna tai yritä mitään tyyliä, jonka olet nähnyt sosiaalisessa mediassa. Jos kokeilet jotakin itse, huolehdi siitä, että olet harjoitellut tyyliä ja kumppanisi pitää lopputuloksesta! Viimeinen asia mitä et halua on se, ettei vaimosi tunnista alttarilla odottavaa miestä.

Tämä sama asia koskee hyvää parranajoa. Etukäteen sinun ei tarvitse harjoitella (toivottavasti tämä ei ole sinun ensimmäinen parranajo kertasi) sinun pitää valmistella ihosi lämpöisellä suihkulla ja varmistaa, että tuotteesi ovat valmiina tehtävään.

 • Täydellinen aloittelijan parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 171 €
  Trendhim
  135 €
  Täydellinen aloittelijan parranajosetti
 • Musta Old School -tyylinen täydellinen parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 181 €
  Trendhim
  155 €
  Musta Old School -tyylinen täydellinen parranajosetti
 • Ruusupuinen täydellinen parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 200 €
  Trendhim
  155 €
  Ruusupuinen täydellinen parranajosetti
 • Punatamminen ylellinen parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 200 €
  Trendhim
  169 €
  Punatamminen ylellinen parranajosetti
 • Eebenpuinen hopeakärkinen safety parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 201 €
  Trendhim
  155 €
  Eebenpuinen hopeakärkinen safety parranajosetti
 • Hopeakärkinen mäyränkarva parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 176 €
  Fort Tempus
  135 €
  Hopeakärkinen mäyränkarva parranajosetti
 • Hewey-parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 116 €
  Fort Tempus
  85 €
  Hewey-parranajosetti
 • Hopeansävyinen Safety Parranajosetti
  Fort Tempus
  85 €
  Hopeansävyinen Safety Parranajosetti
 • Barberians - Ihonhoito Lahjapakkaus | Kasvojen Puhdistusaine, Kosteusvoide, Puhdistava Kasvonaamio & Päivittäinen Kuorinta
  Trendhim
  70 €
  Barberians - Ihonhoito Lahjapakkaus | Kasvojen Puhdistusaine, Kosteusvoide, Puhdistava Kasvonaamio & Päivittäinen Kuorinta
 • Barberians - Parranajosetti
  Trendhim
  140 €
  Barberians - Parranajosetti
 • Yksinkertainen puinen parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 131 €
  Trendhim
  85 €
  Yksinkertainen puinen parranajosetti
 • Yksinkertainen musta parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 104 €
  Trendhim
  85 €
  Yksinkertainen musta parranajosetti
 • Parranajosetti synteettisellä partasudilla
  Yhteenlaskettu arvo - 166 €
  Trendhim
  135 €
  Parranajosetti synteettisellä partasudilla
 • Musta parranajosetti aloittelijalle
  Yhteenlaskettu arvo - 145 €
  Trendhim
  115 €
  Musta parranajosetti aloittelijalle
 • Ylellinen hopeakärkinen parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 231 €
  Trendhim
  189 €
  Ylellinen hopeakärkinen parranajosetti
 • Hopeakärkinen mäyränkarva parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 206 €
  Trendhim
  169 €
  Hopeakärkinen mäyränkarva parranajosetti
 • Perus parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 146 €
  Trendhim
  115 €
  Perus parranajosetti
 • Moderni Pure Badger -parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 160 €
  Fort Tempus
  125 €
  Moderni Pure Badger -parranajosetti
 • Hopeakärkinen mäyrä parranajosetti
  Yhteenlaskettu arvo - 196 €
  Fort Tempus
  155 €
  Hopeakärkinen mäyrä parranajosetti
 • Klassinen eebenpuinen parranajokulho
  Yhteenlaskettu arvo - 116 €
  Frank Shaving
  85 €
  Klassinen eebenpuinen parranajokulho
 • Solmiot

  Kuvion, materiaalin ja solmujen valinta tarkoittaa sitä, että oikeanlainen solmio sopii jokaiseen häihin, mihin olet osallistumassa – aina perinteisestä tyylistä rentoon tyyliin.

  Solmu, jonka solmit, pitäisi aina sopia tilaisuuden virallisuuteen. "Klassinen Windsor solmu on jokapaikan höylä. Tietenkin voit ryhtyä luovaksi ja kokeilla jotain aivan uutta, kuten Truelove solmua, mutta siihen on syynsä, miksi Windsor solmu on selvinnyt vuosikausia trendikkäänä. Se näyttää aina hienolta."

  Miten valita oikea solmio

  "Sinun hääsi on tarkoitettu heijastamaan sinun ja kumppanisi persoonallisuutta. Häiden pitäisi kertoa tarinaa vaatteiden, koristeiden, ruuan ja juoman ja viihdykkeen avulla... kaikki ilman, että sinun pitäisi puhua sanaakaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ulospäin suuntautuneella pitäisi olla hulluja värejä.

  Kaikkien värien ei tarvitse olla samankaltaisia, vaan täkeintä on löytää värit ja kuviot, jotka sopivat itse seremoniaan. Osta sinun ja suhaspoikien solmiosi etukäteen ja varmista, että värit sopivat tulevan vaimosi ajatuksien kanssa.

  Vaikka morsiusneidot käyttävät värinään vaaleanpunaista ei se tarkoita, että sinä tarvitset yksivärisen vaaleanpunaisen solmion. Sen sijaan käytä hieman tummempaa sävyä samasta väristä. Jos haet ennemminkin rentoa tyyliä, hyvänä vaihtoehtona toimii kuvioitu solmio, jossa on vaaleanpunaisia sävyjä, jotka toimivat hyvin yhteen morsiusneitojen kanssa.

  1. Musta solmio mustan puvun kanssa toimii aina. Kukaan ei voi pilata sitä tyyliä.
  2. toinen varma valinta on
   harmaa tai
   hopeanvärinen solmio.
  3. Rennoissa häissä, saatat onnistua villaisella tai
   kudotulla solmiolla. Silkki on varmin valinta jokaiseen tilanteeseen
  4. Solmiot rypistyvät helposti. Ole tarkkana, että
   varastoit sen oikein ennen suurta päivää.

  Solmioneulat

  Solmioneulan lisääminen korostaa jo valmiiksi siistiä ulkonäköä ja yhdistettynä muihin metalleihin, mitä käytät, tuo yhtenäisyyttä, sekä tyyliä kokonaiskuvaan... mainitsematta sitä, että se pitää sinun solmiota putoamasta pääruokaan.

  Miten valita solmioneula

  Avain oikeanlaiseen solmioneulaan on pitää neula hopean- tai kullanvärisenä riippuen tietenkin muista metalli asusteistasi. Oletko vaihtamassa vihkisormusta? Pidä myös tämä mielessäsi. "Sopivat metallit – vyön solki, kello, kalvosinnapit, yms. – on loistava tapa tehdä järjestelmällisen näköisen tyylin, joka on aina muodissa.

  1. Solmioneula pituus pitää olla enintään 70-80% solmion leveydestä.
  2. Solmioneulan paikka on kolmannen ja neljännen napin välissä tai samalla korkeudella kuin pukutakin rintatasku.
  3. Solmioneulan valitsemisen tulee aina keskittyä kuitenkin itse solmioon.

  Rusetit

  Rusetit ovat harvinaisempia solmioihin verrattuna ja erottuvat joukosta helpommin. "Hauskan rusetin käyttäminen, joka on samaa väriä morsiusneitojen värien kanssa, on ainutlaatuinen tapa korostaa ulkonäköäsi samalla pitäen järjestystä."

  On myös muutamia tilanteita, joissa rusetti on pakollinen. "Jos käytät laskostettua paitaa – käytä rusettia. Laskostetut paidat ovat varattu todella virallsiin tilaisuuksiin ja ne on suunniteltu käytettäväksi nappien kanssa. Solmio peittäisi napit ja tekevät paidasta turhan."

  Toinen tilanne on jos käytät smokkia. Sinulla on eriaisia vaihtoehtoja smokin kanssa, mutta yleensä jos pidät smokkia päälläsi, tilaisuus on virallinen ja tilaisuudessa saattaa olla pukukoodi. Musta solmio tarkoittaa sitä, että musta rusetti vaaditaan. "Jos luovut perinteistä ja käytä solmiota smokin kanssa, laita yksivärinen musta silkki solmio."

  Miten valita rusetti

  Oletko sinä se, joka käyttää kravattia joka päivä töissä? Ehkäpä rusetti antaa sinulle lisää luottamusta ja tyyliä hääpäivänäsi.

  • Mitä rennommat häät – sen luovempi voit rusettisi kanssa olla.
   -"Suosittu trendi nykyään on antaa sulhaspoikien pitää rusetteja, jotka esittävät heidän yksilöllisyyttään. Muista kuitenkin varmistaa vaimosi kanssa heidän valintansa ennen ostoksia. Sinä valitset heidät kuitenkn heiän persoonallisuuden takia... joten miksi et antaisi heidän ilmaista sitä, mikä tekee heidt erityiseksi.
   -"Älä kuitenkaan unohda eri vaihtoehtoja kuten
   puisia rusetteja . Puun rakenne ja luonnollinen väri lisäävät uuden ulottuvuuden viimeisteltyyn ulkonäköösi, sekä sopii enemmän rentoihin olosuhteisiin."
   -Rusetin päät eivät saisi mennä korviesi ohi ja ei saisi olla kapeampi kuin silmiesi ulkokulmat
  • Valmiiksi solmittu tai
   itse solmittava rusetti. Valinta on sinun käsissäsi. Kunhan muistat harjoitella solmimista, jos valitset itse solmittavan rusetin.

  Plastron

  Etsitkö jotain erilaista? Plastron antaa tyylikkään lisäyksen virallisiin tilaisuuksiin. Kuitenkin plastron, jota käytetään paidan kauluksen sisäpuolella voi muuttaa ulkonäkösi kokonaan ja antaa rentoutuneen fiiliksen tilaisuuteen

  Tyylillisesti sulhasen pitää erottua sulhaspojista ja muista häävieraista. "Kun pidät plastronia, niin erotut varmasti sulhaspojista, joilla on saman väriset solmiot. Ulkonäkö on silti yhtenäinen, mutta erottaa sulhasen erityisenä... koska hän on."

  Suosittelemme kahta eri tapaa solmia plastronisi. Molempia käytetään virallisen paidan kanssa, jossa on kaulukset.

  Miten solmia perinteinen plastron

  1. Pidä kravattia kaulasi ympräillä ja pistä pidempi pää lyhyemmän pään yli.
  2. Vie pidempi pää lyhyemmän pään alta.
  3. Vie pidempi pää lyhyemmän pään päältä.
  4. Kuljeta pidempi pää kaula-aukosta sisään.
  5. Samalla pitäen lyhyttä päätä, hellästi kiristä solmua kaulusta kohti.
  6. Säädä tarvittaessa

  Miten solmia plastron

  1. Pitele plastronia kaulan ympärillä ja vie pidempi pää lyhyemmän pään päältä
  2. Vie pidempi pää lyhyemmän pään alta
  3. Vie pidempi pää lyhyemän pään päältä
  4. Ota pidempi pää ja pujota se kaula-aukosta ja pujota uudelleen muodostuneen silmukan lävitse.
  5. Samalla pitäen lyhyttä päätä, kiristä hellästi solmu kaulukseen
  6. Säädä tarvittaessa

  Taskuliinat

  Loistava tapa tuoda persoonallisuutta ja väriä hääpäivän kokonaisuuteen on taskuliina. "Hauska taskuliina, joka kertoo hiukan millainen olet, on hauskaa, hyväksyttävää ja voi olla hyvä keskustelu aloitus!"

  "Liina, jonka valitset, tullaan huomaamaan. Se tulee olemaan keskustelun kohteena päivän mittaan – jokainen keskustelee siitä, mitä morsian ja sulhanen pitävät yllään – ja elää ikuisuuden kuvissa. Kun huomiota ja aikaa on panostettu morsiamen valmiiksi saamiseksi, olisiko aika antaa huomiota myös itsellesi?"

  Miten valita taskuliina

  "Älä käytä samanväristä taskuliinaa ja kravattia, ellet ole tavoittelemassa yhtenäisempää ja virallista ulkonäköä. On tärkeää harkita seremonian värejä – löytyisikö oikea väri kukista tai jopa morsiusneitojen mekoista. Valitse se väri ja ota siitä hieman tummempi tai vaaleampi sävy samasta värsitä. Voit myös valita kaksi toisiaan täydentävää väriä tai vastavärit väripyörästä. . Tämä antaa huolitellun ja tyylikkään ulkonäön... sen sijaan, että pitäisit samanvärisiä liinaa ja solmiota.

  • Taskuliina erottuu parhaiten, kun se on tehty eri materiaalista kuin takki. Silkki on tietenkin aina varma valinta ja näyttää tyylikkään komealta.
  • Vaihtoehtoisesti
   käsin rullatut taskuliinan reunat
   näyttävät hyviltä kurkistaessaan taskusta ulos, samalla tuoden yksilöllisyyttä jokaiseen liinaan ja tuovat omanlaista rakennetta taitokseen.
  • Taittelun valitseminen on yhtä yksilöllistä kuin sinä itse. Tämä on sinun mahdollisuutesi tuoda hauskaa persoonallisuuttasi esille. Muista kuitenkin harjoitella taittelua ennen virallista päivää.

  "Viimeinen silaus taskuliinoihin liittyen on se, että jos pidät rintakukkaa tai hohdokasta rintaneulaa, pidä taskuliinasi mahdollisimman yksinkertaisena värin ja taittelun ppuolesta kuten Presidential Fold. Rintakukka tai rintaneula erottuvat värillään ja sijoituksellaan. Kun pidät sen yksinkertaisena, varmistat tyylikkään viimeistelyn.

  Kalvosinnapit

  Sulhasen ei tarvitse käyttää useita koruja hääpäivänään, koska morsian on päivän tyylin keskipiste. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun pitäisi varoa kaikkea kiiltävää tai luonnetta antavaa.

  "muista – Haluat ulkonäkösi olevan korostettu versio itsestäsi. Kalvosinnapit pystyvät tähän aivan loistavasti... antavat sinulle tietynlaista sivistyneisyyttä ja tyyliä, joka eristää päivän normaaleista päivistä.

  Nämä pienet asiat ovat myös hyviä sulhaspoikien asusteita. Onko olemassa jotain yhtenäistä harrastusta tai elokuvaa teidän miesten keskuudessa? Sisällytä se teidän tyyliinne."

  Miten valita kalvosinnapit

  kalvosinnappien valinta alkaa paidan kalvosimesta. Nimittäin ranskalaisista kalvosimista. "Ne on melkeinpä pakolliset smokkia pitäessä, mutta pukua pitäessä säännöt ovat paljon joustavammat. Kunhan vain pidät huolen, että ne sopivat muiden metallien kanssa ja morsiamesi hyväksyy ne."

  Solmiot ja solmukkeet ovat pakollisia jos pidät kalvosinnappeja ja pukua. “Ranskalaiset kalvosimet ovat liian hienoja pitää avonaisen kauluksen kanssa.”

  Minkä tahansa parin valitset, "hääpäivän kaivertaminen on ihana muistutus suuresta päivästä. ja, jos joku morsiamista lukee tätä... kaierretut kalvosinnapit ovat oiva lahja sulhasellesi!" Emme voisi olla enempää samaa mieltä.

  Rintaneulat

  "Rintaneulat ovat parhaita koristeita." Kun rntaneuloja on onenlaisia, voi valintasi olla hyvin ylenpalttisen suuri tai niin pieni kuin vain itse haluat. Yleensä häissä tulee vastaan rintakukka – tuore kukka, jonka historia perustuu 1500- luvulle.

  Rintakukka tulee Ranskasta ja sen ranskalainen nimitys on boutonniere. Alunperin rintakukan tarkoituksena oli karkoittaa huono onni ja peittää sen ajan pahat hajut. Toivottavasti käytät rintakukkaa vain toiseen näistä tarkoituksista, etkä ole unohtanut käydä suihkussa.

  Miten Käyttää Rintaneulaa & Rintakukkaa

  On olemassa yksi kultainen sääntö rintaneuloille – käytä sitä paikalla, missä takin liepeen napin reikä on tai pitäisi olla. Reikä sijaitsee takin vasemmassa liepeessä.

  Neula itsessään pitäisi mennä liepeen mukaisesti, eikä osoittaa suoraan ylös. Tämä on erityisen tärkeää varsinkin pidemmän varren omaaville neuloille.

  On muutama yksinkertainen sääntö rintakukan pitämiseen, että se näyttäisi niin hyvältä kuin mahdollista:

  • Rintakukan pitäisi sijaita takin liepeen napin reiän kohdalla.
  • Monissa virallisissa takeissa on liepeen alla pieni reikä, johon varren voi pujottaa, jotta kukka pysyy paikoillaan ja varsi on piilossa
  • Kukan pitäisi osoittaa poispäin rinnastasi
  • Kaikki lehdet pitäisi työntää terälehtien alle, jotta kukan näkyvyys olisi paras mahdollinen.
  • Jos takissasi ei ole napin reikää, kiinnitä koko kukka liepeeseen.

  "Varmista, että kukkakauppiaallasi on oikeanlainen neula – Musta tummemmille puvuille ja valkoinen vaaleammille puvuille – kaikki kukkakauppiaat eivät osaa kiinnittää rintakukkaa oikein, jotta neula olisi näkymätön. Tarkista tämä heiltä etukäteen.

  Vyö & Henkselit

  Aloitetaan vöistä , koska tässä homma menee hankalaksi. Vyön pitäminen riippuu tilaisuuden virallisuudesta ja siitä, miten se sopii pukuusi. "Jos pukusi on räätälöity täydelliseksi, et tarvitse vyötä. Jos housusi ovat hiukan löysät, vyötä tulisi käyttää, ettet löydä housuja nilkoistasi. Smokki ei kuitenkaan tarvitse vyötä."

  “Toisaalta henkseleitä voidaan pitää niiden hyödyllisyyden kannalta tai retro henkisyyden takia." Olkaimien ja henkseleiden yhdistämine kauluspaidan ja rusetin kanssa tuovat vanhanaikaien yksilöllisyyden, joka toimii hiukan rennommissa häissä.

  "Varoituksen sanana. Vaikka näet Pinterestissä useita kuvia, älä koskaan käytä vyötä ja henkseleitä samaan aikaan. Ne ovat suunniteltu totetuttamaan sama työ, joten molempien käyttäminen samaan aikaan on tarpeetonta. Päätä yksi ja hyödynnä sen tarjoamia etuja.

  Miten Käyttää Vyötä tai Henkseleitä

  Kysyimme Emilyltä helppoa ohjetta, mitä seurata:

  • Älä käytä molempia – käytä joko vyötä tai henkseleitä.
  • Henkseleiden pitäisi laskeutua suoraa olkapäiltä vyötäröllesi.
  • Älä käytä henkseleitä liivin kanssa.
  • Jos käytät vyötä
   nahkan pitää sopia nahkaan , jotta kokonaisuus olisi yhtenäinen. Samantyylinen sävy (kengät ja vyö) näyttää rennommalta kuin täydellisesti samanväriset, mutta on silti aivan hyvä.
  • Olkaimia on monenlaista väriä aina villeistä laimeampiin. Pidä silmälä häiden yleistä väritystä ja valitse väri niiden mukaan.

  Taskukellot & Kellot

  Jos seremonia kestää liian kauan et voi ottaa puhelintasi esille ja katsoa kelloa tai pelata nopeaa Candy Crush peliä. Sama pätee myös sulhaspoikiin. Jos et, niin käytä kelloa, hääpäiväsi on oivallinen aika investoida sellaiseen.

  “Herrasmiehen kello on käytännöllinen ja tuo häikäisevän lisän sulhasen ulkonäköön." Jos haluat vielä huolitellumpaa vaihtoehtoa, kannattaa harkita taskukelloa. "Taskukellot ovat yksi hauska tapa lisätä persoonallisuutta, tyyliä ja hiukan vanhan maailman viehätystä hääjuhlaan. Sulhaspojille samankaltaisten taskukellojen antaminen ei ole myöskään paha idea."

  Miten Löytää Oikeanlainen Kello

  "On tärkeää, että kaikki korut sopivat yhteen morsiamen kanssa. Ajattele sitä niinkuin se olisi askel yhteistyöhön ja kompromisseihin pariskuntana. Samalla se on myös jotakin, mihin olet tyytyväinen ja iloinen, kun näet kuvat häistä."

  Käytä hopeanväristä kelloa, jos morsian on pukeutunut hopeaan tai valkokultaan ja kullanväristä, jos hän on pukeutunut kultaan. "Aina mieti myös hänen korujaan. Hakeeko hän enemmän perinteistä tyyliä yksinkertaisilla helmillä? Jos niin, valitse kellosi yhtä hillitysti."

 • Hopeanvärinen automaattinen Aaric Mamut -luurankokello
  Arkai
  250 €
  Hopeanvärinen automaattinen Aaric Mamut -luurankokello
  Suosittu lahja
  Kaiverra
 • Dante II | Musta & kullanvärinen luurankokello kullanvärisellä koneistolla
  Seizmont
  240 €
  Dante II | Musta & kullanvärinen luurankokello kullanvärisellä koneistolla
  Kaiverra
 • Vintage-nahkainen suojakotelo 3 kellolle
  Trendhim
  79 €
  Vintage-nahkainen suojakotelo 3 kellolle
 • Imperial Major -kello
  Lucleon
  105 €
  Imperial Major -kello
  Personoitavissa
 • Dante II | Musta luurankokello kullanvärisellä koneistolla
  Seizmont
  240 €
  Dante II | Musta luurankokello kullanvärisellä koneistolla
  Suosittu lahja
  Kaiverra
 • Tumma peitetty taskukello
  Fort Tempus
  50 €
  Tumma peitetty taskukello
  Kaiverra
 • Teräksinen Laurens Ternion -kello kahdella aikavyöhykkeellä
  Lucleon
  135 €
  Teräksinen Laurens Ternion -kello kahdella aikavyöhykkeellä
  Suosittu lahja
  Kaiverra
 • Shaun Ambitio -kello
  Seizmont
  65 €
  Shaun Ambitio -kello
  Kaiverra
 • Seymour Phantom -kello
  Seizmont
  65 €
  Seymour Phantom -kello
  Suosittu lahja
  Kaiverra
 • Kullanvärinen Mekaaninen Retro Taskukello
  Fort Tempus
  49 €
  Kullanvärinen Mekaaninen Retro Taskukello
 • Acero | Musta teräksinen sukelluskello
  Fawler
  179 €
  Acero | Musta teräksinen sukelluskello
  Kaiverra
 • Pacem | Hopeanvärinen yksiviisarinen 24 tunnin kello
  Fawler
  185 €
  Pacem | Hopeanvärinen yksiviisarinen 24 tunnin kello
  Personoitavissa
 • Hydra | Ruskea vintagetyylinen ruostumaton teräskello
  Lucleon
  105 €
  Hydra | Ruskea vintagetyylinen ruostumaton teräskello
  Kaiverra
 • Luscent | Hopeanvärinen ja sininen harjattu teräksinen sukelluskello pimeässä hohtavalla kellotaululla
  Fawler
  189 €
  Luscent | Hopeanvärinen ja sininen harjattu teräksinen sukelluskello pimeässä hohtavalla kellotaululla
  Kaiverra
 • Eric | Sininen ja hopeanvärinen ruostumaton teräskello päivämäärätoiminnolla
  Fawler
  169 €
  Eric | Sininen ja hopeanvärinen ruostumaton teräskello päivämäärätoiminnolla
  Kaiverra
 • Easton | Kullanvärinen taskukello
  Fawler
  105 €
  Easton | Kullanvärinen taskukello
 • Dayton | Hopeanvärinen teräksinen kello harmaalla kuvioidulla kellotaululla
  Fawler
  169 €
  Dayton | Hopeanvärinen teräksinen kello harmaalla kuvioidulla kellotaululla
  Kaiverra
 • Iphios | Musta ja valkoinen nahkainen teräskronografikello
  Seizmont
  179 €
  Iphios | Musta ja valkoinen nahkainen teräskronografikello
  Kaiverra
 • Ace | Kullanvärinen teräksinen rulettikello
  Seizmont
  179 €
  Ace | Kullanvärinen teräksinen rulettikello
  Kaiverra
 • Monterey | Limited Edition musta kilpakello
  Fawler
  230 €
  Monterey | Limited Edition musta kilpakello
  Kaiverra
 • Smokkivyöt

  Smokkivyöt ovat varattu smokkeja varten. Jos käytät normaalin pukusi kanssa tälläistä, olet aivan hullu.

  Smokkivyö on saanut alkunsa Brittien keskuudessa Intiassa, nykyajan smokkivyöllä on ollut tarkoituksena peittää vyötärö. Tuloksena oli se, että näyttää pidemmältä, hoikemmalta eikä paita noussut housuista niin pahasti – ei niin huono syy pitää sellaista, vai mitä? Perinteiset säännöt viralliselle pukeutumiselle oli se, että kaikki toimivat asun osat pitää peittää. Tämän takia myös kalvosinnappeja käytetään normaalien nappien sijaan.

  Miten Käyttää Smokkivyötä

  "Ensimmäinen sääntö smokkivyön kanssa on se, että sitä käytetään luonnolisella vyötärölläsi laskokset ylöspäin. Tämä tarkoittaa sitä, että housuja pitäisi käyttää navan korkeudella ja näin ollen puolet smokkivyöstäsi peittää housuja ja puolet paitaa. Jos toista pitää liian ylhäällä, se pilaa koko laihalta näyttämisen ja saa sinut näyttämään hölmöltä."

  Muut säännöt smokkivyön pitoon:

  • Smokkivyöt ovat synonyymejä smokki tyyliin ja niitä pitää käyttää vain rusettien kanssa... ei solmioiden. Solmio ahdistaa smokkivyösi ja näyttää sekavalta.
  • Smokkivyötä ei käytetä henkseleiden alla. Olkainten päällä, smokkivyö antaa tyylitellyn ja siistin lopputuloksen.

  Aurinkolasit

  Aurinkolasit ei ole oleelliset yleisimmissä häissä. Paitsi, jos olet menossa naimisiin Mauin rannalla keskellä iltapäivää.

  Jotkut miehet tykkäävät antaa samanlaiset aurinkolasit sulhaspojille kuvia varten. Valinta on kuitenkin sinun ja morsiamesi. "En voisi olla enempää samaa mieltä. Tietenkin haluat pitää hauskaa häissäsi, mutta muista kysyä kihlatultasi hänen ajatuksiaan aurinkolasien pitämisestä. Hänellä saattaa olla eriainen ide kuin sinulla... se tulee olemaan ensimmäinen monista kompromisseista, joita tulette tekemään pariskuntana

  Minkälaisia Aurinkolaseja Sinun Tulisi Käyttää

  Jos käytät aurinkolaseja, "hanki tyylikkäät aurinkolasit, joita on mukava katsoa vuosia myöhemmin hääkuvissa." Polarisoidut linssit vähentävät heijastuksia vedestä ja ovat todella hyvät, jos todellakin menet naimisiin Maui:lla... tai pienen lammen vieressä, jossa on koreografisesti taitavia joutsenia. Äläkä unohda UV suojaa.

  "Kulmakarvoja hivelevät aurinkolasit, jotka sopivat kenkiisi ja metalli asusteisiin on klassinen ja tyylikäs vaihtoehto muovisiin supermarketti laseihin." Valitse kultainen ja musta, jos olet pukeutunut mustaan ja sinulla on kultaiset kalvosinnapit. Tai hopeinen ja ruskea, jos kellosi on hopeinen ja kenkäsi ovat ruskeat.

  Joko seisot yksin alttarilla tai sinulla on parhaat kaverisi vieressä, ohjeet parhaalta näyttämiseen silti pätevät. Haluat, että he näyttävät yhtä hyviltä kuin sinä... tai ainakin melkein yhtä hyviltä.

  "On aina helpompaa, jos sulhanen ja sulhaspojat hyödyntävät samaa liikettä ostaessaan pukuja, koska tämä lievittää ongelmia samanlaisuudessa ja antaa teidän olla enemmän yhtenäisempiä. Sama koskee erilaisia lisäyksiä – etsi yritys, josta pidät ja valitse tavarat heidän valikoimastaan."

  Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, "Morsiamella on paljon tekemistä – auta häntä pukemalla itse itsesi." Tiedät kuitenkin nyt miten pukeutua jasinulla on myös luottamusta tehdä se.

  Sinä Kysyit – Me Vastasimme

  Kuinka paljon aikaisemmin minun pitäisi alkaa suunnittelemaan asuani?

  "Kaikista parasta on alkaa harjoittelemaan jo 3-4 kuukautta etukäteen. Tämä antaa sinulle aikaa räätälöidä puku, tilata lisäasusteet ja harjoitella asioita, kuten Windsor solmua tai mitkä kalvosinnapit sopivat parhaiten solmioneulan kanssa."

  Pitävätkö sulhanen ja sulhaspojat samanlaista pukua?"

  "Se riippuu häiden virallisuudesta. Samanlaiseen pukuun pukeutuminen näyttää viimeistellyltä, mutta se ei ole pakollista. Jos käytätte samanlaista pukua, kannattaa harkita erottumista erilaisin asustein, mitä valitset."

  Pukeutuuko sulhanen erilailla kuin sulhaspojat?

  "Tämä taas riippuu kokonaisuuesta, mitä haet. Suosittelen, että sulhasella kannattaa olla jotain, joka erottaa hänet sulhaspojista – erilainen solmio, rintakukka tai jopa taskuliina voi tehdä tämän."

  Miten estän paidan nousemisen housuista?

  Meillä on kaksi sanaa tätä varten... paidan pitäjät. Paitasi pysyy nätisti housuissa piittaamatta, kuinka monta maljan kohotusta teet tai kuinka monta kertaa tanssit YMCA:n tahtiin.

  Mitkä tyylit ovat nykyään hyväksyttyjä, jotka eivät olleet suosittuja ennen ?

  "Tämä vaihtelee paljon maasta toiseen ja alueesta alueeseen. Minun kokemuksella, Olen huomannut, että kaikki valkoiset puvut ja jopa rantasandaalit ovat alkaneet ilmestyä häihin. Sinun häät perustuvat siihen, miten haluatte ilmaista itseänne minkälaisia olette pariskuntana... tehkää päivästänne omannäköisenne!"

  Tapaa Emily Burton – hääsuunnittelija

  Emily Burton on omistajana, pääsuunnittelijana ja visiönäärinä yrityksessään Emily Burton Designs. Hänen inspiraatonsa tulevat luonnosta, muodista ja hänen asiakkailtaan. Hän nauttii olla erityisenä osana pariskunnan tarinaa ja hän ymmärtää, että pienet asiat saavat päivän näyttämään täydelliseltä.

  Hänen kokemuksensa vanhempana suunnittelijana antoivat lisäpotkua hänen haaveilleen aloittaa oma yritys vuonna 2008. Siitä lähtien, Emily ja hänen tiiminsä ovat olleet kansainvälisessä televisiossa ja lukemattomissa lehdissä ja hänen yrityksensä on kasvanut yhdeksi haetuimmaksi hääsuunnittelija toimistoksi kaakkois Yhdysvalloissa. Emily Burton Designs sijaitsee Brunswick:ssä, Georgia, USA, ja hän matkustaa ympäri maailmaa.

  Tapaa pari

  Haluamme antaa eritysi kiitoksen ihanalle Aurélie:lle ja Pierre:lle , jotka jakoivat uskomattomia kuvia häistään Ranskassa. Taitava Brian Photographer vangitsi heidän maagisen päivän ja olemme kunnioitettuja, että saamme jakaa ne tämän artikkelin avulla. Näe lisää kuvia heidän erityisestä päivästään täältä.