Aurinkolasit | Osta 2 ja säästä 20%

Aurinkolasit | Osta 2 ja säästä 20%

365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Puiset sormukset

Meiltä löydät laadukkaat ja tyylikkäät puusta valmistetut sormukset miehille. Puinen sormus on kestävä ja ekologinen valinta, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Valikoimamme sisältää erilaisia malleja ja kokoja, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan sormuksen.

Upeat puusormukset miehille

Etsitkö jotain erityistä korostamaan tyyliäsi? Puusormus on ainutlaatuinen ja tyylikäs valinta. Meiltä löydät laajan valikoiman puusormuksia miehille, jotka haluavat erottua massasta.

Puusormukset ovat kevyitä ja mukavia käyttää, ja ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Puu on myös kestävä materiaali, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Tyylikkäät puusormukset miehille

Puinen sormus on täydellinen lisäys asusteisiisi. Se on tyylikäs ja moderni valinta, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Puusormukset ovat myös ympäristöystävällisiä, joten voit tuntea hyvää omatuntoa käyttäessäsi niitä.

Meiltä löydät laajan valikoiman puusormuksia eri väreissä ja malleissa. Valitse oma suosikkisi ja korosta omaa tyyliäsi puusormuksella, joka kestää aikaa ja käyttöä.