365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Miesten mustat nahkavyöt

Etsitkö tyylikästä ja kestävää mustaa nahkavyötä miehelle? Tarjoamme laajan valikoiman miesten mustia nahkavyö malleja eri leveyksillä ja solkityypeillä. Valitse oma suosikkisi ja täydennä asusi tyylikkäällä yksityiskohdalla.

Miesten nahkavyöt – kestävyyttä ja tyylikkyyttä

Haluatko laadukkaan nahkavyön, joka kestää vuosia käytössä? Tutustu miesten nahkavyö valikoimaamme!

Valikoimassamme on monia erilaisia nahkavyö malleja, jotka sopivat eri käyttäjille. Meiltä löydät varmasti mieleisesi vyön. Kaikki nahkavyömme ovat vankasti tehtyjä ja valmistettu korkealaatuisesta nahasta. Tämä tarkoittaa, että vyöt kestävät aikaa ja käyttöä, ja että saat todella vastinetta rahoillesi.

Miesten mustat nahkavyöt – täydennä asusi tyylikkäästi

Musta nahkavyö on klassinen ja tyylikäs valinta miehelle. Meiltä löydät laajan valikoiman eri leveyksillä ja solkityypeillä varustettuja miesten mustia nahkavyö malleja.

Valitse omiin tarpeisiisi sopiva vyö ja täydennä asusi tyylikkäällä yksityiskohdalla. Musta nahkavyö sopii erinomaisesti niin juhla-asuun, kuin arkiseenkin pukeutumiseen. Tervetuloa löytämään oma suosikkisi!