365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Silikonisormukset

Silikonisormus on täydellinen valinta miehille, jotka haluavat käyttää mukavaa ja kestävää sormusta. Tämä sormus on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka on pehmeä ihoa vasten ja kestää kulutusta. Se on myös erittäin joustava, joten se sopii kaikenkokoisille sormille. Silikonisormus on erinomainen valinta urheilijoille, aktiivisille ihmisille ja kaikille, jotka haluavat käyttää mukavaa ja kestävää sormusta.

LIITY VOITTAAKSESI 400 €

Ilmoita tietosi saadaksesi jatkuvasti tyylivinkkejä, erikoistarjouksia ja tietoa uusista tuotejulkaisuista. Osallistut automaattisesti kuukausittaiseen arvontaan, jossa voit voittaa 400 euron lahjakortin.

Tunnen Trendhimin tietosuojakäytännön. Voit poistua sähköpostilistalta koska tahansa..

Upea valikoima silikonisormuksia

Etsitkö tyylikästä ja kestävää sormusta? Tutustu valikoimaamme silikoni sormuksia, jotka ovat täydellinen valinta niin arkeen kuin juhlaan.

Silikonisormukset ovat erittäin kestäviä ja mukavia käyttää. Ne sopivat erinomaisesti aktiiviselle miehelle, joka haluaa pitää sormuksen sormessaan kaikissa tilanteissa.

Valikoimastamme löydät eri värejä ja malleja, joten voit valita juuri sinulle sopivan sormuksen. Silikonisormukset ovat myös erittäin edullisia, joten voit hankkia useamman eri värin ja vaihtaa sormusta päivittäin.

Tyylikäs silikonisormus miehille

Silikoni sormus on täydellinen valinta miehelle, joka haluaa tyylikkään ja kestävän sormuksen. Silikoni on erittäin kestävä materiaali, joka kestää hyvin kulutusta ja säilyttää muotonsa pitkään.

Valikoimastamme löydät eri värejä ja malleja, joten voit valita juuri sinulle sopivan sormuksen. Silikoni sormukset ovat myös erittäin mukavia käyttää, joten voit pitää sormusta sormessa kaikissa tilanteissa.

Tilaa nyt tyylikäs silikonisormus ja anna kätesi loistaa!