365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Vyöt 130 cm

Etsitkö tyylikästä ja laadukasta vyötä, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin? Meiltä löydät juuri etsimäsi! Vyömme ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ovat saatavilla eri väreissä ja malleissa. Tämä 130 cm pitkä vyö on täydellinen valinta pitkille miehille, jotka haluavat tyylikkään lisän asuunsa.

Vyö 130 cm - täydellinen valinta pitkille miehille

Etsitkö tyylikästä ja laadukasta vyötä, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin? Meiltä löydät juuri etsimäsi! Vyömme ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ovat saatavilla eri väreissä ja malleissa.

Tämä 130 cm vyö on täydellinen valinta pitkille miehille, jotka haluavat tyylikkään lisän asuunsa. Vyö on valmistettu kestävästä materiaalista ja sen tyylikäs muotoilu sopii erinomaisesti kaikenlaisten asujen kanssa. Vyössä oleva pieni yksityiskohta tuo lisäpotkua asukokonaisuuteesi. Valitse suosikkisi eri väreistä ja terästä pukeutumisesi tyylikkyydellä!