365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Ketjusormukset

Ketjusormus on miehen tyylikkään asun täydentäjä. Tämä koru on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja sen muotoilu on moderni ja ajaton. Ketjusormus sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaan ja se on helppo yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin. Hanki nyt oma ketjusormuksesi ja lisää tyylikkyyttä asuusi!

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Todellinen katseenvangitsija: ketjusormusEtsitkö rohkeaa ja uniikkia asustetta kokoelmaasi? Etsintäsi päättyy tähän: ketjusormukseen. Tämä näyttävä koru varmasti kääntää päitä ja lisää ripauksen rohkeaa tyylikkyyttä mihin tahansa asuun.

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ketjusormus on tehty kestämään. Sen monimutkainen suunnittelu ja yksityiskohtien huomioiminen tekevät siitä todellisen taideteoksen ja ehdottoman hankinnan jokaiselle muodista kiinnostuneelle yksilölle.

Olipa kyseessä erityistilaisuuteen pukeutuminen tai jokapäiväisen tyylin kohottaminen, ketjusormus on täydellinen asuste, joka auttaa erottumaan joukosta. Joten miksi odottaa? Lisää tämä upea koru kokoelmaasi tänään ja ala kääntää päitä minne ikinä menet.

Nosta tyyliäsi uudelle tasolle ketjusormuksen avulla


Haluatko nostaa tyyliäsi seuraavalle tasolle? Etsintäsi päättyy tähän: Ketjusormukseen. Tämä rohkea ja uniikki asuste on täydellinen tapa lisätä ripaus rohkeaa tyylikkyyttä mihin tahansa asuun.

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ketjusormus on tehty kestämään ja kestämään ajan testin. Sen monimutkainen suunnittelu ja yksityiskohtien huomioiminen tekevät siitä todellisen taideteoksen ja ehdottoman hankinnan jokaiselle muodista kiinnostuneelle yksilölle.

Olipa kyseessä erityistilaisuuteen pukeutuminen tai jokapäiväisen tyylin kohottaminen, ketjusormus on täydellinen asuste, joka auttaa erottumaan joukosta. Joten miksi odottaa? Lisää tämä upea koru kokoelmaasi tänään ja ala kääntää päitä minne ikinä menet.