52 tapaa taitella taskuliina

Opas, jossa kerrotaan vaihe vaiheelta, miten taitellaan taskuliina 52 eri tavalla. Pisteet osoittavat vaikeusasteen.

Taskuliinan taittelemisen säännöt

Taskuliinan käyttämisessä ei ole monia sääntöjä, mikä tarkoittaa sitä, että taitokset ovat valinnaisia luovia vaihtoehtoja. Joten voit vapaasti luoda oman taitoksesi. Ehdotamme kuitenkin, että vältät saman kankaan käyttämistä sekä solmiossa/rusetissa ja taskuliinassa.Se näyttää liian laskelmoidulta. Tee sen sijaan kokeiluja hyvin yhteensopivien värien kanssa. Tutustu artikkeliimme taskuliinoista, jos haluat saada hyvän käsityksen väriteorista.

Jos etsit muutamia hyviä aloittelijan taitoksia, me suosittelemme presidentillistä tai klassista yhden kärjen taitosta. Jos etsit jotain rennompaa, mutta silti haluat tehdä taitoksen muutamassa sekunnissa, valitse puhvitaitos. Etsitkö haastetta? Kokeile taitella ruusutaitos tai neljän taivutetun huipun taitos.

Milloin aloimme taittelemaan taskuliinoja?

Ennen nenäliinojen saapumista, miehet luottivat pieniin kangaskappaleisiin, joilla he pyyhkivät väsyneitä kulmiaan, niistivät vuotavat nenänsä ja poistivat ruoantähteet poskiltaan. Nenäliinat ovat pitkään palvelleet miehiä ympäri maailmaa henkilökohtaisen hygienian työkaluina käsissä ja sisätakkien taskuissa.

Taskuliina on periaatteessa nenäliina, jota käytetään ainoastaan koristeellisiin tarkoituksiin. Yleensä kangas on ohuempi ja se on usein värillinen ja kuvioillinen. Tämän upean kangaskappaleen (aka taskuliinan) taittelemisesta ja takin taskun sovittamisesta tuli trendi 1920-luvulla, joka poistui muodista 1960-luvulla. Taskuliinan suosio elpyi 1990-luvulla, kun suosituttujen tv-ohjelmien esiintyjät alkoivat käyttämään niitä uudelleen.

Siirry alkuun