365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten sormukset koko 65

Etsitkö miesten sormusta koossa 65? Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia sormuksia, jotka sopivat täydellisesti sinulle. Tyylikkäät ja kestävät sormuksemme ovat täydellinen lisäys asusteisiisi. Tilaa nyt ja saat sen nopeasti ja helposti kotiisi.

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Miesten sormukset koossa 65

Etsitkö miehelle sopivaa sormusta koossa 65? Meiltä löydät valtavan valikoiman laadukkaita ja tyylikkäitä sormuksia. Tarjoamme monipuolisen valikoiman eri designeja ja tyylejä, jotta löydät varmasti juuri sinulle sopivan sormuksen.

Tyylikäs lisäys asusteisiisi

Miesten sormus koossa 65 on täydellinen valinta miehelle, joka haluaa panostaa tyylikkyyteen ja laadukkaisiin asusteisiin. Valikoimastamme löydät sormuksia eri designeja ja tyylejä, jotka kaikki ovat kestäviä ja laadukkaita. Sormuksemme sopivat loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin ja asukokonaisuuksiin, ja ne antavat varmasti asullesi tyylikkään ja miehekkään ilmeen.