365 päivän palautusoikeus - ilman kysymyksiä!
Toimituskulut 5 € - ilmainen toimitusvaihtoehto yli 59 € tilauksiin-
Ota meihin yhteyttä
Liity Trendhim Tribeen

Liity Tribeen, niin saat vain vain jäsenille suunnattuja alennuksia, tyyli-inspiraatiota ja paljon muuta!

Antamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Trendhimin Tietosuojakäytännön ja suostut vastaanottamaan sähköpostiisi tarjouksia ja uutisia tuotteista. Voit poistua listalta ja Tribestä milloin haluat.

Joustavat vyöt

Joustava vyö on täydellinen lisäys jokaisen miehen asusteisiin. Tämä vyö on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka on kestävä ja mukava käyttää. Sen joustava rakenne mahdollistaa sen käytön eri vyötärökokojen kanssa, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen. Tämä vyö on myös tyylikäs ja sopii hyvin erilaisiin asuihin. Tilaa omasi nyt ja koe sen käytännöllisyys ja tyylikkyys itse!

13 tuotetta

Joustava vyö miesten - tyylikäs ja mukava

Joustava vyö miesten on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää mukavuuden ja tyylin. Vyö on valmistettu joustavasta materiaalista, joka takaa sen, että se sopii täydellisesti mukavuuden lisäksi myös kaikille vyötärönympäryksille. Tämä tarkoittaa sitä, että voit unohtaa epämukavat vyöt, jotka kiristävät tai puristavat.

Joustava vyö miesten on myös erittäin tyylikäs lisä asukokonaisuuteesi. Sen yksinkertainen mutta elegantti muotoilu tekee siitä erinomaisen valinnan niin arkeen kuin juhlaan. Lisäksi vyö on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Joustava vyö - huolettomuutta arkeen

Joustava vyö on erinomainen valinta niille miehille, jotka haluavat lisätä huolettomuutta asuunsa. Sen joustavan materiaalin ansiosta vyö mukautuu kehosi liikkeisiin ja antaa sinun keskittyä täysillä päivän askareisiin.

Joustava vyö on myös erittäin helppo käyttää. Sen avulla voit unohtaa kiusalliset solmimiset ja kiristämiset, sillä se on nopea ja vaivaton laittaa päälle. Lisäksi joustavan vyön avulla voit säätää vyötärönympärystäsi tarpeen mukaan, joten voit olla varma, että vyö istuu aina täydellisesti.